Otwarty przez: Pablo 9 Kwiecień 2010, 12:09 |
|
| Autor |
Wiadomość |
Tomaszek
VIP mes que un club

Zaproszone osoby: 5
Pomógł: 7 razy Wiek: 19 Dołączył: 30 Maj 2008 Posty: 8210 Otrzymał 1012 piw(a) Skąd: Barcelona
|
Wysłany: 19 Maj 2009, 14:37 Tomaszek =)
|
|
|
wiadomo, ale teraz tylko okazyjnie |
|
|
 |
Tomaszek
VIP mes que un club

Pomógł: 7 razy Wiek: 19 Dołączył: 30 Maj 2008 Posty: 8210 Otrzymał 1012 piw(a) Skąd: Barcelona
|
Wysłany: 19 Maj 2009, 14:43
|
|
|
Sobota
# 1
Rennes - Lorient (1 - 1.52) WESZ£O
Le Havre - Lille (2 - 1.55) WESZ£O
Nancy - Marseille (2 - 1.60) WESZ£O
Frankfurt - Hamburg (2 - 1.60) WESZ£O
Karlsruche - Hertha (2 - 1.70) PUD£O
Wolfsburg - Werder (1 - 1.50) WESZ£O
Liberec - Budziejowice (1 - 1.40) WESZ£O
Sparta - Jablonec (1 - 1.40) WESZ£O
Bordeaux - Monaco (1 - 1.23) WESZ£O
Lyon - Caen (1 - 1.35) WESZ£O
kurs: 50.06 | stawka: 5.00 | ew. wygrana: 225.25
Nice - Toulouse (02 - 1.29) WESZ£O
Bilbao - Atletico (02 - 1.26) WESZ£O
Bayern - Stuttgart (10 - 1.17) WESZ£O
M gladbach - Dortmund (02 - 1.25) WESZ£O
Be³chatów - Arka (10 - 1.23) WESZ£O
Polonia - Lech (02 - 1.27) WESZ£O
l¹sk - Legia (02 - 1.19) WESZ£O
kurs: 6.67 | stawka: 5.00 | ew. wygrana: 30.00
Zalaegerszeg - Siofok (1 - 1.35) WESZ£O
Lechia - Wis³a (2 - 1.50) WESZ£O
Sokolov - Jihlava (02 - 1.30) PUD£O
Orleans - Chalon (1 - 1.25) WESZ£O
Lyon - Strasbourg (1 - 1.23) WESZ£O
kurs: 6.83 | stawka: 5.00 | ew. wygrana: 30.75
i jak zagraæ co takiego, ¿e jak jeden mecz nie wejdzie to kurs obnizaj¹ czy cu, np 9 z 10, czy jak to sie tam zwie ? bo co takiego bym kombinowa³ ^^ |
|
| Ostatnio zmieniony przez Tomaszek 24 Maj 2009, 13:30, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Tomaszek
VIP mes que un club

|
Wysłany: 19 Maj 2009, 14:46
|
|
|
Niedziela
# 1
Tenerife - Alaves (1 - 1.50)
Vallecano - Elche (1 - 1.61)
Real - Mallorca (1 - 1.43)
Rijeka - Cibalia (1 - 1.30)
Siena - Juventus (2 - 1.55)
Lecce - Fiorentina (2 - 1.57)
Bellinzona - Zurich (2 - 1.50)
Grasshopper - Basel (2 - 1.70)
Celtic - Hearts (1 - 1.28)
Dundee - Rangers (2 - 1.50)
kurs: 53.49 | stawka: 5.00 | ew. wygrana: 240.70
Alicante - Saragossa (02 - 1.24)
Bergamo - Palermo (02 - 1.30)
Vaduz - Sion (02 - 1.15)
Aberdeen - Hibernian (10 - 1.23)
Belupo - Hajduk (10 - 1.29)
Blackburn - W.B.A. (10 - 1.15)
kurs: 5.41 | stawka: 5.00 | ew. wygrana: 24.35 |
|
|
 |
Lewy
VIP

