|
|
| Autor |
Wiadomość |
patryk212
Przyjaciel Allez Les Gones !!

Pomógł: 3 razy Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 2572 Otrzymał 565 piw(a) Skąd: Płoty
|
Wysłany: 24 Kwiecień 2010, 21:45 [Płka Nożna] Top 3 najgorsze transfery
|
|
|
Jak w temacie. Wpisujemy 3 (Twoim zdaniem) najgorsze transfery swojego ulubionego klubu, wraz z małym uzasadnieniem :
3. Anderson Cleber Beraldo - wiele osób pewnie się spyta "Kto to w ogóle jest ?" Miał być podporą defensywy, sprowadzony za parę mln. brazylijski obrońca. Kończy się na tym, że od prawie 2 sezonów nie zagrał w podstawowym czasie, z czego 80-90% tego czasu leczy kontuzje. Już prawie zapomniałem jak on wygląda i z jakim numerkiem gra.
2. Wymiana Carew <---> Baros - Beznadziejny transfer. Oddając jednego ze swoich najlepszych strzelców w zamian za gościa, który zabłysnął na jednym turnieju. Milan Baros strzelił ledwie kilka bramek w swoim dość krótkim pobycie na Stade Gerland, Aulas po sezonie sprzedał go za grosze. Aston Villa za to zrobiła świetny transfer, a Carew strzela sporo goli w lidze angielskiej. Myślałem, że gorszego transferu OL nie może zrobić. A jednak...
1. Ederson - Człowiek - tragedia. W chwili przyjścia uważałem go za znakomite wzmocnienie, pamiętając jego mecze w Nice. Znakomita technika, strzały z dystansu, dobre wykończenie... czego chcieć więcej ? Na nieszczęście skończyło się na tym, że gdy on jest przy piłce to mam przyspieszone bicie serca... nie, nie dlatego że jest taki dobry, tylko dlatego żeby czasem piłka mu nie uciekła, albo żeby jej przypadkowo gdzieś nie zgubił. Nawet jakby teraz w rewanżu z Bayernem strzelił 2 bramki dające awans OL, ja i tak zdania już o nim nie zmienię. Bo nie. |
|
|
 |
nakamura
Admin Pan i władca ^^

Wiek: 17 Dołączył: 26 Wrz 2009 Posty: 3529 Otrzymał 209 piw(a) Skąd: Siemiatycze
|
Wysłany: 26 Kwiecień 2010, 14:51
|
|
|
Kolejność bez znaczenia.
1.Ballack - zaraz po przyjściu grał nieźle, ale teraz już nie, częste straty, niecelne podania, wygląda jakby nie dał rady biegać. Po tym sezonie do odstrzału
2.Shevchenko - przyszedł za ogromną kasę, po kilku meczach usiadł na ławę i już tam pozostał, na szczęście już sprzedany.
3.Pizarro - podobnie jak wyżej, z tym że przyszedł za darmo, ale i tak okazał się niepotrzebny.
Oprócz tych trzech, w CFC grają ogarnięci gracze |
|
| Ostatnio zmieniony przez nakamura 26 Kwiecień 2010, 15:10, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
simi
VIP

Zaproszone osoby: 23
Pomógł: 10 razy Dołączył: 17 Paź 2007 Posty: 7367 Otrzymał 1161 piw(a) Skąd: Kluczbork
|
Wysłany: 26 Kwiecień 2010, 14:55
|
|
|
| nakamura napisał/a | Kolejność bez znaczenia.
1. Kaka do Realu - strzelił zaledwie kilka bramek, częste kontuzje itp.
2. Czygryński (czy jakoś tak) do FCB - przyszedł za bardzo grubą kasę, a gra tylko w meczach z ostatnimi teamami Primiera Division. Kompletny niewypał
3.Diego do Juve - Mimo, iż jest piłkarzem technicznym we Włoszech się nie sprawdza, lepiej szło mu w Niemczech |
nie wiedziałem, że Twoj ulubiony klub to Real, Barca i Juve
| Cytat: | | Jak w temacie. Wpisujemy 3 (Twoim zdaniem) najgorsze transfery swojego ulubionego klubu, wraz z małym uzasadnieniem |
|
|
╚══`.¸ LEGIA WARSZAWA ♥ |
|
|
|
 |
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 1 piw(a): nakamura |
 |
nakamura
Admin Pan i władca ^^

