Przesunięty przez: JrQ- 1 Wrzesień 2009, 20:48 |
|
| Autor |
Wiadomość |
Baad-Newz
Rezerwowy

|
Wysłany: 31 Sierpień 2009, 20:33 zgadnij kto - zgadnij co
|
|
|
Witam wszystkich. Chcia³em wam zaproponowaæ dobr¹ i sprawdzon¹ metodê na zarabianie dziêki bukmacherce. Gram ju¿ doæ d³ugo i czerpiê z tego spore profity. Podam wam system, którym gram wraz z dwoma innymi typerami.
Postaramy siê odpowiednio wczenie dobieraæ typy i udostêpniaæ je do godziny 23:00 - je¿eli mecz bêdzie w godzinach nocnych, porannych, b¹d przedpo³udniowych. Ostateczn¹ godzin¹ podawania zdarzeñ na dany dzieñ bêdzie godzina 16:30. Mam nadziejê, ¿e kto skorzysta.
Jakie typy gramy?:
Super typ – pewnoæ zdarzenia oceniamy na 95% i raczej siê nie mylimy.
Typ dnia – codziennie bêdzie podawany zatem mo¿e siê zdarzyæ, ¿e typ bêdzie grany na si³ê
Typy – czasami zdarza siê, ¿e jednego dnia jest wiêcej ciekawych spotkañ, których nie chcemy pomin¹æ
W Typach dnia i Typach skutecznoæ nie jest specjalnie zachwycaj¹ca, ale dziêki systemowi jest op³acalna
Postaram siê przybli¿yæ wam system jakim gramy:
- maksymalnie trzy kolejne zdarzenia
- je¿eli pierwsze spotkanie zostanie trafione, to drugie gramy za ca³oæ wygranej z pierwszego
- je¿eli drugie zdarzenie te¿ jest trafione, to trzecie gramy za ca³oæ wygranej z drugiego
- je¿eli trzecie zdarzenie jest trafione to bankujemy wygran¹
- je¿eli który z kroków bêdzie nietrafiony, to kolejny gramy progresj¹ (razy dwa) z pierwszego kroku
- podstawowa stawka to 100 PLN, zatem kolejne progresje to: 200, 400, 800 itd.
Je¿eli kto siê boi, lub go nie staæ na grê za 100, 200, 400 PLN niech zacznie graæ od ni¿szych stawek zachowuj¹c odpowiednio kolejne kroki i progresje.
Metoda jest w pe³ni sprawdzona i dochodowa!
Powodzenia i wysokich wygranych ¿yczê. |
|
|
|
 |
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 1 piw(a): Tomaszek |
 |
JrQ-
Prezes ..::ScoreR::..

Zaproszone osoby: 94
Pomógł: 22 razy Wiek: 21 Dołączył: 18 Mar 2007 Posty: 8177 Otrzymał 2007 piw(a) Skąd: C:/WINDOWS/Pulpit
|
Wysłany: 31 Sierpień 2009, 23:05
|
|
|
| Przenoszê do teorii. |
|
|
 |
Baad-Newz
Rezerwowy

|
Wysłany: 1 Wrzesień 2009, 18:20
|
|
|
hmm... nieprzypadkowo wybra³em temat „kupony”, bo teoria siê skoñczy³a na pierwszym pocie – mam tylko nadziejê, ¿e kto skorzysta z mojego tematu i odnajdzie kupony w temacie z teori¹.
Chyba kolego nie doczyta³e, albo nie zrozuma³e.
Typ dnia
 |
|
|
|
 |
JrQ-

Pomógł: 22 razy Wiek: 21 Dołączył: 18 Mar 2007 Posty: 8177 Otrzymał 2007 piw(a) Skąd: C:/WINDOWS/Pulpit
|
Wysłany: 1 Wrzesień 2009, 20:47
|
|
|
Masz racjê, nie doczyta³em, a rozumieæ mi to nie jest potrzebne, mam w³asne sposoby na zarobek. Przenoszê z powrotem, zobaczymy co z tego wyniknie.
PS: Gra³em kiedy tym systemem, ale w sumie sam na niego wpad³em. |
|
|
 |
Lewy
VIP

Zaproszone osoby: 9
Pomógł: 6 razy Dołączył: 01 Sie 2007 Posty: 4780 Otrzymał 1496 piw(a) Skąd: __
|
Wysłany: 1 Wrzesień 2009, 21:27
|
|
|
System jest dobry, ju¿ gdzie chyba czyta³em o nim. Jednak trzeba mieæ trochê cierpliwoci do takiej gry, ja np. wolê iæ na ¿ywio³ (czasami) i skutki s¹ jakie s¹ ale jest wiêksza 'zabawa', bo tak traktujê bukmacherkê, a nie jak sposób na zarobek.
ps. 1 typ dnia mo¿e nie wejæ... na razie 1:0 dla Sligo w 43'. |
|
|
|
 |
`lOs!u
VIP

