Zamknięty przez: JrQ- 1 Marzec 2010, 10:50 |
|
| Autor |
Wiadomość |
simi
VIP

Zaproszone osoby: 23
Pomógł: 10 razy Dołączył: 17 Paź 2007 Posty: 7376 Otrzymał 1162 piw(a) Skąd: Kluczbork
|
Wysłany: 28 Luty 2010, 21:49 VIP
|
|
|
ale wy jesteście zjebani wszyscy, którzy mieli problemy co do tego, abym miał moda w tak prestiżowym turnieju jak ME, dzięki czemu nie miałbym ograniczeń w SB
nie ma to jak wdzięczność za te dwa lata, w których byłem adminem
http://i46.tinypic.com/ev2sns.jpg |
|
|
|
 |
simi
VIP

Pomógł: 10 razy Dołączył: 17 Paź 2007 Posty: 7376 Otrzymał 1162 piw(a) Skąd: Kluczbork
|
Wysłany: 28 Luty 2010, 21:53
|
|
|
pierwszy post w linku który dałem, wygląda jak post jakiegoś dziecka upośledzonego, a nie admina, pablo ogarnij się, 10 lat masz?
puczi też wielkiego kozaka zgrywa, a chuja na tym forum robi, tylko napierdolił 20k postów w hp
a co do JrQ, to myślałem ze jako jedyny z tej ekipy ogarniety jest, no ale niestety... planowałem mega zajebisty włam na forum poprzez moda w ME |
|
|
|
 |
simi
VIP

|
Wysłany: 28 Luty 2010, 21:56
|
|
|
| i pytanie do puczjego, kto mnie na ziemie sprowadził? z tego co pamiętam sam z admina zrezygnowałem, gdy admina dostali tacy debile jak Ty i reszta dzisiejszej ekipy, także wytłumacz o jakim sprawdzaniu na ziemie mówisz ;P |
|
╚══`.¸ LEGIA WARSZAWA ♥ |
|
|
|
 |
simi
VIP

|
Wysłany: 28 Luty 2010, 22:02
|
|
|
I w przypadku gdybym dostał bana za słowa prawy nie wywalajcie mnie z ML, przeciwnicy będa podawac wyniki |
|
╚══`.¸ LEGIA WARSZAWA ♥ |
|
|
|
 |
JrQ-
Prezes ..::ScoreR::..

Zaproszone osoby: 94
Pomógł: 22 razy Wiek: 21 Dołączył: 18 Mar 2007 Posty: 8170 Otrzymał 2000 piw(a) Skąd: C:/WINDOWS/Pulpit
|
Wysłany: 1 Marzec 2010, 10:49
|
|
|
| Cytat: | nie ma to jak wdzięczność za te dwa lata, w których byłem adminem |
Wdzięcznością jest ranga VIP.
Zasady to zasady.
Obowiązują każdego, bez względu na to, czy byłeś adminem, czy też nie.
Więc nie rozumiem pretensji.
I jestem JrQ-, a nie JrQ, to tak w gwoli ścisłości.
A poza tym, ja tam w żadne układy się bawić nie będę.
I tak wystarczająco dużo załatwiania po znajomości w naszym Państwie |
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
| Strona wygenerowana w 0,32 sekundy. Zapytań do SQL: 14 |
|
|
|