Aktualizacja składów
Informujemy, że z dniem 16 marca 2011, na naszym forum obowiązywać będzie aktualizacja składów. Więcej można przeczytać w tym temacie: KLIK
Bramka forum
Strzeliłeś ładnego gola grając w FIFĘ? Poddaj go ocenie innych użytkowników!

Jak dodać bramkę na forum: KLIK
Toplista najładniejszych bramek: KLIK

Autologowanie?

Zapomniałeś hasła?

Poprzedni temat «» Następny temat
1 czerwca
Autor Wiadomość
Tomaszek
VIP
mes que un club

Zaproszone osoby: 5
Otrzymał 1012 piw(a)
Wysłany: 31 Maj 2009, 18:19   1 czerwca

Lohja - Salo [typ: 1 - kurs. 1.80]

Czo³owe ligi europejskie dobieg³y niestety koñca. Niestety, a mo¿e i stety, bo ostatniego czasu nic a nic nie wchodzi³o. Trzeba zabraæ siê za pokemoniaste ligi jak to nasz prezesik powiada xD . Ju¿ jutro o godzinie 17.30 odbêdzie siê mecz 3 ligi Finlandzkiej - Grupy B. Liga ta niedawno siê zaczê³a, za nami dopiero 6-7 kolejek. Ciekawie zapowiadaj¹cym siê meczem jest w³aœnie mój typ Lohja - Salo. Na ten czas liga jest bardzo zaciêta, jednak patrz¹c na tabele u siebie, to w³aœnie Lohja nie ma sobie równych. Na 3 spotkania 3 razy zdobywa³a komplet punktów, strzelaj¹c a¿ 9 bramek, a trac¹c przy tym tylko 2 !. Ich przeciwnikiem jest przedostatni dru¿yna w lidze. Na koncie ma 4 pkt, w tym wszystkie 4 zdobyte u siebie. Na wyjeŸdzie nie zdobyli nawet 1 punkciku. Nie widzê innej mo¿liwoœci jak zdobycie przez gospodarzy po raz 4 z rzêdu kompletu - 3 pkt, gdyby by³a mo¿liwoœæ gry z handicapem pewnie bym siê na to zdecydowa³, choæ przynajmniej kurs normalny i tak jest przyzwoity.

Fanatyk
VIP
`Solo Juve`

Zaproszone osoby: 14
Otrzymał 779 piw(a)
Wysłany: 31 Maj 2009, 18:27   

Mo¿e i wejdzie typ, nie wiem nie znam sie na finlandzkiej a tym bardziej na 3 lidze, ale szczerze to liga finlandzka i szwecka to chyba najgorsze ligi, ja tam teego nie stawiam i nie mam zamiaru. Kazdy tam wygrywa z kazdym, mecze sa czesto , bo w finlandzkiej z tego co wiem to 2 razy w tygodniu, pewnie czesto graja rezerwowi, i dlatego dziwne wyniki padaja, ja bym sobie odpuscil , ale zycze powodzenia ;]

Postaw piwo autorowi tego posta

JrQ-
Prezes
..::ScoreR::..

Zaproszone osoby: 94
Otrzymał 2007 piw(a)
Wysłany: 31 Maj 2009, 21:23   

Jak to trafisz, to zagram Twój nastêpny typ, powo :p Widzê, ¿e siê rozkrêcasz, lepiej póŸno ni¿ wcale :]

