Aktualizacja składów
Informujemy, że z dniem 16 marca 2011, na naszym forum obowiązywać będzie aktualizacja składów. Więcej można przeczytać w tym temacie: KLIK
Bramka forum
Strzeliłeś ładnego gola grając w FIFĘ? Poddaj go ocenie innych użytkowników!

Jak dodać bramkę na forum: KLIK
Toplista najładniejszych bramek: KLIK

Autologowanie?

Zapomniałeś hasła?

Poprzedni temat «» Następny temat
Kibicowanie w Polsce
Autor Wiadomość
abit
Przyjaciel
$

Otrzymał 462 piw(a)
Wysłany: 20 Październik 2009, 16:36   

Puczi, opisalbys wasz wyjazd do Lecznej gdzie podobno was grubo ponad 1000 osob bylo bo na pewno jakies akcje byly, no chyba ze nie byles

Postaw piwo autorowi tego posta

Puczi
VIP
A.C.A.B.

Zaproszone osoby: 100
Otrzymał 1737 piw(a)
Wysłany: 20 Październik 2009, 18:59   

1500, co tu du¿o mówiæ, policja swoje zrobi³a, busy nie zatrzymywa³y siê tam gdzie trzeba, utrudniali jak mogli, chcieli sprowokowaæ ? a wynik 3:0 do ty³u po fatalnych klopsach bramkarza.

`lOs!u
VIP

Zaproszone osoby: 13
Otrzymał 692 piw(a)
Wysłany: 20 Październik 2009, 19:45   

Tylko to takie mini derby by³y wiêc co tu siê dziwic ze az tyle osob pojecha³o ;) £êczna siê spina³a na was tak jak na widzew?!

Puczi
VIP
A.C.A.B.

Otrzymał 1737 piw(a)
Wysłany: 20 Październik 2009, 19:56   

Jak mogli siê spinaæ ? przecie¿ ³¹czy nas uk³ad.

`lOs!u
VIP

Zaproszone osoby: 13
Otrzymał 692 piw(a)
Wysłany: 21 Październik 2009, 15:47   

NNie wiem, nie interesuje ani Motor ani £êczna ;] Tylko Pytam. Wiem jedynie ze Motor to najwieksza Kosa Stalówki. :P

Lewy
VIP

Zaproszone osoby: 9
Otrzymał 1496 piw(a)
Wysłany: 23 Październik 2009, 23:08   

ARKA - Jagiellonia.

Doping standardowy, nic nowego nie by³o, ten sam przyzwoity poziom. Jagi na oko mo¿e z 50 osób. Mecz w 1 po³owie super, to co 2 razy zmarnowa³ Wachu pozostanie jego tajemnic¹... Pod koniec 1 po³owy czerwona dla Jagi, to w 2 Areczka chyba za pewna siebie i gra siê ju¿ nie klei³a. Ciê¿ko by³o o okazje przy dobrze broni¹cej siê Jadze. Wygl¹da³o to tak jakby Arka myœla³a, ¿e graj¹c z przewag¹ prêdzej czy póŸniej coœ strzelimy i siê zemœci³o, 0:0 ;/ . Jak wspomnia³em kibicowsko ok, nawet mimo z³ej pogody i drogich biletów kibiców by³o du¿o. Tyle.

Za to skorzysta³em z tego, ¿e dla kibiców Arki z biletem s¹ darmowe bilety na mecz Prokom Gdynia - Trefl Sopot. Troszkê siê na nim odstresowa³em po meczu Arki. Kibice niby ¿ywio³owi, ale wkurwia³y te tr¹bki... Ogólnie fajnie siê ogl¹da³o, hala super. Jako, ¿e by³o sporo Arkowców to na pytanie spikera kto wygra mecz by³a odpowiedŸ ARKA! ;P

