Aktualizacja składów
Informujemy, że z dniem 16 marca 2011, na naszym forum obowiązywać będzie aktualizacja składów. Więcej można przeczytać w tym temacie: KLIK
Bramka forum
Strzeliłeś ładnego gola grając w FIFĘ? Poddaj go ocenie innych użytkowników!

Jak dodać bramkę na forum: KLIK
Toplista najładniejszych bramek: KLIK

Autologowanie?

Zapomniałeś hasła?

Poprzedni temat «» Następny temat
14/15.03.2009r.
Autor Wiadomość
D@NiO^^
VIP

Otrzymał 290 piw(a)
Wysłany: 13 Marzec 2009, 17:12   14/15.03.2009r.

Typy na
WeEKenD

JrQ-
Prezes
..::ScoreR::..

Zaproszone osoby: 94
Otrzymał 2007 piw(a)
Wysłany: 14 Marzec 2009, 10:04   

Ja na sobotê proponujê zagraæ coœ takiego:

VFL Bochum - FC Bayern M??nchen 2 1.50
Bayern w formie, wiele siê nie zmêczy³ w stopkaniu z Sportingiem, gra³ u siebie, bêd¹ chcieli prze³amaæ z³¹ passê w lidze. Bayern w pe³nym sk³adzie, wg mnie mo¿e byæ nawet bardzo wysokie zwyciêstwo Bawarczyków.

AEK Larnaca FC - Anorthosis Famagusta 2 1.25
Kurs polecia³ strasznie w dó³, gospodarze ju¿ spadli, Anathorsis walczy jeszcze o wysokie miejsce w lidze, gdy¿ na koñcu rozgrywane s¹ PLAY OFF.

Moje portfolio: http://jrq-.tk
Postaw piwo autorowi tego posta

D@NiO^^
VIP

Otrzymał 290 piw(a)
Wysłany: 14 Marzec 2009, 11:26   

Ja coœ takiego:
AEK Ateny vs OFI Kreta [Typ: 1] Kurs: 1,25
Mecz powinnien wejœc lekko nawet na Haindpacu z + dla Krety, a to z tego wzglêdu, ¿e AEK musi wygrywac wszystko bo walczy o mistrzostwo LM. Mistrza ju¿ praktycznie ma Olympiakos ale chêc medalu i wyprzedzenia Phanathinaikosu jest wielka!

Arsenal Londyn vs Blacburn [Typ: 1] Kurs: 1,40
Zapewne znajd¹ siê krytycy tego typu, ale ja myœlê, ¿e The Gunners dziœ zgarn¹ 3pkt. Wg. mnie Arsenal to dru¿yna, która za wszelk¹ cene musi zdobyc prawo gry w LM! Traci 3pkt do Aston Villi, która mo¿e je stracic, nawet powinna. Arsenal na stratê punktów pozwolic sobie nie mo¿e!

Everton Liverpool vs Stoke City [Typ: 1] Kurs: 1,45
Wierni kibice Evertonu, ju¿ siê nie umiej¹ doczekac kiedy ich Everton bêdzie lepszy od FCL. Wiedz¹, ¿e wszystko przyjdzie stopniowo i w tym sezonie chc¹ chocia¿ Awansu do Pucharu UEFA. Everton tego pragnie, a takie zwyciêstwo jak ze Stoke zbi¿y nich do tego co oczekuj¹.
Everton to klub, któremu zaufa³em bo jeszcze przez nich kuponu nie przegra³em mimo, ¿e nie raz stawia³em. Dziœ da³em nich znowu ;)

JrQ-
Prezes

Otrzymał 2007 piw(a)
Wysłany: 14 Marzec 2009, 19:18   

JrQ- napisał/a
AEK Larnaca FC - Anorthosis Famagusta 2 1.25
Kurs polecia³ strasznie w dó³, gospodarze ju¿ spadli, Anathorsis walczy jeszcze o wysokie miejsce w lidze, gdy¿ na koñcu rozgrywane s¹ PLAY OFF.

WESZ£O 1-3

Cytat:
VFL Bochum - FC Bayern M??nchen 2 1.50
Bayern w formie, wiele siê nie zmêczy³ w stopkaniu z Sportingiem, gra³ u siebie, bêd¹ chcieli prze³amaæ z³¹ passê w lidze. Bayern w pe³nym sk³adzie, wg mnie mo¿e byæ nawet bardzo wysokie zwyciêstwo Bawarczyków.