Zaproszone osoby: 9
Pomógł: 6 razy Dołączył: 01 Sie 2007 Posty: 4807 Otrzymał 1499 piw(a) Skąd: __
|
Wysłany: 19 Maj 2009, 15:32
|
|
|
Nie zdziwiê siê jak Lechia urwie 2 pkt. Wile. Wiem, ¿e Wilacy musz¹ wygraæ aby zdobyæ tytu³, ale Lechia te¿ musi co zdobyæ w tym meczu, bo inaczej mog¹ spaæ. Ciê¿ki mecz.
Juventus... no ¿eby wygrali, ale wiadomo jak to z nimi jest
Wolfsburg, nie jestem pewny, ale im chyba remis daje mistrzostwo, a Werder mo¿e zaskoczyæ, chocia¿ po finale UEFA nie powinni. Szkoda, ¿e kurs niski.
Be³chatów... mog³e daæ czyst¹ 1. Pi³karzyki pajacyki nosz¹cy barwy Arki maj¹ w dupie ju¿ wszystko, bo i tak wiêkszoæ wypier... po sezonie.
Reszta te¿ ok ;P PoWo. |
|
|
|
 |
JrQ-
Prezes ..::ScoreR::..

Zaproszone osoby: 94
Pomógł: 22 razy Wiek: 21 Dołączył: 18 Mar 2007 Posty: 8170 Otrzymał 2000 piw(a) Skąd: C:/WINDOWS/Pulpit
|
Wysłany: 19 Maj 2009, 15:55
|
|
|
Nie wiem po co zak³adasz nowe tematy do swoich typów, nie mo¿esz po prostu jednego kontynuowaæ? A co do typów, ¿eby nie robiæ OT to:
Pierwszy, fajna tama, sam czasem takie puszcza³em, ale jak mi kilka razy po jednym meczu przy takim ako nie wesz³o, to da³em sobie spokój.
Be³chatów mia³ seriê meczów zwyciêskich, teraz bêdzie mia³ seriê meczów bez zwyciêstwa. Arka powinna wygraæ, bo Be³chatów gra straszny piach, a gole zawdziêcza tylko i wy³¹cznie Nowakowi. Bayern przegra i bêdzie to wietne ukoronowanie fatalnego sezonu. Tyle kuponów to mi chyba tylko Chelsea zepsu³a, ¯yczê im pora¿ki z ca³ego serca. Lech czysta dwójka z Poloni¹, a Legii to bym kijem nie rusza³.
Dalej mi siê nie chce pisaæ, bo za d³ugie te kupony. Nie wejdzie ¿aden. Choæ ¿yczê powodzenia.
| Tomaszek napisał/a | | i jak zagraæ co takiego, ¿e jak jeden mecz nie wejdzie to kurs obnizaj¹ czy cu, np 9 z 10, czy jak to sie tam zwie ? bo co takiego bym kombinowa³ ^^ |
Blok, rozpis, system, zale¿y od buka. |
|
|
 |
Tomaszek
VIP mes que un club

