Przesunięty przez: Swistek 15 Marzec 2010, 18:45 |
|
| Autor |
Wiadomość |
Pallo
Przyjaciel Forza Milan!!!

Pomógł: 1 raz Wiek: 17 Dołączył: 27 Paź 2008 Posty: 1705 Otrzymał 186 piw(a) Skąd: Lublin
|
Wysłany: 24 Wrzesień 2010, 15:46
|
|
|
| Swistek napisał/a | Wiadomo już kiedy premiera FMa ? |
5 Listopada
co do mojej Spezii, to niestety zawitałem w progi Serie B... zacząłem fatalnie, od trzech porażek z rzędu... potem juz było trochę lepiej i awansowałem w górne rejony tabeli. dostałem dość dużo kasy na transfery ( 20 mln euro aż - nieźle ) wydałem może z połowe tej sumy, na trzech grajków niedługo więcej szczegółów, pozdro ; ] |
|
|
|
 |
Tomaszek
VIP mes que un club

Zaproszone osoby: 5
Pomógł: 7 razy Wiek: 19 Dołączył: 30 Maj 2008 Posty: 8199 Otrzymał 1012 piw(a) Skąd: Barcelona
|
Wysłany: 24 Wrzesień 2010, 21:16
|
|
|
a ja zacząłem od nowa przygode z FM'em : )
Objąłem zespół Kuby i Spółki czyli Borussie Dortmund, na wzmocnienia dostałem zero kasy, z pensjami też nie było za bogato, więc o wzmocnieniach nie było co mówić. Jednak jak się okazało Borussia ma naprawde fajny składzik. Największą gwiazdą okazał się Nelson Valdez. Co mnie zadziwiło, bo ten napastnik wart niecałe 5 mln euro z wykończeniem: 8 został królem strzelców Bundesligi. Żeby tego było mało dostał nagrodę Złoty But. Po pierwszej części sezonu byłem na 1 lokacie, dostałem 3 mln na transfery ze względu na dobrą sytuacje finansową klubu. Sprowadziłem na wypożyczenie Dos Santosa z Tottenhamu. Sezon zakończyłem na 3 msc (1. HSV, 2. Leverkusen, 3. Dortmund, 4. Bayern). Inne rozgrywki w jakich brałem udział to tylko Puchar Niemiec, ale tam odpadłem już w 2 rundzie, wyeliminował mnie 2 ligowy Cottbus. Ogólnie sezon zaliczyłem jako bardzo udany. Przygotowywania do nowego sezonu trwały, kiedy niespodziewanie dostałem ofertę z Bayernu Monachium. Zgodziłem się, w końcu to większe możliwości. Potrzebuje tylko jednego klasowego napastnika, budżet 11 mln (ale sprzeda się dwóch, trzech rezerwowych i będzie około 25 mln, także coś się już kupi lepszego). Co to będzie dalej to się okaże, tymczasem na dziś już starczy zabawy, jeden sezon udało mi się zagrać w 8 godzin |
|
|
 |
Swistek
VIP GGMU !

Zaproszone osoby: 11
Pomógł: 4 razy Wiek: 16 Dołączył: 07 Paź 2008 Posty: 9347 Otrzymał 1282 piw(a) Skąd: Chechło United
|
Wysłany: 24 Wrzesień 2010, 21:28
|
|
|
Tomaszek Andrej Kramarić jak planujesz zabawę na kilka lat.
To się nazywa udany sezon.
65 bramek w 23 meczach.
1 msc w tabeli. |
|
|
|
|
|
 |
simi
VIP

Zaproszone osoby: 23
Pomógł: 10 razy Dołączył: 17 Paź 2007 Posty: 7367 Otrzymał 1161 piw(a) Skąd: Kluczbork
|
Wysłany: 12 Listopad 2010, 18:36
|
|
|
Jak tam Wam idzie w nowego fma? |
|
╚══`.¸ LEGIA WARSZAWA ♥ |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
| Strona wygenerowana w 0,46 sekundy. Zapytań do SQL: 15 |
|
|
|