WESZ£O 0-3

Więcej szczegółów
Wystawiono 2 piw(a):
simi, D@NiO^^
D@NiO^^
VIP

Otrzymał 290 piw(a)
Wysłany: 14 Marzec 2009, 21:18   

D@NiO^^ napisał/a
AEK Ateny vs OFI Kreta [Typ: 1] Kurs: 1,25
Mecz powinnien wejœc lekko nawet na Haindpacu z + dla Krety, a to z tego wzglêdu, ¿e AEK musi wygrywac wszystko bo walczy o mistrzostwo LM. Mistrza ju¿ praktycznie ma Olympiakos ale chêc medalu i wyprzedzenia Phanathinaikosu jest wielka!

WESZ£O 1-0

D@NiO^^ napisał/a
Arsenal Londyn vs Blacburn [Typ: 1] Kurs: 1,40
Zapewne znajd¹ siê krytycy tego typu, ale ja myœlê, ¿e The Gunners dziœ zgarn¹ 3pkt. Wg. mnie Arsenal to dru¿yna, która za wszelk¹ cene musi zdobyc prawo gry w LM! Traci 3pkt do Aston Villi, która mo¿e je stracic, nawet powinna. Arsenal na stratê punktów pozwolic sobie nie mo¿e!

WESZ£O 4-0

D@NiO^^ napisał/a
Everton Liverpool vs Stoke City [Typ: 1] Kurs: 1,45
Wierni kibice Evertonu, ju¿ siê nie umiej¹ doczekac kiedy ich Everton bêdzie lepszy od FCL. Wiedz¹, ¿e wszystko przyjdzie stopniowo i w tym sezonie chc¹ chocia¿ Awansu do Pucharu UEFA. Everton tego pragnie, a takie zwyciêstwo jak ze Stoke zbi¿y nich do tego co oczekuj¹.
Everton to klub, któremu zaufa³em bo jeszcze przez nich kuponu nie przegra³em mimo, ¿e nie raz stawia³em. Dziœ da³em nich znowu ;)

WESZ£O 3-1

JrQ-
Prezes

Otrzymał 2007 piw(a)
Wysłany: 14 Marzec 2009, 22:30   

Typ na noc, kto chce niech korzysta:

Minnesota - Charlotte 2 1.50
Kurs leci w dó³...Wg mnie warto zagraæ na 2 z jednego bardzo wa¿nego powodu, oto lista kontuzjowanych w Minnesocie:
Corey Brewer
Rodney Carney
Jason Collins
Randy Foye
Al Jefferson
Kevin Ollie
Charlotte gra w pe³nym sk³adzie. Zmêczenie nie powinno mieæ znaczenia, oba zespo³y gra³y tej nocy...Powodzenia.

JrQ-
Prezes

Otrzymał 2007 piw(a)
Wysłany: 15 Marzec 2009, 06:17   

JrQ- napisał/a
Minnesota - Charlotte 2 1.50
Kurs leci w dó³...Wg mnie warto zagraæ na 2 z jednego bardzo wa¿nego powodu, oto lista kontuzjowanych w Minnesocie:
Corey Brewer
Rodney Carney
Jason Collins
Randy Foye
Al Jefferson
Kevin Ollie
Charlotte gra w pe³nym sk³adzie. Zmêczenie nie powinno mieæ znaczenia, oba zespo³y gra³y tej nocy...Powodzenia.

PUD£O 108-100

Przegrali z rezerwami MT...

JrQ-
Prezes

Otrzymał 2007 piw(a)
Wysłany: 15 Marzec 2009, 09:36   

Znicz - Katowice 1 1.40
Gospodarze to czo³ówka 1. ligi, natomiast Katowice to outsider. Po remisie Widzewa z Koron¹, ewentualne zwyciêstwo mo¿e poprawiæ pozycjê w tabeli Znicza. Dodatkowo, GKS z powodów finansowych udaje siê na mecz autokarem w dniu meczu, a wiêc zagraj¹ z 'marszu'. Odleg³oœæ miêdzy Pruszkowem a Katowicami to ~300 km

Radwanska U. - Glatch A. 2 2.20
Polka zagra³a ju¿ swój mecz ¿ycia przeciwko Kuznetsovej, teraz wg mnie podpali siê i przegra. Rywalka to solidna zawodniczka, kurs wart ryzyka. Warto dodaæ, ¿e Glatch nie przegra³a jeszcze w Indian Wells seta. Kurs na jej zwyciêstwo w dwóch setach to 3.75.

