Wysłany: 21 Lipiec 2010, 10:27
tylko jest drobny problem... nie wiem czy to z serwerów EA (z ich znakiem wodnym) przejdzie przez prawo autorskie...
więc jeśli można to się wyłamię i podam linki do tych filmów bezpośrednio na serwerach EA...
Zaproszone osoby: 94 Pomógł: 22 razy Wiek: 21 Dołączył: 18 Mar 2007 Posty: 8170 Otrzymał 2000 piw(a) Skąd: C:/WINDOWS/Pulpit
Wysłany: 21 Lipiec 2010, 14:07
A nie masz tego filmiku na dysku, żeby wrzucić na youtube? bo jak masz na youtubie, to od razu można na forum oglądać, a tak, trzeba wchodzić na tą stronkę.
JrQ-, naprawdę nieźle Ci to wyszło Zwykle nagrywałem Xfirem, tylko nie wiem, czy później te filmy można przerzucić na YT. Ale ogółem też są w formie wideo na stronie, także sądzę, że można by było to włączyć.
Zaproszone osoby: 94 Pomógł: 22 razy Wiek: 21 Dołączył: 18 Mar 2007 Posty: 8170 Otrzymał 2000 piw(a) Skąd: C:/WINDOWS/Pulpit
Wysłany: 21 Lipiec 2010, 15:19
Zawsze można ściągnąć, jak gdzieś jest na stronie, są różne programy, które umożliwiają pobieranie ze stronek typu youtube i innych. Zapraszam do dodawania na youtube, gdyż łatwiej mi np będzie po pewnym czasie zrobić kompilację 30 najlepszych bramek, czy też umieścić taką bramkę na naszym portalu (aktualizacja co tydzień, na razie wisi moja testowa ).
Wysłany: 24 Lipiec 2010, 12:04
Taka dygresja, bo chyba nie wszyscy zrozumieli, jeżeli napiszecie w treści posta, że dajecie x/10 czy coś w tym stylu, to ta ocena nie zostanie zapisana. Aby oddać głos, musicie zaraz nad pierwszym postem wybrać ocenę i dać OK...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum