Aktualizacja składów
Informujemy, że z dniem 16 marca 2011, na naszym forum obowiązywać będzie aktualizacja składów. Więcej można przeczytać w tym temacie: KLIK
Bramka forum
Strzeliłeś ładnego gola grając w FIFĘ? Poddaj go ocenie innych użytkowników!

Jak dodać bramkę na forum: KLIK
Toplista najładniejszych bramek: KLIK

Autologowanie?

Zapomniałeś hasła?

Poprzedni temat «» Następny temat
8 marca 2009
Autor Wiadomość
JrQ-
Prezes
..::ScoreR::..

Zaproszone osoby: 94
Otrzymał 2007 piw(a)
Wysłany: 6 Marzec 2009, 12:26   8 marca 2009

Typy na ten dzieñ.

Moje portfolio: http://jrq-.tk
Postaw piwo autorowi tego posta

JrQ-
Prezes

Otrzymał 2007 piw(a)
Wysłany: 6 Marzec 2009, 13:27   

Mecz: Legia Warszawa - Odra Wodzislaw (under/over 2.5)
Typ: 1
Data 08-03-09 17:00
Kurs: 1.85
Bukmacher: bet-at-home
Analiza:

Momentalnie wpad³ mi w oko ten kurs. Zastanawia mnie, czemu jest taki wysoki...Widocznie buki nie wiedz¹ jeszcze, ¿e w tym spotkaniu Legia zagra bez napastników. Ale po kolei...

W ostatnim meczu derbowym, Legia zagra³a z Poloni¹, co prawda by³y to derby, ale tylko tym tego fatalnego dla widza meczu nie mo¿na chyba w pe³ni usprawiedliwiaæ. Mecz by³ s³aby, w meczu by³a mo¿e jedna bramkowa sytuacja, a Legia nie stworzy³a sobie ani jednej. Jedynym napastnikiem Legii by³ wtedy Takesure Chinyama. W kadrze Legii jest jeszcze dwóch innych graczy graj¹cych na pozycji napastnika: Bart³omiej Grzelak, który jednak wypad³ z powodu kontuzji do koñca sezonu oraz Adrian Paluchowski z praktycznie zerowym doœwiadczeniem pierwszoligowym. Jakoœ mi siê nie wydaje, ¿eby ten m³ody gracz zrobi³ coœ niewyobra¿alnego ;) Zostaje wiêc tylko Chinyama, który prawdopodobnie nie zagra. Oto informacja ze strony legia.net:

'We wtorek i œrodê przy £azienkowskiej nie trenowa³ z dru¿yn¹ napastnik Legii Takesure Chinyama. Najskuteczniejszy zawodnik naszego klubu narzeka³ na st³uczenie miêœnia czworog³owego uda. Dziœ Chini pojawi³ siê na zajêciach, ale nie æwiczy³ razem z kolegami. Biega³ jedynie wokó³ murawy. Do meczu z Odr¹ w niedzielê, pozosta³o ju¿ ma³o czasu i wydaje siê, ¿e w wyjœciowej jedenastce zobaczymy Adriana Paluchowskiego.'

Wiêc nawet je¿eli zagra (w co nie wierzê), nie bêdzie taki groŸny. St³uczenia miêœni s¹ bardzo bolesne. Poza tym, zabrakn¹æ powinno Wojciecha Szali, który dosta³ czerwon¹ kartkê w meczu z Poloni¹, Jana Muchy, Dicksona Choto, Sebastiana Sza³achowskiego oraz Tito.

PrzejdŸmy teraz do Odry. Nie zagra na pewno Adam Stachowiak, który musi pauzowaæ za czerwon¹ kartkê, a jego miejsce zajmie Adam Bensz. Na razie nic wiêcej nie wiadomo. Patrz¹c na grê Odry w meczu z £KS, mo¿na œmia³o stwierdziæ, ¿e nie jest to zespó³ posiadaj¹cy du¿¹ si³ê ra¿enia. Obraz mo¿e troszkê myliæ, gdy¿ prawie ca³y mecz z £KS, Odra gra³a w os³abieniu i nie potrafi³a stworzyæ sobie dobrych sytuacji.

