Aktualizacja składów
Informujemy, że z dniem 16 marca 2011, na naszym forum obowiązywać będzie aktualizacja składów. Więcej można przeczytać w tym temacie: KLIK
Bramka forum
Strzeliłeś ładnego gola grając w FIFĘ? Poddaj go ocenie innych użytkowników!

Jak dodać bramkę na forum: KLIK
Toplista najładniejszych bramek: KLIK

Autologowanie?

Zapomniałeś hasła?

Poprzedni temat «» Następny temat
Kibicowanie w Polsce
Autor Wiadomość
abit
Przyjaciel
$

Otrzymał 462 piw(a)
Wysłany: 19 Październik 2009, 13:28   Kibicowanie w Polsce

No to tak, chodzi mi o to aby kazdy kto chce wypowiedzial sie na temat tego jakiej druzynie w Polsce kibicuje, czy chodzi na jej mecze i jezdzi na wyjazdy. Takie mini centrum inforamcji, bo fajnie jak ktos z forum przyjezdza ze swoja druzyna do Twojego miasta w ktorym Ty kibicujesz swojej. W sumie to na forum jest sporo osdob, czesc z nich na pewno jezdzi i spoko by bylo spotkac sie chociaz wzrokowo przez siatke z kims kogo znamy wirtualnie :) zawsze sie troche wiecej o tym kims dowiemy a pozniej w miare rozwoju kontaktu mamy tam jakies informacje o druzynie ktora przyjezdza no i kogos znajomego wsrod jej kibicow :P

Inna sprawa sa tez mecze reprezentacji gdzie jak wiemy obowiazuje pakt o nieagresji a moze byc tak ze ktos z miasta x i ktos z miasta y jada na ten sam mecz i chyba fajniej zawsze pokibicowac z kims znajomym, zamienic znajomosc wirtualna na ta bardziej realna :D

Temat ma sluzyc poszerzaniu kontaktow wsrod innych innych ekip w Polsce, wiec prosze sie odnosic z szacunkiem do wszystkich ktorzy sie wypowiadaja tutaj !

NIe wiem czy wiecie o co mi chodzi :D ale jak cos to pytac.

A i jeszcze to ma byc pelna kultura i zero agresji ! No chyba ze ktos sie udziela, to w sumie na sparing tez sie mozna umowic :D i przede wszystkim z szacunkiem :)

Ostatnio zmieniony przez abit 19 Październik 2009, 13:38, w całości zmieniany 1 raz  
Postaw piwo autorowi tego posta

Więcej szczegółów
Wystawiono 1 piw(a):
...:::SURI:::...
abit
Przyjaciel
$

Otrzymał 462 piw(a)
Wysłany: 19 Październik 2009, 13:37   

Dam moze przyklad :P ost do Kielc przyjechala Arka, jak wiekszosc wie Arce kibicuje Lewy, a ze z Lewym mam b.dobry kontakt, dowiedzialem sie ze Irek wybiera sie na to spotkanie to nie zastanawiajac sie dlugo zlapalem z nim kontakt telefoniczny no i w dniu meczu, poprzez esy poznalismy sie wzrokowo :p bo na nic innego nie bylo szans, troszke emocji zwiazanych z kibicowaniem odmiennych druzyn no i troszke informacji o liczbie, akcjach z ochrona no i spieci na klatce zarowno z mojej jak i jego strony ze soba zamienilismy :D teraz wiem jak Irek chociaz wyglada i czy trzeba sie go bac czy nie :P wyszlo an to ze nie trzeba haha :D chyba nawet on sie troche nas wystraszyl bo nie bardzo chcial wyjsc na sparing :P ale do sedna

chodzi mi o to ze jak ktos sie wybeira do jakiegos miasta na wyjazd ze swoja ekipa niech to wpisze tutaj w tym temacie a noz widelec ktos akurat kibicuje druzynie z miasta do ktorego sie wybierasz i zlapiecie kontakt na pw czy tel i pozniej poszerzycie swoje wiadomosci :)

Do Warszawy na Legie bym sie wybral ale niestety trybuna jest remontowana wiec nic z tego nie bedzie a z kibolami Legii nawet incognito siedziec nie chce :P jakby ktos z wisly sie wybieral na mecz do Kielc za 2tyg to niech pisze, spotkamy sie prz klatce ;)

