|
|
| Który bukmacher lepszy? |
| Naziemny |
|
50% |
[ 3 ] |
| Wirtualny |
|
33% |
[ 2 ] |
| Nie mam zdania |
|
16% |
[ 1 ] |
|
| Głosowań: 6 |
| Wszystkich Głosów: 6 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
JrQ-
Prezes ..::ScoreR::..

Zaproszone osoby: 94
Pomógł: 22 razy Wiek: 21 Dołączył: 18 Mar 2007 Posty: 8170 Otrzymał 2000 piw(a) Skąd: C:/WINDOWS/Pulpit
|
Wysłany: 14 Wrzesień 2009, 09:51 Naziemny czy wirtualny?
|
|
|
| Odpowiedzi proszê uzasadniaæ. |
|
|
 |
simi
VIP

Zaproszone osoby: 23
Pomógł: 10 razy Dołączył: 17 Paź 2007 Posty: 7362 Otrzymał 1161 piw(a) Skąd: Kluczbork
|
Wysłany: 14 Wrzesień 2009, 11:52
|
|
|
Naziemny
Nie ma to jak kasy do teki, od razu po wygranym zak³adzie
Plusem tak¿e dla mnie jest to, ¿e nie zagram kolejnych zak³adów na kurwie, co za czêsto zdarza³o mi siê w bukach wirtualnych, sami wiecie do czego prowadz¹ takie zagrywki :p
STS gór¹ |
|
╚══`.¸ LEGIA WARSZAWA ♥ |
|
|
|
 |
Fanatyk
VIP `Solo Juve`

Zaproszone osoby: 14
Pomógł: 5 razy Dołączył: 18 Mar 2008 Posty: 2555 Otrzymał 779 piw(a) Skąd: ....
|
Wysłany: 14 Wrzesień 2009, 22:01
|
|
|
Ja nie mam zdania
Ka¿dy ma swoje plusy i minusy. Wirtualny buk jest wygodny bo nie trzeba wychodzic z domu, stawiaasz kiedy chcesz i live, i nie ma zwrotu 10% stawki, ale minusem jest do ¿e nie czuje sie tej kasy, czasem sie zagra cos bezsensownie. W naziemnym plusem jest oczywiscie kasa do reki i ogolnie wieksza adrenalinka niz na wirtualnym, ale minusem chodzenie do buka i zwrot 10% stawki, gdybym mial STS albo jakiegos innego buka blizej, to bym gra³ na naziemnym, ale nima, dlatego zdanie mam podzielone |
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
| Strona wygenerowana w 0,44 sekundy. Zapytań do SQL: 15 |
|
|
|