Sam trener Legii mówi, ¿e Odra im nie nale¿y, co widaæ po wynikach. Ja typujê under, którego jestem pewny w 80%. Remis 0-0 nie jest wykluczony.

Więcej szczegółów
Wystawiono 2 piw(a):
Tomaszek, D@NiO^^
D@NiO^^
VIP

Otrzymał 290 piw(a)
Wysłany: 8 Marzec 2009, 08:54   

Mecz: Arsenal Londyn - Burnley
Data 08-03-09 || 14:30
Kurs: 1.40
Analiza:

Do sk³adu Arsenalu wracaj¹ dwaj bardzo wa¿ni pi³karze: Theo Walcott i Eduardo de Silva. Arsene Wenger traktuje rozgrywki Pucharu Anglii powa¿nie, o czym mogliœmy przekonaæ siê w poprzednich rundach, gdzie francuski menad¿er stawia³ w wiêkszoœci na doœwiadczonych graczy pierwszej dru¿yny. S³ysza³em, ¿e dziœ napewno zobaczymy Walcotta i Silve, wiêc potwierdzaj¹ siê s³owa Arsene Wengera, ¿e ten puchar traktuj¹ powa¿nie i walcz¹ o zwyciêstwo
! Arsenal gra³ raz w tym sezonie z Burnley i wtedy przegra³(0-2), lecz sk³ad "The Gunners" by³ bardzo os³abiony. Ten mecz ma dac Awans Arsenalowi do kolejnej rundy FA Cup oraz smak zemsty za ostatni¹ pora¿ke.

Kadra Arsenalu na mecz FA Cup:
Fabianski, Almunia, Sagna, Gallas, Djourou, Gibbs, Arshavin, Denilson, Ramsey, Nasri, Vela, Bendtner, Van Persie, Diaby, Song, Clichy, Eboue, Walcott, Eduardo.

Prawie wszyscy zawodnicy z tej kadry regularnie wystêpuj¹ w Premiership, a wiêc nie powinno byc problemów z tym, ¿e Arsenal gra rezerwami a nam kupon nie siada!

Przemawiaj¹ za postawieniem na te mecze typy wielkich serwisów pi³karskich:
Typ Kanonierzy.com: 3-0
Typ anglia.goal.pl: 2:0

D@NiO^^
VIP

Otrzymał 290 piw(a)
Wysłany: 8 Marzec 2009, 09:51   

Mecz: Legia Warszawa - Odra Wodzislaw
Typ: 2
Kurs: 9.00
Analiza:

S³awomir Szary napisał/a
Legia to nie Barcelona ani Manchester United, ¿eby nie da³o siê z nimi wygraæ - uwa¿a obroñca Odry S³awomir Szary.

Nie gwarantuje powodzenia!
Ja to gram bo:
1. Jestem Fanatykiem Czerwono-Niebieskich i wie¿ê w takie cuda ;]
2. Kurs przyci¹ga!
3. Legia ma bardzo powa¿ne os³abienia i w ataku np. wyst¹pi prawdopodobnie Paluchovsky wiêc si³a ra¿enia bedzie s³absza ni¿ zawsze. Mo¿e padnie gol dla Odry i siê skonczy 1-0!

abit
Przyjaciel
$

Otrzymał 462 piw(a)
Wysłany: 8 Marzec 2009, 09:56   

D@NiO^^ napisał/a

Przemawiaj¹ za postawieniem na te mecze typy wielkich serwisów pi³karskich:
Typ Kanonierzy.com: 3-0
Typ anglia.goal.pl: 2:0

a widziales aby serwis danej druzyny typowaj jej przegrana ?

btw. nie wydaje mi sie aby Wenger zagral mocnym skladem poniewaz maja przed soba wizje rewanzu z Roma w LM a 1-0 u siebie to zadna przewaga, gdyby rywal byl z Premiership to smialo stawialbym ze Arsenal tego meczu nie wygra a takto zobaczymy

JrQ-
Prezes

Otrzymał 2007 piw(a)
Wysłany: 8 Marzec 2009, 10:21   

Te¿ tak myœlê, wpuœci Wallcotta na koñcówkê zeby sobie pobiega³ i tyle.

