Zamknięty przez: JrQ- 19 Czerwiec 2008, 16:22 |
|
| Autor |
Wiadomość |
JrQ-
Prezes ..::ScoreR::..

Zaproszone osoby: 94
Pomógł: 22 razy Wiek: 21 Dołączył: 18 Mar 2007 Posty: 8170 Otrzymał 2000 piw(a) Skąd: C:/WINDOWS/Pulpit
|
Wysłany: 19 Marzec 2007, 21:45 Jak prowadzic turniej || Jak zostaæ moderatorem
|
|
|
Jak zostaæ moderatorem?
1. Na samym pocz¹tku musisz napisaæ zg³oszenie, najlepiej zrobiæ to tutaj: http://elitafifa.net/view...der=asc&start=0
2. Nastêpnie nale¿y poczekaæ na odowied admininistratora, zwykle przyjêciami nowych moderatorów zajmujê siê ja(JrQ-), jeli zapomnê mo¿esz mi o tym przypomnieæ na PW/GG.
3. Staj¹c siê moderatorem, otrzymujesz mo¿liwoæ przebywania w dziale Administracja nie dostêpnego dla zwyk³ych u¿yktowników.
4. W tym¿e dziale, podajemy termin zapisów, wybieramy sobie turnieje, które chcemy prowadziæ:
Jak prowadziæ?
Przygotowa³em specjalny szblon, który opisuje ka¿dy turniej. Proszê siê z nim zapoznaæ i do niego siê stosowaæ. Znajduje siê on TU
1. Kazdy moderator powinien w jednym czasie prowadzic nie wiecej niz dwa turnieje.
2. Moderator podaje date rozpoczecia turnieju adminowi, ktory zajmuje sie tabelk¹, czyli Ziutkowi(w dziale Administracyjnym), by dal mu zezowlenia moderatora na dany dzial i uzupe³ni³ tabelkê. Zapisy podajemy z 4 dniowym wyprzedzeniem. Ten dzia³ znajdue siê tutaj
3. Moderator nie ma pierszenstwa do wyboru druzyny.
4. Moderator daje taki forumlarz do zapisów:
| Kod |
nick na forum -
druzyna ktora bediesz gral -
gg://
host / hamachi -
|
5. Tematy, które powienien zawieraæ turniej:
a.) Terminarz - ustawiamy jako przyklejony.
b.) Zapisy, tabele - jako ogloszenie.
c.) Lista uczestników i rozmowy o turnieju - jako normalny.
Tabela strzelców nie jest wymagana.
6. Terminy dajemy tak, aby przchodzily przez weekend, i nie byly za krotkie, najkrotszy termin na rozegranie 1 meczu to 5 dni.
7. Nie przesadzamy z ilosci meczy na dany termin.
8. Szblon do tabeli znajduje sie w dziale administracyjnym, jest tam tez genetor terminarzu.
9. Po zakoñczonym turnieju, przenosimy go, nic nie usuwamy. Pok ka¿d¹ grup¹ turnieji, znajduje siê jego archiwum. W razie problemów, tematy przenosi te¿ admin simon2225 w tym dziale. . Tam zg³aszamy, mile widziany link.
10. Ka¿dy turniej nalzêy wliczyæ do rankingu, dlatego te¿, zakoñczenie ka¿dego turnieju zg³aszamy tutaj
[you] - jeli jeste odowiedzialn¹ osob¹, ta posada jest w³asnie dla Ciebie! |
|
|
 |
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 2 piw(a): antoniukszu, Puczi |
 |
Dexon
Zwyciezca ..:: Q+W = n00b ::..

Zaproszone osoby: 3
Pomógł: 1 raz Wiek: 22 Dołączył: 29 Lip 2007 Posty: 944 Otrzymał 53 piw(a) Skąd: Tarnów
|
Wysłany: 24 Listopad 2007, 02:29
|
|
|
jak jest cos wolne to chetnie wezme
jakas lige albo puchar
teraz bede mial duuuuuuuuuuzo czasu wiec 1 co sie zwolni to biore ja
o ile sie wladza zgodzi hehehhe |
|
_________________ Moje Osiagi : Niestety rozmiar textu jest za duzy zeby go wyswietlic
Moj Net : http://i41.tinypic.com/4si0w0.jpg
MOJE FORUM : www.elitafifa.pl - do czasu
68% graczy roz³¹cza siê gdy dostaje baty, jeli nale¿ysz do tych 32% graczy którzy nigdy siê nie roz³¹czaj¹ skopiuj ten podpis!! |
|
|
|
 |
Drifter
Rezerwowy

|
Wysłany: 24 Listopad 2007, 17:01
|
|
|
| ja równie¿ moge pokierowac jaka lig¹ lub pucharem |
|
|
 |
JrQ-

Pomógł: 22 razy Wiek: 21 Dołączył: 18 Mar 2007 Posty: 8170 Otrzymał 2000 piw(a) Skąd: C:/WINDOWS/Pulpit
|
Wysłany: 24 Listopad 2007, 17:08
|
|
|
Panowie, od tego jest Dzia³ Administracyjny.
Tam piszcie |
|
|
 |
GIT
Zwyciezca

Pomógł: 1 raz Wiek: 24 Dołączył: 01 Sie 2007 Posty: 2821 Otrzymał 80 piw(a) Skąd: Radziejów
|
Wysłany: 25 Listopad 2007, 10:46
|
|
|
| zapoznalem sie z regulaminem ! |
|
_________________ GIT
ImageShack.us
 |
|
|
|
 |
JrQ-

|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
| Strona wygenerowana w 0,32 sekundy. Zapytań do SQL: 14 |
|
|
|