|
|
| Autor |
Wiadomość |
JrQ-
Prezes ..::ScoreR::..

Zaproszone osoby: 94
Pomógł: 22 razy Wiek: 21 Dołączył: 18 Mar 2007 Posty: 8170 Otrzymał 2000 piw(a) Skąd: C:/WINDOWS/Pulpit
|
Wysłany: 21 Sierpień 2009, 22:53 22.sierpnia 2009
|
|
|
Polonia - Lechia 1 1.60 (BWIN)
Po inauguracyjnej, wyjazdowej wpadce z Koron¹ w Kielcach forma graczy Polonii idzie zdecydowanie w górê. Ograli w wyj¹tkowych okolicznociach l¹sk, by tydzieñ póniej zatrzymaæ Lecha we Wronkach. Zupe³nie odwrotn¹ tendencjê formy prezentuj¹ gracze z Gdañska, którzy po wygranych derbach Pomorza i rozbiciu Cracovii w Sosnowcu, niespodziewanie polegli u siebie z Odr¹. Dodajmy jeszcze, ¿e ka¿da pora¿ka, mo¿e spowodowaæ, ¿e trener Grembocki straci pracê. |
|
|
 |
`lOs!u
VIP

Zaproszone osoby: 13
Pomógł: 5 razy Wiek: 90 Dołączył: 08 Cze 2008 Posty: 4943 Otrzymał 692 piw(a) Skąd: Cze-wa
|
Wysłany: 21 Sierpień 2009, 23:08
|
|
|
Gornik Polkowice-Baltyk Gdynia
typ: Over 2,5 gola || @1,7
Mecz 5. kolejki drugiej ligi grupy zachodniej. Naprzeciw siebie stan¹ beniaminkowie z Polkowic i Gdyni. Mecz zapowiada sie naprawde bardzo fajnie. Obie ekipy w 2 lidze spisuja sie naprawde nadspodziewanie dobrze. Druzyna z Polkowic zajmuje wysok¹ 6 pozycje, Ba³tyk jeszcze wyzej bo jest 4. Z jedna pora¿k¹ na koncie. Górnik w tym sezonie nam siê rozstrzela³ troszeczke, w 4 meczach zdoby³ 7 i straci³ takze 7 co daje nam 14 bramek czyli daje nam to ponad 2 gole na mecz. Gornik jest mocny w ofensywie ale defensywa to ich najs³abszy punkt. Ciezki mecz przed dwoma tygodnia na w³asnym stadionie z Miedzink¹ i wygrana 4-3 przy czym Polkowiczanie przegrywali juz 1-3 by odrobi te strate. Ba³tyk Gdynia dorobek punktowy 9. z 4 meczach wiec bardzo dobry wynikiem. Ba³tyk ma dorobek bramkowy podobny do Górnika ogolem 14 goli lecz 11 zdobych a 3 stracone. Co jest spor¹ Ciekawostk¹ Ba³tyk na wyjedzie nie zdoby³ gola chociaz raz tylko gra³ na obcym stadionie. Straci³ jednego. Dzisiaj czeka ich drugi mecz i napewno ³atwo nie bedzie. Druzyna ba³tyku wystapi chyba w najsilniejszym zestawieniu jakie tylko ma. W polkowicach zmian jakis wiekszych nie ma. W polkowicach napewno wystapia filary tego zespo³u Pokorny, Salomoñski czy Zmudzinski. Bo to na tych zawodnikach opiera sie ca³a druzyna. U Górnika widac bardzo s³ab¹ skuteczno w dwóch pierwszych meczach gdzie pada³a jedynie jedna bramka by³o wiele sytuacji ale niewykorzystanych lecz jak pokaza³u ostatnie dwie kolejki Górnik wzio³ siê ostro za strzelanie. W druzynie Ba³tyku napewno wystapi najskuteczniejszy strzelec 2 ligi Nadolny. a w Polkowicach Grzybowski który ma 3 gole na swoim koncie. Jak ju¿ wspomina³em Ba³tyk jak i Górnik dopiero teraz sie rozstrzela³y i tym razem takze podtrzymaj¹ t¹ passe. Obie druzyny nie mia³y okazji sie ze soba zmierzyc. |
|
| Ostatnio zmieniony przez `lOs!u 22 Sierpień 2009, 14:34, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Lewy
VIP