Zaproszone osoby: 13
Pomógł: 5 razy Wiek: 90 Dołączył: 08 Cze 2008 Posty: 4943 Otrzymał 692 piw(a) Skąd: Cze-wa
|
Wysłany: 1 Wrzesień 2009, 21:36
|
|
|
Niczym nie zarobisz tak, jak sam bedziesz wybieral swoje mecze dla siebie. Najlepsze typy sa swoje i grane z g³ow¹ Wystarczy znac sie troszke na tym i ruszyc glowa kto moze wygrac i jak kto gra przedewszystkim. Ja osobiscie gram wylacznie swoje typy, nie biore od kogos innego bo ich nie jestem pewien.(chyba ze ktos ma takie same jak ja).Jedyny jaki znalazlem system ktory ktos go opracowal i daje naprawde spora sume to grac mecze progrsyjne na MLB jest to swietny zarobek. Sam gralem podobnnmie jak ktos i wtedy zyski byly lecz ostatnio nie mialem czasu i jakos wytracilem sie z rytmu i pozostalem przy 4-3 meczach ktore gram na jedym kuponie za sta³¹ stawke. Powodzenia zycze bo widze ze ten system moze byc dobry |
|
|
 |
Baad-Newz
Rezerwowy

|
Wysłany: 2 Wrzesień 2009, 16:05
|
|
|
| Cytat: |  |
Typ dnia
 |
|
|
|
 |
Baad-Newz
Rezerwowy

|
Wysłany: 2 Wrzesień 2009, 16:11
|
|
|
lepiej jest zaraæ jedo zdazenie na kuponie niz trzy, jak jeden z trzech nie wejdzie o wtopa - grajac singlami w razie pudla mozna zagrac kontre z progresja zysk zawsze jest pewny
P.S. fak - progresji to ja sam nie wymyslilem |
|
|
|
 |
JrQ-

|
Wysłany: 2 Wrzesień 2009, 19:10
|
|
|
| Baad-Newz napisał/a | | lepiej jest zaraæ jedo zdazenie na kuponie niz trzy, jak jeden z trzech nie wejdzie o wtopa - grajac singlami w razie pudla mozna zagrac kontre z progresja zysk zawsze jest pewny |
to chyba jasne, ale chodzi o to, zeby mnozyc zyski, a nie minimalizowac porazki |
|
|
 |
Baad-Newz
Rezerwowy

|
Wysłany: 3 Wrzesień 2009, 12:43
|
|
|
 |
|
|
|
 |
Baad-Newz
Rezerwowy

|
Wysłany: 3 Wrzesień 2009, 12:47
|
|
|
| JrQ- napisał/a | | Baad-Newz napisał/a | | lepiej jest zaraæ jedo zdazenie na kuponie niz trzy, jak jeden z trzech nie wejdzie o wtopa - grajac singlami w razie pudla mozna zagrac kontre z progresja zysk zawsze jest pewny |
to chyba jasne, ale chodzi o to, zeby mnozyc zyski, a nie minimalizowac porazki |
w takim rzie co osi¹gamy dziêki progresji na kolejne zdarzenia?
- zapewne wieksze zyski, ni¿ gdybymy mieli graæ p³ask¹ stawk¹ na kolejne zdarzenia
jak siê mylê to mnie popraw |
|
|
|
 |
JrQ-

|
Wysłany: 3 Wrzesień 2009, 14:53
|
|
|
Masz racjê
Moglbys jeszcze ze dwa slowa dorzucic, dlaczeto grasz taki a nie inny typ, gdyz moze wtedy ktos skorzysta. |
|
|
 |
Lewy
VIP

Zaproszone osoby: 9
Pomógł: 6 razy Dołączył: 01 Sie 2007 Posty: 4780 Otrzymał 1496 piw(a) Skąd: __
|
Wysłany: 3 Wrzesień 2009, 20:06
|
|
|
| Baad-Newz napisał/a | | JrQ- napisał/a | | Baad-Newz napisał/a | | lepiej jest zaraæ jedo zdazenie na kuponie niz trzy, jak jeden z trzech nie wejdzie o wtopa - grajac singlami w razie pudla mozna zagrac kontre z progresja zysk zawsze jest pewny |
w takim rzie co osi¹gamy dziêki progresji na kolejne zdarzenia?
- zapewne wieksze zyski, ni¿ gdybymy mieli graæ p³ask¹ stawk¹ na kolejne zdarzenia
jak siê mylê to mnie popraw |
Jak na razie to w³anie zminimalizowa³e pora¿kê jak to JrQ opisa³, bo w te 3 typy co da³e w³o¿y³e 700 pln. 3 typ trafiony po kursie 1,55 za 400, wiêc wygrywasz 620 pln i jeste - 80 pln jak na razie. System jest dobry, ale progresje gra siê chyba na wy¿sze kursy. Powo dalej. |
|
|
|
 |
Baad-Newz
Rezerwowy

|
Wysłany: 4 Wrzesień 2009, 16:41
|
|
|
Typ dnia
Typy
 |
|
|
|
 |
Baad-Newz
Rezerwowy

|
Wysłany: 4 Wrzesień 2009, 16:43
|
|
|
| Lewy napisał/a | [
Jak na razie to w³anie zminimalizowa³e pora¿kê jak to JrQ opisa³, bo w te 3 typy co da³e w³o¿y³e 700 pln. 3 typ trafiony po kursie 1,55 za 400, wiêc wygrywasz 620 pln i jeste - 80 pln jak na razie. System jest dobry, ale progresje gra siê chyba na wy¿sze kursy. Powo dalej. |
moa ropozycja dla Ciebie kolego
- przeczytaj ponownie pierwszy post (ten taki dlogi z duza iloscia zdan) |
|
|
|
 |
|
|