Zaproszone osoby: 5 Pomógł: 4 razy Wiek: 17 Dołączył: 01 Cze 2008 Posty: 2237 Otrzymał 289 piw(a) Skąd: Londyn
Wysłany: 6 Styczeń 2011, 20:36
pierdolnąłem normalnie
szczególnie po zobaczeniu wieku kolegi ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
_________________ Usunąłem podpis bo wszyscy myśleli, że kibicuje KFC
Szkoda mi cię maxi ale boruc jest ładnieszy nisz ty Żal ci dupe ściska ze ja takie bramki szczelam a nie ty ty umiesz tylko grać na lagah bo tak byś dostał baty
pozdro
_________________ I msc - Ronaldinhio (Villarreal CF)
Liga Mistrzów I msc - Ronaldinhio (Chelsea Londyn)
I msc - Ronaldinhio (Cracovia Kraków)
II msc - Ronaldinhio Derby Cup
Premier League I msc - Ronaldinhio (Chelsea Londyn)
Zaproszone osoby: 2
Wiek: 20 Dołączył: 07 Mar 2009 Posty: 2223 Otrzymał 95 piw(a) Skąd: Bełżyce
Wysłany: 6 Styczeń 2011, 20:57
Ty jesteś smieszny bo ja strzelam normalne bramki i sie nie pucuje;) wiec przymknij troche buźke;] strzelać a szczelać to różnica:) ogarnij słownik języka polskiego i poprawnej polszczyzny.kontroluj słowa na przyszłość tyle odemnie. Bez odbioru ELO!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum