|
|
| Autor |
Wiadomość |
abit
Przyjaciel $

Pomógł: 1 raz Dołączył: 10 Kwi 2007 Posty: 2430 Otrzymał 462 piw(a) Skąd: Vegas/Nevada
|
Wysłany: 19 Październik 2009, 13:28 Kibicowanie w Polsce
|
|
|
No to tak, chodzi mi o to aby kazdy kto chce wypowiedzial sie na temat tego jakiej druzynie w Polsce kibicuje, czy chodzi na jej mecze i jezdzi na wyjazdy. Takie mini centrum inforamcji, bo fajnie jak ktos z forum przyjezdza ze swoja druzyna do Twojego miasta w ktorym Ty kibicujesz swojej. W sumie to na forum jest sporo osdob, czesc z nich na pewno jezdzi i spoko by bylo spotkac sie chociaz wzrokowo przez siatke z kims kogo znamy wirtualnie  zawsze sie troche wiecej o tym kims dowiemy a pozniej w miare rozwoju kontaktu mamy tam jakies informacje o druzynie ktora przyjezdza no i kogos znajomego wsrod jej kibicow
Inna sprawa sa tez mecze reprezentacji gdzie jak wiemy obowiazuje pakt o nieagresji a moze byc tak ze ktos z miasta x i ktos z miasta y jada na ten sam mecz i chyba fajniej zawsze pokibicowac z kims znajomym, zamienic znajomosc wirtualna na ta bardziej realna
Temat ma sluzyc poszerzaniu kontaktow wsrod innych innych ekip w Polsce, wiec prosze sie odnosic z szacunkiem do wszystkich ktorzy sie wypowiadaja tutaj !
NIe wiem czy wiecie o co mi chodzi .gif) ale jak cos to pytac.
A i jeszcze to ma byc pelna kultura i zero agresji ! No chyba ze ktos sie udziela, to w sumie na sparing tez sie mozna umowic .gif) i przede wszystkim z szacunkiem |
|
| Ostatnio zmieniony przez abit 19 Październik 2009, 13:38, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 1 piw(a): ...:::SURI:::... |
 |
abit
Przyjaciel $

Pomógł: 1 raz Dołączył: 10 Kwi 2007 Posty: 2430 Otrzymał 462 piw(a) Skąd: Vegas/Nevada
|
Wysłany: 19 Październik 2009, 13:37
|
|
|
Dam moze przyklad ost do Kielc przyjechala Arka, jak wiekszosc wie Arce kibicuje Lewy, a ze z Lewym mam b.dobry kontakt, dowiedzialem sie ze Irek wybiera sie na to spotkanie to nie zastanawiajac sie dlugo zlapalem z nim kontakt telefoniczny no i w dniu meczu, poprzez esy poznalismy sie wzrokowo :p bo na nic innego nie bylo szans, troszke emocji zwiazanych z kibicowaniem odmiennych druzyn no i troszke informacji o liczbie, akcjach z ochrona no i spieci na klatce zarowno z mojej jak i jego strony ze soba zamienilismy teraz wiem jak Irek chociaz wyglada i czy trzeba sie go bac czy nie wyszlo an to ze nie trzeba haha chyba nawet on sie troche nas wystraszyl bo nie bardzo chcial wyjsc na sparing ale do sedna
chodzi mi o to ze jak ktos sie wybeira do jakiegos miasta na wyjazd ze swoja ekipa niech to wpisze tutaj w tym temacie a noz widelec ktos akurat kibicuje druzynie z miasta do ktorego sie wybierasz i zlapiecie kontakt na pw czy tel i pozniej poszerzycie swoje wiadomosci
Do Warszawy na Legie bym sie wybral ale niestety trybuna jest remontowana wiec nic z tego nie bedzie a z kibolami Legii nawet incognito siedziec nie chce jakby ktos z wisly sie wybieral na mecz do Kielc za 2tyg to niech pisze, spotkamy sie prz klatce
Dzieki Lewy ze byles i do nastepnego w Gdyni
Chyba ze ktos sie wybiera na mecz reprezentacji z Rumunia ktory ma duze szanse odbycia sie w Kielcach to niech pisze, stykniemy sie razem na trybunie |
|
|
 |
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 2 piw(a): ...:::SURI:::..., Lewy |
 |
abit
Przyjaciel $

|
Wysłany: 19 Październik 2009, 13:39
|
|
|
Mozna tez tutaj relacjonowac swoje przezycia z wyjazdow, czemu nie czekam na relacje Lewego, ja zweryfikuje swo0je odczucia i zobaczymy co z tego wyjedzie ^^ |
|
|
 |
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 2 piw(a): ...:::SURI:::..., Lewy |
 |
`lOs!u
VIP