|
Wysłany: 19 Maj 2009, 15:56
|
|
|
| Lewy napisał/a | Nie zdziwiê siê jak Lechia urwie 2 pkt. Wile. Wiem, ¿e Wilacy musz¹ wygraæ aby zdobyæ tytu³, ale Lechia te¿ musi co zdobyæ w tym meczu, bo inaczej mog¹ spaæ. Ciê¿ki mecz.
Juventus... no ¿eby wygrali, ale wiadomo jak to z nimi jest
Wolfsburg, nie jestem pewny, ale im chyba remis daje mistrzostwo, a Werder mo¿e zaskoczyæ, chocia¿ po finale UEFA nie powinni. Szkoda, ¿e kurs niski.
Be³chatów... mog³e daæ czyst¹ 1. Pi³karzyki pajacyki nosz¹cy barwy Arki maj¹ w dupie ju¿ wszystko, bo i tak wiêkszoæ wypier... po sezonie.
Reszta te¿ ok ;P PoWo. |
no to tak
Wise³ke da³em tylko na jednym kuponie bo wiadomo mecz podwy¿szonego ryzyka, mimo, ¿e bêdzie to tak jakby 'spotkanie derbowe' to obie dru¿yny za wszelka cene beda chcia³y wygraæ, zalezy tez duzo od nastawienia Lechii, czy sie zabarykaduja i bedzie 'obrona czestochowy' czy zagraja normalny meczyk o 3 pkt, wtedy wiadomo Bia³ej Gwiazdzie by³o by ³atwiej, a nie ma co sie oszukiwaæ obie druzyny dzieli przepaæ. Wis³a jeli nie wygra moze stracic szanse na mistrzostwo, beda na maksa zmotywowani i o wygrana jestem w miare spokojny
Juve ostatnio mia³o czarn¹ passe, nic im nie sz³o, ale wkoncu trzeba sie prze³amaæ, do koñca ligi w³oskiej pozosta³y 2 kolejki, fiorentina gra w tej kolejce z ostatni¹ dru¿yn¹ w tabeli - Lecce która ma ju¿ raczej na 99 % zapewniony spadek do 2 ligi rozgrywkowej. Patrz¹c na opcjonaln¹ wygran¹ Fiorentiny i np remis Starej Damy, to w takiej sytuacji Juventus traci 3 pozycje, spada na 4 miejsce, co za tym idzie musi walczyc w eliminacjach do LM, a miejsce 3 odrazu zapewnia gre w elitarnych rozgrywkach
co do Wolfsburga - zgadzam sie, nie zauwazylem ze 1 pkt daje im mistrza bo zapas bramek maja niez³y nad 2 w tabeli Bayernem - wywale oczywiscie z kuponu, bo remis ma za marny kurs
a Arka - wole nie ryzykowaæ, jeszcze co im siê ujebie jaka jazda w bani i zagraja na pe³nych obrotach xDDD |
|
|
 |
Tomaszek
VIP mes que un club

|
Wysłany: 19 Maj 2009, 16:00
|
|
|
| JrQ- napisał/a | Nie wiem po co zak³adasz nowe tematy do swoich typów, nie mo¿esz po prostu jednego kontynuowaæ? A co do typów, ¿eby nie robiæ OT to:
Pierwszy, fajna tama, sam czasem takie puszcza³em, ale jak mi kilka razy po jednym meczu przy takim ako nie wesz³o, to da³em sobie spokój.
Be³chatów mia³ seriê meczów zwyciêskich, teraz bêdzie mia³ seriê meczów bez zwyciêstwa. Arka powinna wygraæ, bo Be³chatów gra straszny piach, a gole zawdziêcza tylko i wy³¹cznie Nowakowi. Bayern przegra i bêdzie to wietne ukoronowanie fatalnego sezonu. Tyle kuponów to mi chyba tylko Chelsea zepsu³a, ¯yczê im pora¿ki z ca³ego serca. Lech czysta dwójka z Poloni¹, a Legii to bym kijem nie rusza³.
Dalej mi siê nie chce pisaæ, bo za d³ugie te kupony. Nie wejdzie ¿aden. Choæ ¿yczê powodzenia.
| Tomaszek napisał/a | | i jak zagraæ co takiego, ¿e jak jeden mecz nie wejdzie to kurs obnizaj¹ czy cu, np 9 z 10, czy jak to sie tam zwie ? bo co takiego bym kombinowa³ ^^ |
Blok, rozpis, system, zale¿y od buka. |
bo tamten wyjeba³em jak by³em zdenerwowany
Lech wed³ug mnie pewnie tego nie wygra i remis jest bardzo prawdopodobny, Legia z remisem te¿ powinna wejæ
'Dalej mi siê nie chce pisaæ, bo za d³ugie te kupony. Nie wejdzie ¿aden. '
no to co gadasz odrazu ze nie wejdzie, typy nie sa brane po kursach, ale obczajane, jakas niespodzianka moze sie zdazyc, ale cos tam wejdzie - zobaczysz sam zreszta
no i chce pusisc te kuponiki z 10 typami w³asnie z t¹ opcja ze jak jeden nie wchodzi to i tak sie kupon liczy, a bardzo wtedy sie obniza kurs czy jak to sie dzieje ?? |
|
|
 |
JrQ-