Dzieki Lewy ze byles i do nastepnego w Gdyni :P

Chyba ze ktos sie wybiera na mecz reprezentacji z Rumunia ktory ma duze szanse odbycia sie w Kielcach to niech pisze, stykniemy sie razem na trybunie ;)

Więcej szczegółów
Wystawiono 2 piw(a):
...:::SURI:::..., Lewy
abit
Przyjaciel
$

Otrzymał 462 piw(a)
Wysłany: 19 Październik 2009, 13:39   

Mozna tez tutaj relacjonowac swoje przezycia z wyjazdow, czemu nie :P czekam na relacje Lewego, ja zweryfikuje swo0je odczucia i zobaczymy co z tego wyjedzie ^^

Więcej szczegółów
Wystawiono 2 piw(a):
...:::SURI:::..., Lewy
`lOs!u
VIP

Zaproszone osoby: 13
Otrzymał 692 piw(a)
Wysłany: 19 Październik 2009, 14:31   

No to ja napiszee moze :D Jade najprawdopodobniej(okaze sie w srode) Do Sosnowca na PP pomiedzy Zaglebiem a SS Wola B.S.N.T. Juz raz by³em w sosnowcu i wiem ze tam ciezko jest z kims sie porozumiec bo "klatka" jest odosobniona i nie ma blizszego kontaktu z kibicami gospodarzy.

Napewno jeszcze wybiore sie do Lodzi na Widzew :P ale to napisze pózniej jak juz bede sam wiedzial i zaplace :)

Tylko RAKÓW RKS ! xD

VIP
! Only Fair-Play !

Zaproszone osoby: 2
Otrzymał 693 piw(a)
Wysłany: 19 Październik 2009, 14:36   

dolaczam sie do wszystkich postow ab!tka xD

! MKS !

p.s. dodam rowniez ze mam zamiar wybrac sie na jakis meczyk Realu :D heheh ;]

Więcej szczegółów
Wystawiono 1 piw(a):
Lewy
CyBuL
VIP

Otrzymał 496 piw(a)
Wysłany: 19 Październik 2009, 14:58   

Jeœli ktoœ bêdzie jecha³ na mecz Gdañskiej Lechii , wiecie gdzie pisaæ . ; ))

...:::SURI:::... napisał/a
p.s. dodam rowniez ze mam zamiar wybrac sie na jakis meczyk Realu :D heheh ;]

Chêtnie zabiorê siê z Tob¹ . ; DD

`lOs!u
VIP

Otrzymał 692 piw(a)
Wysłany: 19 Październik 2009, 14:59   

Wyœcie widzieli Real buahahah xD . Chyba ze wam chodzi o ten meczyk co siê odbedzie w Realu... co nipe³nosprawni graja... A no tak. To mo¿e te¿ siê wybiore :P

VIP
! Only Fair-Play !

Otrzymał 693 piw(a)
Wysłany: 19 Październik 2009, 15:01   

`lOs!u, widze ze nie umiesz sie dostosowac do tematu... w takim razie kuurwa nie pisz tutaj glupot dobrze...?

`lOs!u
VIP

Otrzymał 692 piw(a)
Wysłany: 19 Październik 2009, 15:15   

...:::SURI:::..., grzeczniej prosze ; ]

simi
VIP

Zaproszone osoby: 23
Otrzymał 1161 piw(a)
Wysłany: 19 Październik 2009, 15:16   

i jeszcze nie zd¹¿y³em nic napisaæ a ju¿ sie odechciewa w tak zajebanym spamem temacie.. niech ktos usunie ten szit, równie¿ z moim postem, bo naprawdê lepiej bêdzie sie tu pisa³o.

╔══╗
╚╗╔╝
╔╝(¯`v´¯)
╚══`.¸ LEGIA WARSZAWA ♥

VIP
! Only Fair-Play !

Otrzymał 693 piw(a)
Wysłany: 19 Październik 2009, 15:23   

i tak bedzie to wykasowane takze...

`lOs!u, bedziesz kuurwa umial czytac ze zrozumiem to bede 'lepiej' cie traktowal... co wniosles tym swoim postem ?? kuurwa nic... dlatego aktualnie wielki chuuj ci w dupe !!