Potem mo¿e jeszcze coœ dodam.

`lOs!u
VIP

Zaproszone osoby: 13
Otrzymał 692 piw(a)
Wysłany: 15 Marzec 2009, 09:56   

Jak dajecie typy to dajcie z jakims wiekszym kursem a nie 1.25 ...

D@NiO^^
VIP

Otrzymał 290 piw(a)
Wysłany: 15 Marzec 2009, 09:56   

Mecz: Chelsea Londyn vs Manchester City
Typ: 1
Kurs: 1,40
Bukmacher: Bet-at-home
ANALIZA:

Dzisiaj o godzinie 14:30 Chelsea Londyn podejmnie na w³asnym stadionie zespó³ z Manchesteru. Bêdzie to Manchester City, który w czwartek zagra³ ciê¿ki mecz w Pucharze UEFA. Chelsea Londyn, te¿ ma za sob¹ ciê¿ki mecz w Europejskich Pucharach(z Juventusem 2-2), ale by³ on we wtorek. Po wczorajszej pora¿ce Manchasteru United z FC Liverpoolem[1-4]
ch³opcy Hiddinka odzyskali nadzieje na Mistrza Anglii. Gdy trenerem The Blues jest holender, graj¹ bezb³êdnie i pokonuj¹ wszystkich co im staj¹ na drodze min. Wyelminowanie Juvetusu. Chelsea chce potrójnej korony! Aby to zrealizowac w Lidze musz¹ wygrywac wszystkie mecze, bo wtedy bêd¹ mogli liczyc na potkniêcia MU i FCL. Kondycyjnie w tym meczu s³abiej powinien wygl¹dac zespó³ City. Zaœ Chelsea musi wygrac za 3pkt... Historia przemawia za Chelsea w zesz³ym Sezonie na Stamford Bridge Chelsea rozbi³a ekipe City, a¿ 6-0. W ostatnim meczu pomiêdzy tymi dru¿ynami City uleg³a 1-3 Chelsea na w³asnym boisku. W Man City nadal niezdolni do gry s¹: Vincent Kompany, Craig Bellamy oraz Nigel de Jong. W Chelsea zaœ ca³y sk³ad jest do dyspozycji trenera Hiddinka

Marcel
Zwyciezca

Zaproszone osoby: 2
Otrzymał 117 piw(a)
Wysłany: 15 Marzec 2009, 10:57   

Mecz: UD Almeria -F.C.Barcelona
Typ: 2
Kurs : 1,55 [bwin.com]

ANALIZA:
Ostatnim spotkaniem 27. kolejki ligi hiszpañskiej bêdzie mecz pomiêdzy Almeri¹, a FC Barcelon¹. Wydaje siê, ¿e niezaprzeczalnym faworytem jest klub z Katalonii, jednak Almeria niejednokrotnie udowodni³a w tym sezonie, ¿e potrafi graæ z najsilniejszymi dru¿ynami ligi.Hugo Sanchez bêdzie mia³ do dyspozycji wszystkich zawodników. Dla szkoleniowca spotkanie przeciwko Barcelonie jest wyj¹tkowym dniem w ci¹gu ca³ego sezonu. Sanchez by³ bowiem pi³karzem Realu Madryt, w którego barwach w 283 meczach zdoby³ 207 bramek. Jak zapowiada, w niedzielê Almeria zagra inny futbol ni¿ zwykle. Meksykanin postawi³ przed swoimi pi³karzami wysokie wymagania. Wed³ug niego jedyn¹ metod¹ na powstrzymanie Barcelony jest d³ugie utrzymywanie siê przy pi³ce. Wiemy natomiast, ¿e to klub z Katalonii jest znakomity w tym aspekcie gry, dlatego realizacja planu przez pi³karzy Almerii wydaje siê bardzo trudna.

Barcelona po zwyciêstwie nad Lyonem w Lidze Mistrzów jest pe³na optymizmu. Pi³karze co dzieñ opowiadaj¹ o sile zespo³u i mierz¹ w najwy¿sze cele. Równowagê wprowadza szkoleniowiec, Pep Guardiola, który studzi przesadny optymizm i wprowadza do dru¿yny mobilizacjê oraz wolê walki. W niedzielnym spotkaniu szkoleniowiec nie bêdzie móg³ liczyæ na wystêp Carlesa Puyola. Zawodnik odniós³ kontuzjê w meczu przeciwko Athletic Bilbao i nie bêdzie móg³ wybiec na boisko przez najbli¿sze trzy tygodnie.

