|
|
| Autor |
Wiadomość |
nakamura
Admin Pan i władca ^^

Wiek: 17 Dołączył: 26 Wrz 2009 Posty: 3517 Otrzymał 207 piw(a) Skąd: Siemiatycze
|
Wysłany: 22 Maj 2010, 11:09 Rozmowy
|
|
|
Konkurencja dla Football Manager, dzielimy się tu swoimi składami, opiniami o grze itp. |
|
|
 |
nakamura
Admin Pan i władca ^^

Wiek: 17 Dołączył: 26 Wrz 2009 Posty: 3517 Otrzymał 207 piw(a) Skąd: Siemiatycze
|
Wysłany: 22 Maj 2010, 11:16
|
|
|
To ja zacznę:
Gram Lechem drugi sezon. Mój skład wygląda następująco:
BR - Haas 72 (był za darmo, więc wziąłem)
LO - Marques 68 (22 lata i ogólnie fajnie się rozwija)
ŚO - Marcelo 72 (ten z Wisły, młody, pewny )
PO - Glik 67 (tani był to wziąłem )
ŚPD - Sare 67 (młody, zdolny, strzela trochę do swojej bramki)
ŚP - Rybus 67 (sporo asyst i ogólnie ziom)
ŚPO - Stilić 70 lub Ze Roberto 72 (Ten pierwszy to wiadomo, a ten drugi był za darmo)
LP - Kakuta 68 (młodziutki gracz CFC, obecnie kontuzjowany )
PP - Macin Zając 66 (młody, tani z polskiej ligi, nie wiem skąd się wziął Szczególnie jego imię "Macin" jest interesujące )
N - Lewandowski 72 (pewniak, chyba go sprzedam)
N - Lukaku 69 (17 latek z Anderlechtu, dużo asyst)
Moje osiągnięcia to zdobycie PP w I sezonie (3 w lidze, głównie przez kontuzje), następnie odpadnięcie z Romą w barażach o LE (tylko golami na wyjeździe) i obecnie 3 miejsce w lidze (nie wiem czemu nadszedł wieeelki kryzys formy, bo po 9 meczach miałem max punktów z 2 straconymi golami) To tyle ode mnie. |
|
|
 |
^Mis.Pimboli
VIP ( . )( . )

Zaproszone osoby: 5
Pomógł: 4 razy Wiek: 17 Dołączył: 01 Cze 2008 Posty: 2234 Otrzymał 284 piw(a) Skąd: R-k
|
Wysłany: 22 Maj 2010, 12:19
|
|
|
GKS Katowice, 3 sezon aktualnie, ocena drużyny 707.
1 sezon, awans z 3 miejsca w 1 lidze do Ekstraklasy. 2 sezon, 8 miejsce w ekstraklasie i niespodzianka w pucharze Polski! Mimo porażki z Wisłą w finale zakwalifikowałem się do kwalifikacji LE bo Wisła była 2 w lidze W 2 rundzie 8:0 i 4:1 wygrałem z jakimś Erywaniem. W 3 rundzie porażka z Dundee 2:1 na wyjeździe i wygrana u siebie 2:0. Jestem właśnie przed meczem z CSKA Moskwa, 1 przegrałem u siebie 4:2 i mam marne szanse na awans .
Skład:
Br. Maciek Wierzbicki, 20 latek, wychowanek. Ze skilla 50 w 2 sezony zrobił 60, z powodzeniem występował w rezerwach, teraz przebił się do 1 składu.
Po. Juan Zevallos - młodzian sciągnięty z Bragi za 300tys ze świetnym strzałem z dystansu.
Śo. Łukasz Broź - wzięty za darmo z Widzewa.
Śo. Emil Jonassen - narazie najdroższy zakup, 17 latek z Odd Grenland.
Lo. Bigamo Rochat (C) - największy przywódca w drużynie, pewny egzekutor karnych.
Dp. Michał Chrapek - szczęście chcialo że wylądował w Kluczborku a z tamtąd było mu bliżej do Katowic niż z Krakowa
Lp. Mateusz Cetnarski - wymieniony za Grazvydasa Mikulenasa
Pp. Bartosz Iwan - najstarszy w 1 składzie, 28 latek którego już powoli ze składu wypierają Machi i Hołota.
Op. Kamil Oziemczuk - najlepszy asystent w drużynie.
N. Romario - sprowadzony z Santosu, w 5 meczach 7 bramek - licze, że coś z niego będzie.
N. Tomasz Chałas - niekwestionowana gwiazda drużyny.
Tak prezentuje się cała kadra.
Chałas:
W najwyższej formie po sparnigach.
Przed meczem z CSKA.
 |
|
_________________ Usunąłem podpis bo wszyscy myśleli, że kibicuje KFC |
|
|
|
 |
simi
VIP

