Zamknięty przez: JrQ- 15 Sierpień 2009, 16:20 |
|
| Autor |
Wiadomość |
JrQ-
Prezes ..::ScoreR::..

Zaproszone osoby: 94
Pomógł: 22 razy Wiek: 21 Dołączył: 18 Mar 2007 Posty: 8177 Otrzymał 2007 piw(a) Skąd: C:/WINDOWS/Pulpit
|
Wysłany: 15 Sierpień 2009, 11:08 15 sierpnia 2009
|
|
|
Typy na sobotê wg mnie :
Chelsea FC - Hull City (0:1) 1 1,50 (bet-at-home)
Wg mnie Chelsea to kandydat numer jeden do mistrzostwa. Ani siê nie wzmocnili (kupno obroñcy CSKA Zirkova wzmocnieniem wielkim nie jest), ani nie os³abili. Doszed³ za to nowy trener. W sparingach prezentowali siê solidnie. Ancelotti powinien szybko pouk³adaæ ten burdel panuj¹cy w Chelsea i skierowaæ zespó³ na w³aciwe tory. Hull wg mnie to kandydat numer jeden do spadku. Od pocz¹tku tego roku prezentuje katastrofaln¹ formê na wyjazdach. To, ¿e siê utrzymali zawdziêczaj¹ wy³¹cznie wietnemu pocz¹tkowi. Moim zdaniem spadn¹ z ligi z hukiem, a dzi Chelsea wygra co najmniej dwiema bramkami.
Jagiellonia Bialystok - Kielce Korona 1 1,75 (bet-at-home)
Kurs sporo spad³, w pi¹tek wynosi³ jeszcze 1.90 ale i tak jest wart gry. Jagiellonia sezon rozpoczê³a z minus 10 punktami na koncie. Ale t¹ stratê powinna szybko zniwelowaæ, jeli bêdzie graæ tak jak ostatnio. U siebie wygrywa praktycznie z ka¿dym, s³abo gra na wyjazdach. Ale dzi zagra u siebie, bêdzie pe³ny stadion. Oba zespo³y graj¹ ofensywny futbol. Maj¹ wiêcej atutów w ataku. Jednak Korona s³abo gra na wyjazdach. Nie radzi³a sobie w I lidze w zesz³ym sezonie, to dlaczego ma wygraæ teraz, gdy przyje¿d¿a do Bia³egostoku, gdzie punkty traci³a choæby Legia?
Wisla Krakow - GKS Belchatow 1 1,30 (bet-at-home)
Uda siê obydwu dru¿ynom strzeliæ gola? NIE 1.55 (bwin)
Typowy zak³ad na podbitkê. GKS ma s³aby pocz¹tek, Wis³a natomiast wraz z ka¿dym meczem siê rozkrêca. W Be³chatowie nie ma kto strzelaæ oprócz Nowaka, który wiecznie jest kontuzjowany. Proponujê te¿ zak³ad, ¿e jedna z dru¿yn nie strzeli gola (w domyle Be³chatów). Wiem, ¿e w bramce Wis³y stoi Pawe³ek, ale tym razem mam przeczucie, ¿e zagra dobry mecz.
Sandecja Nowy Sacz - Motor Lublin 1 1,55 (bet-at-home)
Klub z mojego miasta podejmuje u siebie Motor Lublin. Najs³absz¹ kadrowo dru¿ynê I ligi. Sandecja rozegra³a pierwszy mecz u siebie z Podbeskidziem. By³a dru¿yn¹ lepsz¹, jednak zemci³a siê nieskutecznoæ i spotkanie zakoñczy³o siê wynikiem remisowym (1-1). Teraz czas na pierwsze zwyciêstwo. Z kim mamy wygrywaæ jak nie z Motorem, który w lidze gra tylko dlatego, ¿e licencji nie dosta³o Jastrzêbie...
FC Sochaux - FC Girondins Bordeaux (under/over 2.5) 1 1,60 (bet-at-home)
Obie dru¿yny dysponuj¹ podobnymi sk³adami jak w poprzednim sezonie, w którym w obu meczach pad³ under (0-0;0-1). Wg mnie teraz ten wynik zostanie powtórzony. Bordeaux nie bêdzie chcia³o straciæ gola, ma doæ solidn¹ obronê i bramkarza. Nastawi¹ siê na kontrê i bêd¹ graæ jednym napastnikiem. Gospodarze nie maj¹ tylu klasowych pi³karzy, wiêc mecz powinien byæ ma³o ciekawy i powinno paæ ma³o bramek.
Hamburger SV - Borussia Dortmund X 3,10 (bet-at-home)
Dru¿yny te nie zremisowa³y graj¹c ze sob¹ od 2003 roku. Jednak teraz dobra okazja. Borussia jest nie w formie, wymêczy³a zwyciêstwo u siebie z Koeln. Podobnie Hamburg, który tylko zremisowa³ na wyjedzie z beniaminkiem. Zaufam przeczuciu i zaryzykujê X.
RKC Waalwijk - AZ Alkmaar 2 1,45 (bet-at-home)
Typ na prze³amanie. Alkmaar zgubi³ punkty w pierwszym meczu na wyjedzie. W drugim ju¿ zaczêli graæ swoje i pewnie wygrali. Gospodarze natomiast dostali oklep od Ajaxu 1-4. Wg mnie polegn¹ dzi z mistrzem, byæ mo¿e handicapem.
RSC Anderlecht - KVC Westerlo 1 1,25 (bet-at-home)
Zak³ad na podbicie. Statystycznie Anderlacht zawsze la³ Westerlo, tak te¿ powinno byæ i tym razem.
KSV Roeselare - Standard Liege 2 1,40 (bet-at-home)
Standard ma po dwóch kolejkach 2 punkty. Kurs spad³ z 1.70, jednak tak czy inaczej ten zak³ad jest jednym z moich pewniaków weekendu.
Aberdeen FC - Celtic Glasgow 2 1,60 (bet-at-home)
Celtic chc¹c odzyskaæ mistrzostwo, musi takie mecze wygrywaæ. W zesz³ym sezonie 3 razy pokona³ Aberdeen. Celtic jest w formie, ogra³ na wyjedzie mocne FK Moskwa, gospodarze, dostali oklep od Sigmy O³omuniec w Lidze Europejskiej 1-8. Chyba nie trzeba nic wiêcej pisac.
Safina D. - Pennetta F. (-1.5/+1.5) 2 1,60 (bet-at-home)
Safina nie gra ju¿ tak jak na pocz¹tku roku. Poza tym, mylê, ¿e nie bêdzie siê przemêczaæ przed US Open, które jest rang¹ wa¿niejsze. Jednego seta jest w stanie W³oszce oddaæ. |
|
|
 |
`lOs!u
VIP

Zaproszone osoby: 13
Pomógł: 5 razy Wiek: 90 Dołączył: 08 Cze 2008 Posty: 4943 Otrzymał 692 piw(a) Skąd: Cze-wa
|
Wysłany: 15 Sierpień 2009, 12:49
|
|
|
Po co drugi temat..? jeden jest wiec ten przenis i typy wklej do tego wczesniejszego.
Spieszy³em siê i nie zauwa¿y³em
Zaraz scalê jako.
JrQ- |
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
| Strona wygenerowana w 0,32 sekundy. Zapytań do SQL: 14 |
|
|
|