PS. z meczu Arki najlepszy moment to jak Grosicki nie wytrzyma³ po ci¹g³ych zaczepkach do niego w stylu 'hej grosik idziemy do kasyna?' i chcia³ do nas pokazaæ jakiœ gest, ale siê powstrzyma³ ;P

abit
Przyjaciel
$

Otrzymał 462 piw(a)
Wysłany: 21 Listopad 2009, 17:23   

Korona Kielce - wis³a Kraków

okiem mym :P

Dojazd do CK na lajcie, postanawiamy udac sie na jakies piwko przedmeczowe, 2 browarki na leb i cisniemy na stadion. Po drodze postanawiam przemycic na stadion KAMJENJA :D juz przed meczem czulem ze to nie bedzie zwykly mecz i na pewno bedzie goraco pod klatka . Opatrzylem pobliskie krzaki i jest ! piekny dorodny kamyczek, wrecz idealny. troche kombinowania jak go wniesc przez bramki, wiadomo, jeszcze dodatkowa ochrona i glebsze przeszukiwanie ale udaje sie ! Nie byl jakis ogromny, ale jakbym trafil to by bolalo :P Chlopaki na 1 polwoe nie chceili sie udac pod klatke totez zasiedlismy po drugiej stronie stadionu ale jak stiwerdzilismy "idziemy na mlyn, jak bedzie mlyn idziemy w mlyn " :P w 1 polowie poogladalem troche meczu w przerwie udajemy sie pod klatke bo i chlopakom tez sie chyba nudzilo ^^ zanim docieramy do sektora przy kaltce po drodze slyszymy 2 wybuchy, niczym bomba, naprawde, eksplozja achtunga niosla echo niczym wybuch ! docieram do miejsca w ktorym moge obserwowac co sie dzieje. w strone klatki leci cos a la raca, tak tez poczatkowo myslalem ale nie ma dymu jest tylko wybuch. Dociera do mnie ze to nie bedzie zwykla awanturka jakie widzialem. Wbijam na gore na sektor przy klatce, chce z bliska widziec co sie dzieje. Troche klopotow z ochrona, bo bilet mialem na inny sektor ale jakos przemknalem innym. Na gorze widze ze to nie race leca w wisle tylko petardy. No mlyn straszny. 1 gosc z krakowa myslal na poczatku tak jak ja ze to race, wzial wiec chlopak achtunga w reke i cchail odrzucic, co mu sie niestety nie udalo, petarda wybucha chlopakowi w okolicach twarzy ! Widac ze zalewa sie krwia, zlapali chlopaka i wyniesli go, obrazenia twarzy i dloni. nastepnie kilka kolejnych petard leci w strone policji ktora licznie wbija na sektor buforowy. psy zaczynaja sie wkurwiac , w ruch idzie gaz i "**zamiast tego jest tabliczka**" wie co to bylo, podejrzewam ze farba do znakowania chuliganow, taka zolta, nie wiem, drapie niesamowicie. Siegam do kieszeni po mojego kamyka, ktory w moim zamysle mial leciec w sektor wisly, jednak stoje za daleko od niego wiec postanawiam zajebac nim w ktorego policjanta. Na mysl przychodza mi slowa DAJ KAMIENIA ! rzut ale niestety kamyk nie trafia zadnego kaska, laduje gdzies calkiem indziej. Troszke jestem zawiedziony ale to nic. Po kilku nastepnych petardach psy lapia cisnienie i zaczyna sie palowanie jak leci. Stalem jakos w 3 rzedzie od policji i niestety nagle poczulem niesamoity bol w prawej dloni. Przez chwile zastanawiam sie czy mam wogole reke, na szczescie patrze JEST ! ale bol niesamowity, jakis cep policjny przyjebal mi pala w reke, nawet nie wiem kiedy i jak, no ale coz, szczescie ze w reke a nie w glowe :P Czesc tlumu sie cofa, czesc rusza na psy ale po krotkiej wymianie rowniez i oni sie cofaja. Wszyscy zawijaja sie z sektora bo psy nie patrza czy paluja dzieci, kobiety, czy cokolwiek innego. Scisk w tlumie niesamowity, poszla fala uciekajaca i w momencie znalazlem sie na barierce odgradzajace schody od siedzisk. Przycisniety do bariery mysle: musze skakac bo mnie zgniota na tej barierce. Wiec hopla i juz po chwili laduje na schodach jednak nie na nogach ale plecach ! Ludzie zawijajacy sie z sektora nie patrza, ja leze miedzy ich noigami i mowie "** tez kobieta xD" stratuja mnie ! Staram sie podniesc na momencie, nie udaje mi sie to jednak, staczam sie na polpietro i wtedy sie podnosze. Noga mnie napierdala, chyba ze 2 gosci mi smignelo po niej w trakcie ucieczki. Cisne na dol, a tam psy rowniez paluja wszystko jak leci. Na szczescie zwinny chlopak jestem to udaje mi sie uniknac kolejnego spotkania z palka. Wbijam na sektor za bramka i obserwuje z 1 rzedu co sie dzieje. A tam walka chlopakow z psami trwa w najlpesze. Stoisko gastronomiczne zostaje rozmontowane na czesci z ktorych bylo poskladane. w policje leci wszystko co pod reka, nawet takie betenowe podnozki pod parasole ktore stoja w ogrodkach piwnych. Doslownie wszystko, czytalem gdzies ze nawet elementy zlewow z kibla. Ktos podpalil jakies kartony ze stoiska i cisnal z tym na psy. nagle ktos sie drze "Ora, armatka wodna !" Myslalem ze to psy cisna z armatka a tu nagle z kibla wybiega 4 chlopa z wezem z woda i cisna ta woda w psy niczym armatka :D psy nie wytrzumja, nastpeuje przegrupowanie i nagle wybiega na moje oko ok 50 policjantow tylko z palami i zaczynaja znow palowc co sie da. Utarczki z psami trwaja cala druga polowe. Meczu w owej 2 polowie nie widzialem nic, dopiero pozniej w szybkiej pilce, ale nie zaluje ze mi przepadlo dobre widowisko pilkarskie, bo mialem lepsze kibicowskie ^^ po ost gwizdku zawijamy sie do auta, po drodze "kradne" 3 paczki czipsow z rozjebanego stoiska gastronomicznego :D :D kaszel i leb od gazu, reka , noga napierdalaja, ale jakos daje rade.