Zaproszone osoby: 13
Pomógł: 5 razy Wiek: 90 Dołączył: 08 Cze 2008 Posty: 4943 Otrzymał 692 piw(a) Skąd: Cze-wa
|
Wysłany: 19 Październik 2009, 14:31
|
|
|
No to ja napiszee moze Jade najprawdopodobniej(okaze sie w srode) Do Sosnowca na PP pomiedzy Zaglebiem a SS Wola B.S.N.T. Juz raz by³em w sosnowcu i wiem ze tam ciezko jest z kims sie porozumiec bo "klatka" jest odosobniona i nie ma blizszego kontaktu z kibicami gospodarzy.
Napewno jeszcze wybiore sie do Lodzi na Widzew ale to napisze pózniej jak juz bede sam wiedzial i zaplace
Tylko RAKÓW RKS ! |
|
|
 |
...:::SURI:::...
VIP ! Only Fair-Play !

Zaproszone osoby: 2
Pomógł: 3 razy Dołączył: 06 Sie 2007 Posty: 4074 Otrzymał 693 piw(a) Skąd: ...
|
Wysłany: 19 Październik 2009, 14:36
|
|
|
dolaczam sie do wszystkich postow ab!tka
! MKS !
p.s. dodam rowniez ze mam zamiar wybrac sie na jakis meczyk Realu heheh |
|
|
 |
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 1 piw(a): Lewy |
 |
CyBuL
VIP

Pomógł: 2 razy Wiek: 18 Dołączył: 18 Mar 2008 Posty: 3773 Otrzymał 496 piw(a) Skąd: Chojnice
|
Wysłany: 19 Październik 2009, 14:58
|
|
|
Jeli kto bêdzie jecha³ na mecz Gdañskiej Lechii , wiecie gdzie pisaæ . ; ))
| ...:::SURI:::... napisał/a | p.s. dodam rowniez ze mam zamiar wybrac sie na jakis meczyk Realu heheh |
Chêtnie zabiorê siê z Tob¹ . ; DD |
|
|
 |
`lOs!u
VIP

Pomógł: 5 razy Wiek: 90 Dołączył: 08 Cze 2008 Posty: 4943 Otrzymał 692 piw(a) Skąd: Cze-wa
|
Wysłany: 19 Październik 2009, 14:59
|
|
|
Wycie widzieli Real buahahah . Chyba ze wam chodzi o ten meczyk co siê odbedzie w Realu... co nipe³nosprawni graja... A no tak. To mo¿e te¿ siê wybiore |
|
|
 |
VIP ! Only Fair-Play !

|
Wysłany: 19 Październik 2009, 15:01
|
|
|
| `lOs!u, widze ze nie umiesz sie dostosowac do tematu... w takim razie kuurwa nie pisz tutaj glupot dobrze...? |
|
|
 |
`lOs!u
VIP

|
Wysłany: 19 Październik 2009, 15:15
|
|
|
| ...:::SURI:::..., grzeczniej prosze ; ] |
|
|
 |
simi
VIP

Zaproszone osoby: 23
Pomógł: 10 razy Dołączył: 17 Paź 2007 Posty: 7367 Otrzymał 1161 piw(a) Skąd: Kluczbork
|
Wysłany: 19 Październik 2009, 15:16
|
|
|
| i jeszcze nie zd¹¿y³em nic napisaæ a ju¿ sie odechciewa w tak zajebanym spamem temacie.. niech ktos usunie ten szit, równie¿ z moim postem, bo naprawdê lepiej bêdzie sie tu pisa³o. |
|
╚══`.¸ LEGIA WARSZAWA ♥ |
|
|
|
 |
VIP ! Only Fair-Play !

|
Wysłany: 19 Październik 2009, 15:23
|
|
|
i tak bedzie to wykasowane takze...
`lOs!u, bedziesz kuurwa umial czytac ze zrozumiem to bede 'lepiej' cie traktowal... co wniosles tym swoim postem ?? kuurwa nic... dlatego aktualnie wielki chuuj ci w dupe !! |
|
|
 |
Lewy
VIP