Zaproszone osoby: 23
Pomógł: 10 razy Dołączył: 17 Paź 2007 Posty: 7376 Otrzymał 1162 piw(a) Skąd: Kluczbork
|
Wysłany: 22 Maj 2010, 12:28
|
|
|
| nakamura napisał/a |
Moje osiągnięcia to zdobycie PP w I sezonie (3 w lidze, głównie przez kontuzje),. |
nie przez kontuzje, tylko przez chujową taktyke |
|
╚══`.¸ LEGIA WARSZAWA ♥ |
|
|
|
 |
nakamura
Admin Pan i władca ^^

|
Wysłany: 23 Maj 2010, 08:18
|
|
|
| simi, nie no sorry, ale w końcówce ligi z pierwszego składu miałem zdolnych do gry 8 graczy (2 BR, 2 O, 3 P i 1 N). Resztę musiałem brać z rezerw, albo i z juniorów. |
|
|
 |
nakamura
Admin Pan i władca ^^

|
Wysłany: 23 Maj 2010, 08:22
|
|
|
| Sezon zakończyłem na II miejscu w lidze, zwalczyłem kryzys, ale na mistrzostwo nie starczyło. Na pocieszenie Lewy królem strzelców i świetne rozwijanie się zawodników (na ostatnich "wzlotach i upadkach" zyskałem 24 poziomy) ^^ |
|
|
 |
simi
VIP

Zaproszone osoby: 23
Pomógł: 10 razy Dołączył: 17 Paź 2007 Posty: 7376 Otrzymał 1162 piw(a) Skąd: Kluczbork
|
Wysłany: 23 Maj 2010, 10:45
|
|
|
| nakamura napisał/a | | simi, nie no sorry, ale w końcówce ligi z pierwszego składu miałem zdolnych do gry 8 graczy (2 BR, 2 O, 3 P i 1 N). Resztę musiałem brać z rezerw, albo i z juniorów. |
powiedz mi jaki normalny trener gra 3 obroncami? |
|
╚══`.¸ LEGIA WARSZAWA ♥ |
|
|
|
 |
nakamura
Admin Pan i władca ^^

|
Wysłany: 23 Maj 2010, 13:04
|
|
|
| simi, ofensywny ^^ |
|
|
 |
nakamura
Admin Pan i władca ^^

|
Wysłany: 29 Maj 2010, 09:38
|
|
|
simi, posłuchałem trochę twoich rad i faktycznie na 4 obrońców troszkę lepiej idzie
Moje nowe zakupy:
Defour 74 - OP, bardzo drogi ze Standard Liege, świetnie wykonuje stałe fragmenty.
Leszczak 67 - N, dwudziestolatek z Wisły, był tani, fajnie się rozwija.
Anatshov (czy jakoś tak) 67 - ŚP lub LP, fajny rusek, uniwersalny
i jeszcze jakiś zajebisty ŚO 73, ale nazwiska zapomniałem - młody, 23 lata, bardzo pewny |
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
| Strona wygenerowana w 0,41 sekundy. Zapytań do SQL: 15 |
|
|
|