Zamknięty przez: Swistek 8 Kwiecień 2010, 17:15 |
|
| Autor |
Wiadomość |
Swistek
VIP GGMU !

Zaproszone osoby: 11
Pomógł: 4 razy Wiek: 16 Dołączył: 07 Paź 2008 Posty: 9141 Otrzymał 1270 piw(a) Skąd: Chechło United
|
Wysłany: 29 Grudzień 2009, 10:56 Mistrzostwa forum
|
|
|
Mistrzostwa forum
#1 MIEJSCE
£awka sk³adana Hermod:
Zwyciêzca : Kawex
#2 MIEJSCE
Torba na si³owniê:
Zwyciêzca : luki13
#3 MIEJSCE
Koszulka + Rêkawice:
Zwyciêzca : krisbarca_92
#LIVE
Koszulka:
Zwyciêzca : BENQ Spots
SPONSOREM NAGRÓD JEST:
 |
|
|
 |
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 4 piw(a): Karmel, Barcarek, Patryk100, 1LeoMessi0 |
 |
Kawex
Podawacz pilek

|
Wysłany: 24 Styczeń 2010, 21:39
|
|
|
| Niestety, jak do tej pory nikt siê do mnie nie zg³osi³ po odbiór nagrody. Nikt równie¿ nie podes³a³ jej pod mój adres. Maile niby do keltona zosta³y rozes³ane (puczi pokazyw¹³ screeny) tylko co z tego skoro do niczego to nie prowadzi. W ten sposób ka¿dy mo¿e organizowaæ turnieje wabi¹c graczy markowymi samochodami. Na nagrodê jeszczep trochê poczekam ale na tê chwilê, witrynie i pucziemu zmuszony jestem daæ notê najni¿sz¹ z mo¿liwych. |
|
|
|
 |
Puczi
VIP A.C.A.B.

Zaproszone osoby: 100
Pomógł: 8 razy Wiek: 18 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 11436 Otrzymał 1737 piw(a) Skąd: WSCHÓD
|
Wysłany: 24 Styczeń 2010, 22:48
|
|
|
| Ja osobicie zrobi³em to co do mnie nale¿a³o, wywi¹za³em siê z tego z czego musia³em, Tobie jak i dwóm pozosta³ym graczom pokaza³em za pomoc¹ screen'a ¿e dane zosta³y wys³ane. Wspó³praca zosta³a nawi¹zana 23.07.2009 oto screen: http://i45.tinypic.com/xmlb0o.png. nieca³e 3 miesi¹ce póniej nada³em e-maila z zapytaniem czy nasza wspó³praca jest dalej aktualna(przed rozpoczêciem turnieju) dosta³em odpowied bym siê o nic nie martwi³ i rusza³ z turniejem oto screen: http://i46.tinypic.com/20u7u6g.png wiêc tak zrobi³em i ruszy³em z turniejem. Nadam kolejnego e-maila z zapytaniem czy nagrody zosta³y wys³ane i po proszê o to by siê ze mn¹ skontaktowali. Nie wystawiaj równie¿ ¿adnej noty owej witrynie bo nie jeste nie wiadomo kim by to robi³, ja za³atwi³em sponsora i ja jestem odpowiedzialny za turniej, wiêc jeli masz jakie jeszcze pytania to kieruj je do mnie, pozdrawiam. |
|
_________________ Chroń rodzinę !
www.mamaitata.org.pl
 |
|
|
|
 |
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 1 piw(a): Swistek |
 |
Kawex
Podawacz pilek

|
Wysłany: 30 Styczeń 2010, 12:20
|
|
|
Kolego Puczi. Zgadza siê. Nie jestem jak to okrelasz 'nie wiadomo kim' ale mylisz siê twierdz¹c, ¿e nie mogê oceniaæ Waszego serwisu. Ka¿dy to mo¿e. Zatem napiszê raz jeszcze. Po tygodniu sytuacja nie uleg³a zmianie. Cisza w eterze jak to prawi¹. Nagroda widmo a nota nadal 1/10 i nie obchodzi mnie to w jaki sposób rzekome nagrody 'organizujecie' tak jak Kowalskiego nie interesuje w jaki sposób sklep, w którym naby³ chleb do niego trafi³ - liczy siê jedynie fakt, ¿e chleb za który zap³aci³ trzyma w rêku i mo¿e go sporzyæ. Wiêc proszê daruj sobie wklejanie kolejnych screenów bo owszem dowodzi to ¿e spraw¹ jeste zainteresowany i chcesz ¿eby nagrody do nas trafi³y ale niestety nie dowodzi ¿e one do nas wysz³y - a podpowiem, ¿e nas, graczy, tylko to interesuje. Wasze wewnêtrzne procedury ju¿ nieco mniej |
|
|
|
 |
Puczi
VIP A.C.A.B.

Zaproszone osoby: 100
Pomógł: 8 razy Wiek: 18 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 11436 Otrzymał 1737 piw(a) Skąd: WSCHÓD
|
Wysłany: 30 Styczeń 2010, 20:34
|
|
|
| Powtórzê jeszcze raz, ja zrobi³em wszystko co w mojej mocy, a jeli nagrody nie dojd¹ to ja ju¿ nic na to niestety nie poradzê, firma nas oszuka³a i krótka pi³ka. |
|
_________________ Chroń rodzinę !
www.mamaitata.org.pl
 |
|
|
|
 |
Kawex
Podawacz pilek

|
Wysłany: 23 Luty 2010, 16:35
|
|
|
| Pisałem gdy nagród nie było, napiszę zatem również gdy są. Minęło już trochę czasu i w zasadzie o nagrodzie zapomniałem. Jakież było moje zdziwienie gdy nad ranem kurier zadzwonił do moich drzwi. Ławeczka doszła - cała i zdrowa. Oczywiście nie obyło się bez zgrzytów bo trzeba było na nią trochę poczekać. W obliczu tak wielu turniejów z nagrodami, które nigdy nie docierają do zwycieżców gracze mają prawo być poirytowani gdy kolejna nagroda rozpływa się w powietrzu. Nie inaczej było i tym razem.. byłem zwyczajnie poirytowany. Oczywiście wszystko dobrze się kończy zatem wcześniejsze moje posty, zwłaszcza te oceniające serwis elitafifa.pl, należy uznać za nieważne. Dziękuję za nagrodę i oczywiście zachęcam innych graczy by brali udział w turniajcach organizowanch na tym forum. |
|
|
|
 |
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 3 piw(a): prezes1313, Tomaszek, Swistek |
 |
luki13
Junior

Wiek: 16 Dołączył: 29 Cze 2008 Posty: 32 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Krotoszyn
|
Wysłany: 23 Luty 2010, 18:24
|
|
|
Torba doszła ale musiałem sam napisać żeby odpisali |
|
|
|
 |
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 1 piw(a): Swistek |
 |
Swistek
VIP GGMU !

Zaproszone osoby: 11
Pomógł: 4 razy Wiek: 16 Dołączył: 07 Paź 2008 Posty: 9141 Otrzymał 1270 piw(a) Skąd: Chechło United
|
Wysłany: 8 Kwiecień 2010, 17:15
|
|
|
| Zamykam. ; )) |
|
|
 |
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 1 piw(a): 1LeoMessi0 |