Zaproszone osoby: 9
Pomógł: 6 razy Dołączył: 01 Sie 2007 Posty: 4780 Otrzymał 1496 piw(a) Skąd: __
|
Wysłany: 19 Październik 2009, 15:31
|
|
|
| abit napisał/a | teraz wiem jak Irek chociaz wyglada i czy trzeba sie go bac czy nie wyszlo an to ze nie trzeba haha chyba nawet on sie troche nas wystraszyl bo nie bardzo chcial wyjsc na sparing |
Ja tam wiêkszych problemów z Koron¹ nie mam to agresji za bardzo nie pokazywa³em ;P a i Wy te¿ gronie nie wygl¹dacie a no i dobrze
Czy Ty widzia³e ten wasz p³ot? Z sparingu nici, a no i ziomków siê nie tyka ;P
| abit napisał/a | Dzieki Lewy ze byles i do nastepnego w Gdyni |
Dziêki za gor¹ce przyjêcie i czêste pozdrowienia dla Arki A w Gdyni nie wiem czy siê zobaczymy, bo rundê wiosenna to gramy na tym stadionie od rugby, a tam bêdzie dla nas mo¿e z 2 tys. miejsc to dla goci mo¿e zabrakn¹æ (ale s¹ plany na tymczasow¹ trybunke, oby).
| abit napisał/a | | czekam na relacje Lewego |
:
Zbiórka 4:30. Troszkê beki z przechodniów itp. Ok. 5:00 wbijamy do poci¹gu, cisk niesamowity, nie ka¿dy mia³ miejscówkê siedz¹c¹, ale siê wymienialimy i by³o ok. Melan¿yk wspania³y. Trasa jaka zawiniêta, ale przynajmniej by³ czas pogadaæ z wieloma Arkowacami. W skrócie to podró¿ do Kielc 1 wielka zabawa.
Po 16 jestemy w Kielcach, ka¿dy ju¿ nabra³ powagi i na dworcu pozdrowienia dla Kielc. Potem przywitanie z ochron¹ i wjazd na stadion. Ma³y posi³ek itp. 19:00 rozgrzewka, od 19:10 doping na maksa. Wiadomo wymiana zdañ z kibicami dru¿yn przeciwnej itp. W 2 po³owie mini spinka, g³ownie KSZO z Koron¹. Po gwizdku chwila radoci, potem znowu zabawa z ochron¹ i powrót do Gdyni. W drodze powrotnej zabawa jeszcze lepsza (wiadomo, wygrana), Cracovia zapewni³a nam catering. Zdobywanie przedzia³ów czy lato z radiem przejd¹ do historii A co do meczu, to 1 po³owa w miarê wyrównana, w 2 Korona tylko gra³a, Arka 2 czy 3 kontry. Ogólnie najs³abszy mecz Arki pod wodz¹ Pasieki, ale mega szczêliwy. Wyjazd na ogromny +.
Troszkê liczb:
- By³o nas ok 460 (350 Arkowców + zgody)
- Z Gdyni do Kielc po najlepszej trasie 510 km, ale jechalimy inaczej to pewnie z 850.
Relacje wideo:
- oficjalna:
http://www.arka-tv.pl/kor...lacja-z-wyjazdu
- nieoficjalna (jest ta mini spinka):
http://www.youtube.com/watch?v=QovnT-KwK9I
Pozdro Abit, Suri. |
|
|
|
 |
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 2 piw(a): abit, ...:::SURI:::... |
 |
Lewy
VIP

Zaproszone osoby: 9
Pomógł: 6 razy Dołączył: 01 Sie 2007 Posty: 4780 Otrzymał 1496 piw(a) Skąd: __
|
Wysłany: 19 Październik 2009, 15:33
|
|
|
`lOs!u, faktycznie syfu narobi³e, a dobrze by by³o ¿eby chocia¿ ten 1 temat na forum by³ ogarniêty!
Jak zrobicie porz¹dek z tymi zbêdnymi postami to i ten do kasacji. |
|
|
|
 |
abit
Przyjaciel $

|
Wysłany: 19 Październik 2009, 16:05
|
|
|
| abit napisał/a | Dzieki Lewy ze byles i do nastepnego w Gdyni
Dziêki za gor¹ce przyjêcie i czêste pozdrowienia dla Arki A w Gdyni nie wiem czy siê zobaczymy, bo rundê wiosenna to gramy na tym stadionie od rugby, a tam bêdzie dla nas mo¿e z 2 tys. miejsc to dla goci mo¿e zabrakn¹æ (ale s¹ plany na tymczasow¹ trybunke, oby). |
wpadniemy incognito na trybune Arki razem z Tb tylko masz byc cicho (takie mamy plany btw ) |
|
| Ostatnio zmieniony przez abit 19 Październik 2009, 16:08, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
abit
Przyjaciel $

|
Wysłany: 19 Październik 2009, 16:06
|
|
|
nie jestem modem nie moge tego ogranac niestety |
|
|
 |
|
|