Pomógł: 22 razy Wiek: 21 Dołączył: 18 Mar 2007 Posty: 8170 Otrzymał 2000 piw(a) Skąd: C:/WINDOWS/Pulpit
|
Wysłany: 19 Maj 2009, 16:03
|
|
|
| Tomaszek napisał/a | no to co gadasz odrazu ze nie wejdzie, typy nie sa brane po kursach, ale obczajane, jakas niespodzianka moze sie zdazyc, ale cos tam wejdzie - zobaczysz sam zreszta |
Ja nie mówiê, ¿e wszystko nie wejdzie. Ale jak grasz to na jednym to nie ma takiej opcji raczej. No czasem siê zdarza, mo¿na liczyæ na szczêcie, ale ró¿nie to bywa.
| Tomaszek napisał/a | | no i chce pusisc te kuponiki z 10 typami w³asnie z t¹ opcja ze jak jeden nie wchodzi to i tak sie kupon liczy, a bardzo wtedy sie obniza kurs czy jak to sie dzieje ?? |
Kursy s¹ kombinowane i dodawane, wiêc ako maleje. Pisa³em w teorii jak to siê liczy, TUTAJ |
|
|
 |
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 1 piw(a): Tomaszek |
 |
Tomaszek
VIP mes que un club

|
Wysłany: 24 Maj 2009, 13:32
|
|
|
JrQ- no i gdybym zagra³ te kombinacje co chcia³em, to by napewno cu wesz³o |
|
|
 |
Tomaszek
VIP mes que un club

|
Wysłany: 30 Maj 2009, 10:28
|
|
|
Slavia - Liberec | X2 - 1.44
Boleslaw - Sparta | X - 3.30
Olomouc - Bohemians | handi 0:1 - 1 - 2.00
@ 9.50
Jagiellonia - Be³chatów | podwójna_szansa - 0-0 - 1.60
Arka - Odra | podwójna_szansa - 0-0 - 1.70
Piast - Lechia | podwójna_szansa - 0-0 - 1.60
£KS - Bytom | podwójna_szansa - 0-0 - 1.70
Atletico - Almeria | 1 - 1.25
Valencia - Bilbao | 1 - 1.35
@ 12.48 |
|
| Ostatnio zmieniony przez Tomaszek 31 Maj 2009, 17:44, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Tomaszek
VIP mes que un club

|
Wysłany: 30 Maj 2009, 10:37
|
|
|
i jeszcze taka tama na wygrane:
Saragossa
Xerez
Tenerife
Chelsea
Bari
Wis³a
Legia
Atletico
Valencia
PSG
Lille
Olomouc
|
|
| Ostatnio zmieniony przez Tomaszek 31 Maj 2009, 17:45, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Tomaszek
VIP mes que un club

|
Wysłany: 31 Maj 2009, 14:33
|
|
|
na dzi, 3 kombinacje
1 | Verdasco - Davydenko | 1.45
1 | Ivanovic - Azarenka | 1.63
2 | Alba Berlin - Bonn (+8.5) | 1.82
X | Fiorentina - Milan | 1. po³owa - 2.10
X | AEK Ateny - Panathinaikos | 1. po³owa - 1.96
X | Betis - Valladolid | 1. po³owa - 2.15
X | Espanyol - Malaga | 1. po³owa - 2.15
X | Elche - Castellon | 1. po³owa - 2.05
X | UD L. Palmas - Salamanca | 1. po³owa - 2.05
1 | Austria - Karnten | 1.40
1 | Gijon - Huelva | 1.31
1 | Juventus - Lazio | 1.32
1 | Mjallby - Sirius | 1.35
1 | Kluczbork - Legnica | 1.35
2 | Ferreira - Porto | 1.30
2 | Poltawa - Szachtar | 1.30  |
|
| Ostatnio zmieniony przez Tomaszek 31 Maj 2009, 19:28, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
 |
JrQ-