Takiego mlyna to jeszcze nie widzialem, w CK to jzu wogole. Upada mit o najbezpieczniejszym stadionie w Polsce, chociaz i tak do niczego w sumie nie doszlo oprocz utarczek z policja.

Opisalem co widzialem, i jak ja sie zachowywalem. Nie miejsce do mnie pretensji o kamienia :P bo to jest nic w porownaniu z tym co kibice wsily skadnowali na meczu, jakich slow uzyli aby nas sprowokowac. Widac ze tym ludzioom nie nalezy sie zaden szacunek, i wcale nie jest mi zal tego goscia ktory przez swoj idiotyzm skonczyl mecz w szpitalu.

Elo, pozdro i do nastpenego ^^

Więcej szczegółów
Wystawiono 5 piw(a):
Swistek, Pablo, Tomaszek, ...:::SURI:::..., Lewy
marcinj1910
Zwyciezca
Tylko Widzew

Otrzymał 23 piw(a)
Wysłany: 26 Listopad 2009, 16:32   

Mój kuzyn ostatnio by³ w Œwidniku u swojego kumpla i mi opowiada³ ¿e by³ na meczu Avii i mia³ niez³¹ pompê. :D Nagrywa³ filmiki. Jak mi pokazywa³ to myœla³em ¿e jebne,oni maj¹ m³yn 40 osób :D i ca³y mecz krzycz¹ o swojej zgodzie z £ad¹ Bi³goraj. :D

A i najlepsza rozmowa mojego kuzyna z kumplem:
-Co wy ¿adnych flag nie macie?
-Mieliœmy kiedyœ 2 ale nam Stal Kraœnik zajeba³.
I jak to us³ysza³em myœla³em ¿e nie wytrzymam ze œmiechu :D :D :D

LaSKa
Junior

Wysłany: 2 Grudzień 2009, 00:04   

Lechia Gdañsk ma œwietnych kibiców a nie nawidzê Œledzi.

abit
Przyjaciel
$

Otrzymał 462 piw(a)
Wysłany: 8 Grudzień 2009, 10:02   

LaSKa napisał/a
Lechia Gdañsk ma œwietnych kibiców a nie nawidzê Œledzi.

nic nie wniosles do tematu -.- smiem twierdzic ze wogole go nie zrozumiales

Puczi
VIP
A.C.A.B.

Otrzymał 1737 piw(a)
Wysłany: 20 Marzec 2010, 21:16   

Jakieś relacje ? sezon 'ruszył' piszcie co się u was dzieje.

Odpowiedz do tematu