Moje portfolio: http://jrq-.tk

JrQ-
Prezes

Otrzymał 2007 piw(a)
Wysłany: 1 Czerwiec 2009, 12:07   

Spotkanie: Naestved - Silkeborg
Typ: 2
Kurs: 1.60
Buk: betsafe
Analiza: Do dzisiejszej analizy wybra³em spotkanie II ligi duñskiej, czyli: Viasat Division. Silkeborg z dorobkiem 62 punktów plasuje siê na 1. miejscy w tabeli. Wyprzedza o 3 punkty Herfølge BK, maj¹c jednak rozegrany jeden mecz. Wygrywaj¹c dziœ, goœcie, mog¹ zrobiæ milowy krok w stronê awansu do pierwszej ligi. Przewaga nad 3. w tabeli AB Copenhagen wynosi 7 punktów, jednak gracze z Kopenhagi maj¹ rozegrany jeden mecz mniej. Dzisiejsi gospodarze nie walcz¹ ju¿ o nic. Plasuj¹ siê na 6. miejscu w tabeli z dorobkiem 46 punktów. Dru¿yna ta gra podobnie u siebie (6-5-2) i na wyjeŸdzie (6-5-3). S¹dzê, ¿e dziœ jest szansa, by te bilansy by³y identyczne ;) Silkeborg du¿o lepiej gra na wyjazdach, gdzie zanotowa³ bilans 11-0-2, natomiast u siebie sporo meczy remisuje (8-5-1). Do tej pory oba zespo³y spotka³y siê dwa razy. Pierwsze spotkanie rozegrano 08/09-95 (a wiêc doœæ dawno) i ówczeœni gospodarze odnieœli minimalne zwyciêstwo (1-0). W zesz³ym sezonie (12/05-08) gór¹ i to doœæ zdecydowanie byli goœcie (1-3). Silkeborg b³yszczy tak¿e form¹. Na ostatnie 8 meczy wygra³ wszystkie, notuj¹c imponuj¹cy bilans bramkowy: 23-4. Dru¿yna Naestved na ostatnie 8 meczy ma bilans 5-1-2. Warto dodaæ, ¿e ostatnie 8 meczy na wyjeŸdzie Silkeborg wygra³, a ostatnie 8 meczy u siebie Naestved to bilans 5-2-1. tak wiêc mamy do czynienia z dwoma dobrymi dru¿ynami. S¹dzê jednak, ¿e gór¹ bêd¹ dzisiejsi goœcie. Kurs warty ryzyka.

Więcej szczegółów
Wystawiono 1 piw(a):
Tomaszek
Tomaszek
VIP
mes que un club

Zaproszone osoby: 5
Otrzymał 1012 piw(a)
Wysłany: 1 Czerwiec 2009, 20:47   

JrQ- no niestety ale pud³o xD 0 - 1, ale Ty za to trafi³eœ, graty ;)

JrQ-
Prezes

Otrzymał 2007 piw(a)
Wysłany: 1 Czerwiec 2009, 21:03   

JrQ- napisał/a
Spotkanie: Naestved - Silkeborg
Typ: 2
Kurs: 1.60
Buk: betsafe
Analiza: Do dzisiejszej analizy wybra³em spotkanie II ligi duñskiej, czyli: Viasat Division. Silkeborg z dorobkiem 62 punktów plasuje siê na 1. miejscy w tabeli. Wyprzedza o 3 punkty Herfølge BK, maj¹c jednak rozegrany jeden mecz. Wygrywaj¹c dziœ, goœcie, mog¹ zrobiæ milowy krok w stronê awansu do pierwszej ligi. Przewaga nad 3. w tabeli AB Copenhagen wynosi 7 punktów, jednak gracze z Kopenhagi maj¹ rozegrany jeden mecz mniej. Dzisiejsi gospodarze nie walcz¹ ju¿ o nic. Plasuj¹ siê na 6. miejscu w tabeli z dorobkiem 46 punktów. Dru¿yna ta gra podobnie u siebie (6-5-2) i na wyjeŸdzie (6-5-3). S¹dzê, ¿e dziœ jest szansa, by te bilansy by³y identyczne ;) Silkeborg du¿o lepiej gra na wyjazdach, gdzie zanotowa³ bilans 11-0-2, natomiast u siebie sporo meczy remisuje (8-5-1). Do tej pory oba zespo³y spotka³y siê dwa razy. Pierwsze spotkanie rozegrano 08/09-95 (a wiêc doœæ dawno) i ówczeœni gospodarze odnieœli minimalne zwyciêstwo (1-0). W zesz³ym sezonie (12/05-08) gór¹ i to doœæ zdecydowanie byli goœcie (1-3). Silkeborg b³yszczy tak¿e form¹. Na ostatnie 8 meczy wygra³ wszystkie, notuj¹c imponuj¹cy bilans bramkowy: 23-4. Dru¿yna Naestved na ostatnie 8 meczy ma bilans 5-1-2. Warto dodaæ, ¿e ostatnie 8 meczy na wyjeŸdzie Silkeborg wygra³, a ostatnie 8 meczy u siebie Naestved to bilans 5-2-1. tak wiêc mamy do czynienia z dwoma dobrymi dru¿ynami. S¹dzê jednak, ¿e gór¹ bêd¹ dzisiejsi goœcie. Kurs warty ryzyka.

WESZ£O 1-2

Odpowiedz do tematu