|
Wysłany: 31 Maj 2009, 15:59
|
|
|
Nie potrzebnie zagra³e na Ivanoviæ.
Poza urod¹ niestety siê nie wyró¿nia na tym turnieju ;P
A szkoda, fajnie popatrzeæ ;x |
|
|
 |
Więcej szczegółów
|
 |
Tomaszek
VIP mes que un club

|
Wysłany: 31 Maj 2009, 17:41
|
|
|
ja to mam typowo plage jak¹s z tym jednym meczem, ¿e nie wchodzi |
|
|
 |
Fanatyk
VIP `Solo Juve`

Zaproszone osoby: 14
Pomógł: 5 razy Dołączył: 18 Mar 2008 Posty: 2562 Otrzymał 779 piw(a) Skąd: ....
|
Wysłany: 31 Maj 2009, 18:35
|
|
|
Tomaszek, nie ¿ebym sie uwa¿a³ za jakiegos eksperta w bukmacherce ale dam ci kilka rad ( odnonie ostatnich Twoich kuponow) , które mo¿e ci pomog¹, bo widze ze kiepsko u Ciebie
po pierwsze to nie polecam tennisa, ró¿ne mecze, pewniaki przegrywaj¹, krecze, itd, ogolnie duzo niespodzianek, rzadko kiedy na tym mo¿a co ugraæ wiêkszzego
po drugie nie graj tak na hama... tak jak w tym drugim kuponie z samymi remisami do przerwy.. sam pewnie nie wierzyles w to ¿e wejd¹, a je¿eli ju¿ tak chcesz stawiaæ x do przerwy to max 2-3 mecze bo wiêkszosæ raczej nie wchodzi.... i czasem za duzo kuponow jak na jeden dzieñ... nie wszystkie pewniaki wchodz¹ w jednym dniu...
po trzecie, moze lepiej rozbic kupon i zagrac dwa mniejsze ale za wieksza stawke ? spojrz na trzeci kupon, gdybys go rozbil na dwa kupony i zagral za 5-10 z³ spokojnie by wyszed³ na plus... wiem ¿e za 2 z³ mozna sobie puszczaæ duzo meczy, bo jakby wszystki weszlo mozna by troche zarobic(sam czasem puszcze , ale to gdy mam duzo hajsu i "powa¿ne" kupony sa juz puszczone ) , ale czesto s¹ jakie wpadki....
po który tam mo¿e lepiej czasem zapo¿yczyæ kupon od kogos jak samemu nie idzie ? ja tak zrobi³em gdy mi nie sz³o, zapo¿yczylem kupon od prezesa i ladnie weszlo, i passa sie prze³ama³a
tak w skrócie, to graj mniej meczy na kuponie ale za wiêksz¹ stawke, to mo¿e pomo¿e, nie graj zbyt na hama bo widze ze za wszellka cene chcesz wygraæ ..
to chyba tyle nie to ¿e Cie pouczam albo co w tym stylu albo ze uwa¿am sie za eksperta, bo sam zaliczam wtopy i to nie rzadko tylko zawsze jakies wskazówki sie przydadza bo co ci u buka nie idzie a chce zebys wkoncu zacz¹³ wygrywaæ powo |
|
|
 |
Więcej szczegółów
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
| Strona wygenerowana w 0,9 sekundy. Zapytań do SQL: 15 |
|
|
|