Przesunięty przez: JrQ- 27 Luty 2011, 21:33 |
|
| Autor |
Wiadomość |
JrQ-
Prezes ..::ScoreR::..

Zaproszone osoby: 94
Pomógł: 22 razy Wiek: 21 Dołączył: 18 Mar 2007 Posty: 8177 Otrzymał 2007 piw(a) Skąd: C:/WINDOWS/Pulpit
|
Wysłany: 27 Październik 2007, 11:35 [Power Point]Arsenal Londyn
|
|
|
Oto prezentacja, którą zrobiłem na temat Arsenalu Londyn.
Proszę o komentarze i konstruktywną krytykę.
| Ukryta wiadomosc / Hidden message | | Wiadomość została ukryta, aby ją przeczytać należy się zalogować. |
|
|
| Ostatnio zmieniony przez JrQ- 27 Luty 2011, 21:32, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 36 piw(a): Ziutek, BQ, manek, boras1992, mateuszek1, DoubleS, DaneX, Kleko, Rooney, louisaha, Adriano, Davi, bajtus, darekhoffmann, graz, TrafalTJW#14, Fanatyk, D@NiO^^, wojtek10611, Tomaszek, mechel94, Pallo, abit, Strzelec, Pablo, pioter17, adi51193, Goner, Dawidekss, Busta Rhymes, PrzemoOo, kondi3333, Wielbek, ttiuv, zagen91, pharlig |
 |
Ziutek
VIP

Pomógł: 7 razy Wiek: 20 Dołączył: 18 Mar 2007 Posty: 1736 Otrzymał 77 piw(a) Skąd: Lubienia
|
Wysłany: 27 Październik 2007, 12:00
|
|
|
Wiêc tak:
Po 1 - podaj¿e 2 slajd nie widoczna czcionka
Po 2 - jak dla mnie to nie potrzebne taki s¹ strza³ki(za du¿e)), mo¿na by³o daæ jakie zwyk³e z dostêpnych autokszta³tów.
Po 3 - najlepiej siê trzymaæ jednej czcionki, ³adniej wtedy praca wygl¹da.
Po 4 - podsun¹³e mi fajny pomys³ zrobiê prezentacje o Milanie.
Nie bêdê ocenia³ bo siê dobrze na tym nie znam, tylko ostatnio robi³em kolesiowi prezentacje do jakie pracy dyplomowej i st¹d te odczucia wypisane powy¿ej hehe.
PS. Biorê siê do pracy za moj¹ prezentacje o Milanie. |
|
|
 |
JrQ-

Pomógł: 22 razy Wiek: 21 Dołączył: 18 Mar 2007 Posty: 8177 Otrzymał 2007 piw(a) Skąd: C:/WINDOWS/Pulpit
|
Wysłany: 27 Październik 2007, 12:33
|
|
|
| Ziut|Q napisał/a | | Po 1 - podaj¿e 2 slajd nie widoczna czcionka |
Trochê tak, ale nie da siê niestety zmieniæ kolorów czcionki, jeli jest ona hiper³¹czem.
| Ziut|Q napisał/a | | ]Po 2 - jak dla mnie to nie potrzebne taki s¹ strza³ki(za du¿e)), mo¿na by³o daæ jakie zwyk³e z dostêpnych autokszta³tów. |
No w³asnie te standardowe jakie takie nie pasuj¹ce s¹. Szuka³em w google`ach jakich fajnych, i te ca³kiem pasuj¹. Jakby kto znalaz³ lepsze, to niech tu zamieci
A prezentacjê robiê do szko³y
PS: Podk³ad muzyczny Wam dzia³a? |
|
|
 |
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 1 piw(a): DaneX |
 |
DaneX
Podawacz pilek

|
Wysłany: 27 Październik 2007, 15:37
|
|
|
Muzyczka ogólnie fajna , napracowa³e siê przytym Bardzo podobaj¹ mi siê statystyki i opisy poszczególnych graczy Ale có¿ <niewiem> nie podoba mi siê drugi slajd wogule nic nie widaæ oraz je¿eli ju¿ masz opisywaæ pi³karzy to opisz te¿ Davida Berkampha (nie wiem jak siê pisze jego nazwisko) przecie¿ oprócz Henrego to by³ jeden z najlepszych napastników w historii Arsenalu, oraz proponuje dodaæ zak³adke polska nadzieja i opisaæ po krótce Fabiañskiego przecie¿ to te¿ przysz³a gwiazda Arsenalu (miejmy nadziejê ) i w koñcu to polak !!! Ogólnie <jupi> bravo du¿o pracy i ciekawe opracowanie popraw te szczegó³y a bêdzie perfekt <brawo> ps.sorki ¿e siê tak rozpisa³em ale taka ju¿ moja natura |
|
_________________ Memento Moris & Carpe Diem
Pozdro |
|
|
|
 |
BQ
Junior

Pomógł: 1 raz Wiek: 19 Dołączył: 11 Paź 2007 Posty: 31 Otrzymał 1 piw(a)
|
Wysłany: 27 Październik 2007, 15:57
|
|
|
Bardzo ciekawe... Chyba zrobie cos takiego o Barcie, napracowales sie przy tym duzo, widac ze wlozyles w to duzo czasu... Muzyczka fajna... Choc inna bym tu podlozyl... Ogolnie 7/10 Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Adriano
Zwyciezca

Pomógł: 1 raz Wiek: 19 Dołączył: 18 Mar 2007 Posty: 294 Otrzymał 12 piw(a) Skąd: z domu
|
Wysłany: 31 Październik 2007, 13:22
|
|
|
| Fajna prezentacja 8/10 |
|
|
 |
JrQ-

|
Wysłany: 27 Luty 2011, 21:34
|
|
|
Widzę, że temat wiecznie żywy
Przed chwilą dostałem prywatną wiadomość, że link wygasł, w związku z tym, odświeżam go i niech ratuje niektórych tyłki moja prezentacja
Miłego używania! |
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
| Strona wygenerowana w 0,35 sekundy. Zapytań do SQL: 14 |
|
|
|