Wiek: 17 Dołączył: 26 Wrz 2009 Posty: 3529 Otrzymał 209 piw(a) Skąd: Siemiatycze
|
Wysłany: 26 Kwiecień 2010, 14:56
|
|
|
simi, Hehe, to się nie doczytałem Zaraz poprawię |
|
|
 |
simi
VIP

Pomógł: 10 razy Dołączył: 17 Paź 2007 Posty: 7367 Otrzymał 1161 piw(a) Skąd: Kluczbork
|
Wysłany: 2 Maj 2010, 21:15
|
|
|
BERBA!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
 |
Lewy
VIP

Zaproszone osoby: 9
Pomógł: 6 razy Dołączył: 01 Sie 2007 Posty: 4780 Otrzymał 1496 piw(a) Skąd: __
|
Wysłany: 2 Maj 2010, 22:14
|
|
|
| simi napisał/a | BERBA!!!!!!!!!!!!!!!! |
Co on dzisiaj odwalił, ze tak go jedziesz? Nie dawno go chwaliłeś ;P |
|
|
|
 |
simi
VIP

|
Wysłany: 2 Maj 2010, 22:43
|
|
|
starałem sie go bronić, ale to jest "** tez kobieta xD" przesada co on gra w tym sezonie...
dzisiaj zmarnował kilka setek, w tym jedna z "** tez kobieta xD" 2 metrów na pusta bramke w sumie |
|
|
|
|
 |
Badol
Zwyciezca El Polako

Pomógł: 1 raz Dołączył: 17 Gru 2009 Posty: 338 Otrzymał 137 piw(a) Skąd: Skąd: Skąd: ???
|
Wysłany: 3 Maj 2010, 16:19
|
|
|
U mnie wygląda to tak..
1.Ricardo Quaresma- w porto błyszczał, chyba ich największa gwiazdka wtedy.. A w Interze? Gdy tylko przyszedł zagrał parę meczów i na tym się skończyło. Póxniej juz tylko grzał lawę lub w ogóle nie łapie się do kadry...
Co do reszty składu ... Transfery jak najbardziej trafione! Oby tak dalej. |
|
|
|
 |
Dżeko
Junior

Wiek: 16 Dołączył: 29 Sty 2010 Posty: 32 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Białystok
|
Wysłany: 27 Lipiec 2010, 20:22
|
|
|
Zlatan Ibrahimović - na Początku Błyszczał Skutecznością a już jakiś czaas później dupa
Gabriel Millito - To Nie Ten Zawodnik Który Błyszczał Formą Przed Transferem do FCB
Keirrison de Souza Carneiro - Nigdzie Na Wypożyczeniu Nie Potrafi Przebić Się Do 1 Składu |
|
|
|
 |
Bamberas
Zwyciezca Hala Madrid !!!

Wiek: 19 Dołączył: 14 Cze 2009 Posty: 947 Otrzymał 24 piw(a) Skąd: Madryt
|
Wysłany: 31 Lipiec 2010, 07:02
|
|
|
1. Kaka - kompletny nie wypał, zagrał dobrze w sezonie może 2-3 mecze, reszta albo fatalnie albo kontuzję .
2. Benzema - fakt nic nie grał, na początku zachwycał ale oczywiście MU Pellegrini nie dawał mu szans, mam nadzieję, że Mou go odblokuję psychicznie
3. Faubert - nie wiadomo skąd on się urwał ) no ale cóż . |
|
_________________ HALA MADRID !!!
iSoy un Madridista y tengo un alma blanca! iQue viva Espana!
Hala Madrid !!!
 |
|
|
|
 |
Tomaszek
VIP mes que un club