Zaproszone osoby: 9
Pomógł: 6 razy Dołączył: 01 Sie 2007 Posty: 4779 Otrzymał 1496 piw(a) Skąd: __
|
Wysłany: 22 Sierpień 2009, 00:07
|
|
|
Championship:
Middlesbrough - Doncaster 1 [1,55] [BAH]
League Two:
Bury - Grimsby 1 [1,65] [EXPEKT]
2. Bundesliga:
Bielefeld - Augsburg 1 [1,80] [BAH]
1 liga:
Wis³a P. - Stal 1 [1,50] [BWIN]
Analiz wielkich nie mam. Pokrótce, stawiam na gospodarzy, którzy s¹ w dobrej formie i podejmuj¹ dru¿yny z s³abszym bilansem w ostatnich meczach. Najciekawszy jak dla mnie mecz z 2. Bundesligi. Co do Wis³y P. jestem niemal pewny, ogl¹da³em ich mecz z G. Zabrze i mimo pora¿ki grali b. ³adnie. Widaæ, ¿e trener Kubicki dobrze wp³ywa na dru¿ynê i powinni to spokojnie wygraæ. Tyle. |
|
|
|
 |
JrQ-

Pomógł: 22 razy Wiek: 21 Dołączył: 18 Mar 2007 Posty: 8170 Otrzymał 2000 piw(a) Skąd: C:/WINDOWS/Pulpit
|
Wysłany: 22 Sierpień 2009, 12:54
|
|
|
Takie co w necie znalaz³em:
POLSKA 2 liga wsch.
| Cytat: | Nieciecza - Resovia X 3.20
Zespó³ Resovii prowadzi Miros³aw Hajdo, to prywatnie, dobry znajomy szkoleniowca z Niecieczy. – Czeka nas zdrowa i ciekawa rywalizacja – dodaje Ja³ocha.
pi³karze Resovii, którzy z siedmioma punktami zajmuj¹ pi¹te miejsce. LKS jest oczko ni¿ej.
Pawe³ Cygnar (numer 30) jeszcze w rundzie wiosennej ubieg³ego seoznu broni³ barw Resovii. W niedziele zagra przeciwko swoim by³ym kolegom z dru¿yny. |
|
|
|
 |
`lOs!u
VIP

Zaproszone osoby: 13
Pomógł: 5 razy Wiek: 90 Dołączył: 08 Cze 2008 Posty: 4943 Otrzymał 692 piw(a) Skąd: Cze-wa
|
Wysłany: 22 Sierpień 2009, 14:37
|
|
|
| Ja tam wiem ze Nieciecza dzisiaj wygra do tego jutro pelikan. Dzisiaj Jeszcze Zetka która gra jak co sezon czyli u siebie pierwsze mecze wygrywa a na wyjazdach raz na ruski rok. Nielba druzyna w zeszlym sezonie pokaza³a klase gdzie zaje³a 4 pozycje. Do tego ich przeciwnicy nie sa zbytnio wymagajacy. Celtic over 2,5 St. Gallen . St. gallen tylko raz przegralo z Aarau, w tym sezonie grali juz w pucharze i St. Gallen wygra³o. 2-0. Celtic over. W meczach miedzy Celticiem a Jonhson zawsze pada³y wyniki powyzej 2,5 gola wiec dzisiaj trzymamy passe. |
|
|
 |
JrQ-

|
Wysłany: 22 Sierpień 2009, 15:41
|
|
|
| `lOs!u napisał/a | | Ja tam wiem ze Nieciecza dzisiaj wygra |
Ja tego nie gra³, poda³em w formie ciekawostki. |
|
|
 |
JrQ-

|
Wysłany: 22 Sierpień 2009, 20:36
|
|
|
| JrQ- napisał/a | Polonia - Lechia 1 1.60 (BWIN) PUD£O 0-1 CHUJE
Po inauguracyjnej, wyjazdowej wpadce z Koron¹ w Kielcach forma graczy Polonii idzie zdecydowanie w górê. Ograli w wyj¹tkowych okolicznociach l¹sk, by tydzieñ póniej zatrzymaæ Lecha we Wronkach. Zupe³nie odwrotn¹ tendencjê formy prezentuj¹ gracze z Gdañska, którzy po wygranych derbach Pomorza i rozbiciu Cracovii w Sosnowcu, niespodziewanie polegli u siebie z Odr¹. Dodajmy jeszcze, ¿e ka¿da pora¿ka, mo¿e spowodowaæ, ¿e trener Grembocki straci pracê. |
Ten mecz co poda³em jako ciekawostkê gra jutro. |
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
| Strona wygenerowana w 0,27 sekundy. Zapytań do SQL: 15 |
|
|
|