D@NiO^^
VIP

Otrzymał 290 piw(a)
Wysłany: 10 Marzec 2009, 12:03   

Arsenal wygra³ 3-0 a wiêc siad³o wiêc nikomu nie zaszkodzi³em;]

JrQ-
Prezes

Otrzymał 2007 piw(a)
Wysłany: 10 Marzec 2009, 14:30   

Cytat:
Mecz: Legia Warszawa - Odra Wodzislaw (under/over 2.5)
Kurs: 1.85
Analiza:

Momentalnie wpad³ mi w oko ten kurs. Zastanawia mnie, czemu jest taki wysoki...Widocznie buki nie wiedz¹ jeszcze, ¿e w tym spotkaniu Legia zagra bez napastników. Ale po kolei...

W ostatnim meczu derbowym, Legia zagra³a z Poloni¹, co prawda by³y to derby, ale tylko tym tego fatalnego dla widza meczu nie mo¿na chyba w pe³ni usprawiedliwiaæ. Mecz by³ s³aby, w meczu by³a mo¿e jedna bramkowa sytuacja, a Legia nie stworzy³a sobie ani jednej. Jedynym napastnikiem Legii by³ wtedy Takesure Chinyama. W kadrze Legii jest jeszcze dwóch innych graczy graj¹cych na pozycji napastnika: Bart³omiej Grzelak, który jednak wypad³ z powodu kontuzji do koñca sezonu oraz Adrian Paluchowski z praktycznie zerowym doœwiadczeniem pierwszoligowym. Jakoœ mi siê nie wydaje, ¿eby ten m³ody gracz zrobi³ coœ niewyobra¿alnego ;) Zostaje wiêc tylko Chinyama, który prawdopodobnie nie zagra. Oto informacja ze strony legia.net:

'We wtorek i œrodê przy £azienkowskiej nie trenowa³ z dru¿yn¹ napastnik Legii Takesure Chinyama. Najskuteczniejszy zawodnik naszego klubu narzeka³ na st³uczenie miêœnia czworog³owego uda. Dziœ Chini pojawi³ siê na zajêciach, ale nie æwiczy³ razem z kolegami. Biega³ jedynie wokó³ murawy. Do meczu z Odr¹ w niedzielê, pozosta³o ju¿ ma³o czasu i wydaje siê, ¿e w wyjœciowej jedenastce zobaczymy Adriana Paluchowskiego.'

Wiêc nawet je¿eli zagra (w co nie wierzê), nie bêdzie taki groŸny. St³uczenia miêœni s¹ bardzo bolesne. Poza tym, zabrakn¹æ powinno Wojciecha Szali, który dosta³ czerwon¹ kartkê w meczu z Poloni¹, Jana Muchy, Dicksona Choto, Sebastiana Sza³achowskiego oraz Tito.

PrzejdŸmy teraz do Odry. Nie zagra na pewno Adam Stachowiak, który musi pauzowaæ za czerwon¹ kartkê, a jego miejsce zajmie Adam Bensz. Na razie nic wiêcej nie wiadomo. Patrz¹c na grê Odry w meczu z £KS, mo¿na œmia³o stwierdziæ, ¿e nie jest to zespó³ posiadaj¹cy du¿¹ si³ê ra¿enia. Obraz mo¿e troszkê myliæ, gdy¿ prawie ca³y mecz z £KS, Odra gra³a w os³abieniu i nie potrafi³a stworzyæ sobie dobrych sytuacji.

Sam trener Legii mówi, ¿e Odra im nie nale¿y, co widaæ po wynikach. Ja typujê under, którego jestem pewny w 80%. Remis 0-0 nie jest wykluczony.

PUD£O 4-0

Odpowiedz do tematu