Zaproszone osoby: 5
Pomógł: 7 razy Wiek: 19 Dołączył: 30 Maj 2008 Posty: 8199 Otrzymał 1012 piw(a) Skąd: Barcelona
|
Wysłany: 31 Lipiec 2010, 13:13
|
|
|
Mi głównie jeden transfer dał do myślenia
1. Dmytro Czygrynski - kupili go głównie ze względu na fakt, że idealnie pasował do Barcelony, bowiem system szkolenia Szachtara jest bardzo podobny do Barcy. Nie mógł się jednak odnaleźć, zagrał w kilkunastu spotkaniach, głównie z ligowymi słabeuszami. Został kupiony za 25 mln, a sprzedany za 15. Jak można tak wydawać kase na marne?! Jeszcze kiedy finanse nie są najlepsze.. |
|
|
 |
YoYo
Przyjaciel

Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1 raz Wiek: 16 Dołączył: 19 Cze 2009 Posty: 804 Otrzymał 113 piw(a) Skąd: się znamy ?
|
Wysłany: 31 Lipiec 2010, 14:42
|
|
|
Ibra - nic ! mówił że nie wygra LM z Interem i miał rację !
Benzema - rozczarowanie
Kaka- wielki talent, ale w Realu nic nie pokazał, nadal jest świetny. |
|
|
 |
Barcarek
VIP BAAAAR??A!!!

Pomógł: 2 razy Wiek: 15 Dołączył: 20 Sie 2008 Posty: 5012 Otrzymał 477 piw(a) Skąd: Chojnice
|
Wysłany: 31 Lipiec 2010, 16:09
|
|
|
YoYo, | Cytat: | | najgorsze transfery swojego ulubionego klubu |
czy Twój ulubiony klub to Barca i Real ?!
To ja co do Barcy
Czyhrynski - kupili go za 25 mln, mało grał, niczym nie zachwycił by po sezonie wrócił do Szachtara za 15 mln... stracone 10 mln
Hleb - Też niepotrzebnie wydana kasa(12 mln chyba), w pierwszym sezonie próbował ale mu nie szło, nie spełniał pokładanych w nim nadziei, wypożyczony do Stuttgartu tam konflikt z trenerem czy kimś, wrócił teraz a Pep nie widzi go w swoim projekcie na nowy sezon. Dodatkowo wystawiony na listę transferową za jedyne 5 mln...
Keirrison - no tu nie taki przypadek jak wyżej, ale ciągle wypożyczany. Teraz na rok do Santosu, mam nadzieję, że pokaże tam na co go stac i zdoła dostac się do składu FCB. |
|
|
 |
YoYo
Przyjaciel

Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1 raz Wiek: 16 Dołączył: 19 Cze 2009 Posty: 804 Otrzymał 113 piw(a) Skąd: się znamy ?
|
Wysłany: 31 Lipiec 2010, 18:18
|
|
|
Barcarek, sory myślałem że ogólnie.
To poprawię.
1. Shvechenko - nie dojść że najgorszy to jeszcze najdroższy, przez 2 lata nie mógł się odnaleźć na Stamford Bridge.
2.J.Cole - do Liverpoolu. Działacze z Fulham Road oddali go za darmo, z czego on jest wart przynajmniej 15 mln. Na prawdę dobry piłkarz i wielki błąd.
3.Deco - udany w Chelsea miał tylko 1 miesiąc, szkoda fajny piłkarz.. |
|
|
 |
Gilu
Podstawowy zawodnik

Dołączył: 27 Lip 2010 Posty: 136 Otrzymał 3 piw(a) Skąd: Google Chrome
|
Wysłany: 31 Lipiec 2010, 21:07
|
|
|
1. Alberto Aquilani - chyba nie trzeba wyjaśniać, nawet 1 meczu nie miał udanego, mimo to lubie go
2. Yossi Benayoun - na początku grał świetnie, uważałem go za wielki talent i podpore FCL, ale potem przepadł.
3. Roy Evans - na koniec może jeszcze słaby trener Liverpoolu pod koniec tysiąclecia, pamiętam go bardzo dobrze, b kiedy przychodził ja zaczynałem kibicować FCL
Jeśli chodzi o niepotrzebnie sprzedanych graczy to przede wszystkim Jurek Dudek, gdyby został, może by coś jeszcze pokazał |
|
|
 |
|
|