Przez dwa miesi¹ce nie wyst¹pi tak¿e Eric Abidal. Co wiêcej, w zespole pojawi³ siê problem z bramkarzami. Guardiola nie mo¿e bowiem liczyæ na rezerwowego golkipera Blaugrany, Alberta Jorquerê, który dozna³ urazu i nie bêdzie w pe³ni formy przez okres do dziesiêciu dni. Jak pokaza³a jednak dru¿yna Barcelony, nawet takie os³abienia nie maj¹ wiêkszego wp³ywu na jej formê. Dowodem na o jest zwyciêstwo w Lidze Mistrzów nad Lyonem 5:2.

W niedzielnym spotkaniu mo¿emy byæ œwiadkami ciekawego widowiska. Wystêp takich pi³karzy jak Negredo, Eto’o oraz Messi œwiadczy o tym, ¿e w meczu nie powinno zabrakn¹æ goli. Pi³karze Barcelony bêd¹ musieli udowodniæ swoj¹ wysok¹ formê i zrobiæ wszystko, by zdobyæ trzy punkty. Almeria natomiast nie mo¿e pozwoliæ sobie na pora¿kê bez walki. Choæ dru¿yna zajmuje 10. miejsce w tabeli, to od strefy spadkowej dzieli j¹ jedynie szeœæ punktów. Przy ewentualnym kryzysie zespo³u, dla dru¿yny tej sezon mo¿e zakoñczyæ siê spadkiem z ligi.

Ostatnio zmieniony przez Marcel 15 Marzec 2009, 12:25, w całości zmieniany 1 raz  

abit
Przyjaciel
$

Otrzymał 462 piw(a)
Wysłany: 15 Marzec 2009, 12:16   

almeria gra u siebie -.-

JrQ-
Prezes

Otrzymał 2007 piw(a)
Wysłany: 16 Marzec 2009, 17:42   

JrQ- napisał/a
Znicz - Katowice 1 1.40
Gospodarze to czo³ówka 1. ligi, natomiast Katowice to outsider. Po remisie Widzewa z Koron¹, ewentualne zwyciêstwo mo¿e poprawiæ pozycjê w tabeli Znicza. Dodatkowo, GKS z powodów finansowych udaje siê na mecz autokarem w dniu meczu, a wiêc zagraj¹ z 'marszu'. Odleg³oœæ miêdzy Pruszkowem a Katowicami to ~300 km

PUD£O 1-1
JrQ- napisał/a
Radwanska U. - Glatch A. 2 2.20
Polka zagra³a ju¿ swój mecz ¿ycia przeciwko Kuznetsovej, teraz wg mnie podpali siê i przegra. Rywalka to solidna zawodniczka, kurs wart ryzyka. Warto dodaæ, ¿e Glatch nie przegra³a jeszcze w Indian Wells seta. Kurs na jej zwyciêstwo w dwóch setach to 3.75.

PUD£O 2-0

Cytat:
Mój typ dnia na noc:

Orlando Magic - Utah Jazz (-5.5/+5.5) 1 1,85
Utah gra³o wczoraj bardzo ciê¿ki mecz z Miami, zakoñczony po trzech dogrywkach...to musi siê odbiæ na formie Jazzmanów w dzisiejszym meczu, Orlando mia³o trochê wolnego, zagra najprawdopodobniej Turkoglu. Orlando to zespó³ doœæ chimeryczny, jednak liczê, ¿e dadz¹ radê w³adowaæ 6 punktów wiêcej ni¿ Utah, gdy¿ statystycznie im siê to udawa³o (4 razy na 5):
Orlando Magic vs. Utah Jazz 94:113 :o
Orlando Magic vs. Utah Jazz 101:90 8-)
Orlando Magic vs. Utah Jazz 99:99 114:108 (OT) 8-)
Orlando Magic vs. Utah Jazz 107:92 8-)
Orlando Magic vs. Utah Jazz 90:77 8-)
Pod wzglêdem formy, te¿ lepsze jest Orlando, które na 6 ostatnich meczy, wygra³o 5, natomiast Utah 4 (dwa ostatnie przegrali, na wyjazdach z Miami i Atlant¹). Liczê na to, ¿e Howard opanuje obie tablice i da Magikom ³atwe zwyciêstwo nad Utah. Mecz o 23:00.

WESZ£O 105-87

Odpowiedz do tematu