Lewy
VIP

Zaproszone osoby: 9
Otrzymał 1496 piw(a)
Wysłany: 19 Październik 2009, 15:31   

abit napisał/a
teraz wiem jak Irek chociaz wyglada i czy trzeba sie go bac czy nie :P wyszlo an to ze nie trzeba haha :D chyba nawet on sie troche nas wystraszyl bo nie bardzo chcial wyjsc na sparing :P

Ja tam wiêkszych problemów z Koron¹ nie mam to agresji za bardzo nie pokazywa³em ;P a i Wy te¿ groŸnie nie wygl¹dacie :D a no i dobrze ;)
Czy Ty widzia³eœ ten wasz p³ot? Z sparingu nici, a no i ziomków siê nie tyka ;P

abit napisał/a

Dziêki za gor¹ce przyjêcie i czêste pozdrowienia dla Arki :D A w Gdyni nie wiem czy siê zobaczymy, bo rundê wiosenna to gramy na tym stadionie od rugby, a tam bêdzie dla nas mo¿e z 2 tys. miejsc to dla goœci mo¿e zabrakn¹æ (ale s¹ plany na tymczasow¹ trybunke, oby).

abit napisał/a
czekam na relacje Lewego

:

Zbiórka 4:30. Troszkê beki z przechodniów itp. Ok. 5:00 wbijamy do poci¹gu, œcisk niesamowity, nie ka¿dy mia³ miejscówkê siedz¹c¹, ale siê wymienialiœmy i by³o ok. Melan¿yk wspania³y. Trasa jakaœ zawiniêta, ale przynajmniej by³ czas pogadaæ z wieloma Arkowacami. W skrócie to podró¿ do Kielc 1 wielka zabawa.
Po 16 jesteœmy w Kielcach, ka¿dy ju¿ nabra³ powagi i na dworcu pozdrowienia dla Kielc. Potem przywitanie z ochron¹ ;) i wjazd na stadion. Ma³y posi³ek itp. 19:00 rozgrzewka, od 19:10 doping na maksa. Wiadomo wymiana zdañ z kibicami dru¿yn przeciwnej itp. W 2 po³owie mini spinka, g³ownie KSZO z Koron¹. Po gwizdku chwila radoœci, potem znowu zabawa z ochron¹ i powrót do Gdyni. W drodze powrotnej zabawa jeszcze lepsza (wiadomo, wygrana), Cracovia zapewni³a nam catering. Zdobywanie przedzia³ów czy lato z radiem przejd¹ do historii :D A co do meczu, to 1 po³owa w miarê wyrównana, w 2 Korona tylko gra³a, Arka 2 czy 3 kontry. Ogólnie najs³abszy mecz Arki pod wodz¹ Pasieki, ale mega szczêœliwy. Wyjazd na ogromny +.

Troszkê liczb:

- By³o nas ok 460 (350 Arkowców + zgody)
- Z Gdyni do Kielc po najlepszej trasie 510 km, ale jechaliœmy inaczej to pewnie z 850.

Relacje wideo:

- oficjalna:
http://www.arka-tv.pl/kor...lacja-z-wyjazdu

- nieoficjalna (jest ta mini spinka):
http://www.youtube.com/watch?v=QovnT-KwK9I

Pozdro Abit, Suri.

Więcej szczegółów
Wystawiono 2 piw(a):
abit, ...:::SURI:::...
Lewy
VIP

Zaproszone osoby: 9
Otrzymał 1496 piw(a)
Wysłany: 19 Październik 2009, 15:33   

`lOs!u, faktycznie syfu narobi³eœ, a dobrze by by³o ¿eby chocia¿ ten 1 temat na forum by³ ogarniêty!

Jak zrobicie porz¹dek z tymi zbêdnymi postami to i ten do kasacji.

abit
Przyjaciel
$

Otrzymał 462 piw(a)
Wysłany: 19 Październik 2009, 16:05   

abit napisał/a

Dziêki za gor¹ce przyjêcie i czêste pozdrowienia dla Arki :D A w Gdyni nie wiem czy siê zobaczymy, bo rundê wiosenna to gramy na tym stadionie od rugby, a tam bêdzie dla nas mo¿e z 2 tys. miejsc to dla goœci mo¿e zabrakn¹æ (ale s¹ plany na tymczasow¹ trybunke, oby).

wpadniemy incognito na trybune Arki razem z Tb tylko masz byc cicho :D (takie mamy plany btw :P )

Ostatnio zmieniony przez abit 19 Październik 2009, 16:08, w całości zmieniany 1 raz  

abit
Przyjaciel
$

Otrzymał 462 piw(a)
Wysłany: 19 Październik 2009, 16:06   

nie jestem modem nie moge tego ogranac niestety :(

Odpowiedz do tematu