Pomógł: 1 raz Wiek: 18 Dołączył: 17 Cze 2008 Posty: 6432 Otrzymał 533 piw(a) Skąd: Böhmenkirch
Wysłany: 31 Sierpień 2010, 12:42 Jakie Bajki ogladaliscie?
Jak w temacie, ostatnio miedzy paroma osobami rozwinal sie temat bajek, wiec postanowilem zrobic odpowiedni temat^^
Niech sie kazdy pochwali co ogladal, co mu sie najbardziej podobalo lub czego nie lubial, wiec ja zaczne:
Pokemony - zbieralo sie zetony itp. metalowe, grube, 3D(zmieniajace).
Beyblade - pamietam zbieralo sie Beyblade'y, i na przerwach gralismy z kolegami.
Digimon - niestety brak jakis pamiatek, jedynie co mam to pluszak Agumon'a .
Dragon Ball - ogladalo sie na RTL'u, karty tez jeszcze mam Vegeta, Songo-Ku itp.
Yu-Gi-Oh - posiadam karty, aczkolwiek nie wciagnelo mnie to zbytnio.
Galactic Football - bylo kiedys na Jetixie, niestety brak pamiatek
Fineasz i Ferb - bajka o 2 braciach, ktorzy wpadaja na pomysly co robic w wakacje i realizuja je.
A bajka ktora mnie najbardziej wciagnela byly Duel Masters, tych kart mam pelno, pamietam jak sie z kumplami w klatkach schodowych gralo
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 1 raz Wiek: 16 Dołączył: 19 Cze 2009 Posty: 804 Otrzymał 113 piw(a) Skąd: się znamy ?
Wysłany: 31 Sierpień 2010, 12:46
Ja oglądałem Galactic Football fajna bajka
Pokemony to chyba każdy oglądał Zbierałem takie karty nawet teraz to już nie wiem gdzie je mam
No czasem też Fineasza i Ferba
reszty nie oglądałem ale galactic football był najlepszy chyba ^^
Jeszcze coś dodam co oglądałem
Nie ma to jak hotel
Hanne
Gumisie
Smerfy
Żółwie Ninja
Byle do przerwy
Kim kolwiek^^
Tabaluga
Ostatnio zmieniony przez YoYo 31 Sierpień 2010, 12:59, w całości zmieniany 1 raz
Zaproszone osoby: 5 Pomógł: 4 razy Wiek: 17 Dołączył: 01 Cze 2008 Posty: 2237 Otrzymał 289 piw(a) Skąd: Londyn
Wysłany: 31 Sierpień 2010, 12:51
Pokemony - zbierałem żetony, dalej ich mam sporo w domu xP
Digimony - słabsza wersja Pokemon ale tez spoko.
Dragon Ball - oczywko.
Kickers - Lenny FTW!
Zaproszone osoby: 6 Pomógł: 1 raz Wiek: 17 Dołączył: 13 Mar 2010 Posty: 2776 Otrzymał 310 piw(a) Skąd: Garbów
Wysłany: 31 Sierpień 2010, 14:12
Dragonn Ball
Blayde Blayde
Pokemony
Digimony
Yu-Gi-Oh
Tsubasa
Jeszcze jedna ale nie pamitam jak sie nazywa goscie zbroje mieli i je zakładali był tam pegaz smok może ktos zna
Pomógł: 3 razy Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 2572 Otrzymał 565 piw(a) Skąd: Płoty
Wysłany: 1 Wrzesień 2010, 14:11
Bracia Koala spoko byli Ogólnie poza wymienianymi przez was bajkami (pokemony, beyblade, dragon ball) głównie się wychowywałem na bajkach z Cartoon Network typu:
Johny Bravo
Chojrak tchórzliwy pies
Dexter
Atomówki
Krowa i Kurczak
i oczywiście Ed Edd i Eddy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum