Przesunięty przez: Pablo 22 Lipiec 2010, 14:07 |
|
| Autor |
Wiadomość |
neumann21
Admin

Wiek: 20 Dołączył: 11 Sty 2009 Posty: 9779 Otrzymał 931 piw(a) Skąd: Poznań
|
Wysłany: 29 Styczeń 2010, 14:36 Wywiady
|
|
|
Redaktor naczelny: Pablosinho & Tomaszek
rednio co tydzieñ nowa rozmowa |
|
|
 |
Tomaszek
VIP mes que un club

Zaproszone osoby: 5
Pomógł: 7 razy Wiek: 19 Dołączył: 30 Maj 2008 Posty: 8199 Otrzymał 1012 piw(a) Skąd: Barcelona
|
Wysłany: 29 Styczeń 2010, 20:52
|
|
|
Pierwszy trenejro LFC - ABIT tylko dla nas
For Alonso : D
Dzi (przynajmniej tak¹ mam nadzieje) uda mi siê przeprowadziæ wywiad z osob¹ która by³a w ostatnim czasie na ustach wszystkich ludzi zwi¹zanych z pi³k¹ no¿na ale i nie tylko. Pewnie ka¿dy domyla siê kto to jest.
Siemasz Abit, zgadzasz siê na udzielenie wywiadu ?
Szczerze ?;d
lepiej nie
A szkoda
a tak poza kulisami (co by odopowiedzia³ jakbym przytakn¹³ na to : ''szczerze'') ?
ziomek jak mozesz to spytaj kogos innego bo aktualnie wkurwia mnie gosc z porto
Ze zawsze chcialem to przezyc razem z toba ha
mrrr <zawstydzony> ale wracaj¹c do kontekstu z managerem porto
jebany skurwiel
ostatnim czasy du¿o siê dzia³o wokó³ meczu Ligi Mistrzów Grupy B pomiêdzy waszymi zespo³ami, czy móg³by bli¿ej nam to przedstawiæ ?
Cenzura obowiazuje ?;d
wywiad w telewizji bêdzie emitowany dopiero po 22 tak¿e mo¿esz spokojnie mówiæ co Ci le¿y na sercu, nie owijaj¹c w bawe³ne
to lajcik
a wiêc s³ucham, jak to by³o z tym meczem ? o co tak w ogóle tyle krzyku ?
no wiec co do meczu, to zaskoczylismy zupelnie druzyne portugalska, uderzylismy jzu od samego pocz¹tku, czego owocem byly szybko 3 strzelone rameczki, a menago porto widac ze nie wytrzymywal nerwowo. chlopak widac ze nerowy jest, ale zeby az tak ?! przypuszczam ze mu zona nie dala w nocy i dlatego, ale zeby takie rzeczy wyprawiac ? sciagnal cala swoja druzyne z boiska i gdzies spierdolil
pragne sprostowaæ, mianowicie nic mi nie wiadomo o fakcie, ¿eby manager FC Porto by³ ¿onaty
to nie wiem, mezaty moze ? ale nie wazne, ktos z kim sypia tej nocy mu nie dal, tak przypuszczam oczywiscie
okej, nie wnikajmy w szczegó³y
no wlasnie
a Ty osobicie (chyba moge mówiæ Ci na Ty - czy nie ? )
jasne ziomek, nie "** idz spac xD" przeciez sie znamy (G2 haha )
no to luz, (tia haha;d w³asnie trrzeba w ferie sie wybraæ na jakis balecik;d), ale wracajmy do tematu
nie poczuwasz sie chocby troche i czy nie uwazasz ze przesadzi³es ze slowami co do tego meczu ?
to ja sie nie bede goscia prosil aby mecze z mna gral , nie ma szans, gosc wali w chuja
na konferencji prasowej po spotkaniu bardzo wybuchn¹³e gniewem
bowiem wrocil po jakims czasie, chce dalej grac, jak jzu wszyscy sie zawineli do szatni, kibice do domow, sedzia mecz skonczyl i tyle
no faktycznie jest to nie do pomylenia.
nie wiem co mu sie w glowie zakotlowalo z takim pomyslem
a co mylisz o lidze, o postawie swojego zespo³u w obecnym sezonie ?
no comments chujnia z patatajnia, ale to glownie wina sêdziów, nie wiem kto przydziela taka bande the billi na nasze mecze
ale nie tylko Ty narzekasz na sêdziów, bowiem po meczu z Milanem Tomasso bardzo krytykowa³ arbitrów
bo to co oni wyprawiaja wola o pomste do niba, widac, ze korupcja istnieje nadal, oczywisice nie wszystko mozna zwalic na sêdziów bowiem moi gracze nie sa w formie z poprzedniego sezonu, martwi nas to, ale nie mamy zamiasru sie z tego powodu ciac
uda wam sie utrzymac ?
prawie dopielismy jeden bardzo wazny transfer i mamy nadzieje ze pomoze on nam sie utrzymac, malo tego, liczy na miejsce w czolowej 8 bowiem chcemy zagrac w LM w nastepnym sezonie, ale jesli sie nie uda, trzeba bedzie sie zlapac za jaja i przyjac porazke na klate
okej, chcia³bym nawiazac jeszcze do artyku³u ktorego by³es autorem: Gor¹co, ale nie na boisku !
no wlasnie jak spadniemy to wtedy dopiero sie zacznie, kibice sa bardzo zywiolowi i bardzo rpzezywaja porazki
czy nie uwazasz, ze powinniscie uspokoiæ swoich kibicow? Bo tak naprawde ciezko ich nazwaæ kibicami
mysle ze nie sa oni nam bardzo potrzebni, nie wazne w jaki sposob to robia
do wszczynania burd ?
tez
w sumie dostalismy takie pismo od stowarzyszenia kibicow
ze skoro druzyny pilkarskiej nikt sie w ldzie nie boi to zaczna sie bac druzyny chuliganskiej
sam sie musze przyznac, ze jak by³em jako komentator na ostatnim meczu Chelsea – Liverpool, to nad g³owa przelecia³o mi krzese³ko, które lecia³o z sektora zajmowanego przez ‘kibiców’ LFC.
tak wiemy co sie pozniej dzialo, mysle ze demolowanie miasta to nie jest dobry pomysl, ale osobiscie nic nie mam przeciwko ustawkom
nie boicie sie o kary ?
skoro chca sie bic niech sie bija, jakos walk na ringu nikt nie zabrania
tylko, ¿e na ringu nie walcza nieletni, tylko przygotowani do tego bokserzy, ktorzy maja zagwarantowana opieke medyczna i nie tylko
stowarzyszenie oswiadczylo iz wszelakie kary finansowe beda ponosic jego czlonkowie a nie klub
wiele w ¿yciu kibice wyjazdów prze¿yli, gdzie jestecie najmniej widzeni ? gdzie jestecie lubiani ? gdzie najbardziej lubicie jedziæ ? z kim s¹ mecze podwy¿szonego ryzyka ?
osobiscie mamy dobre kontakty z paroma klubami w calej europie i nasi kibice tez lubia sie z kibicami takich zespo³ów, ale ze strony kibicowskiej to mysle iz oni wola jezdzic na kosy
moglbys wymienic te kluby ?
lubimy: OM, Atletico, Real, Bayern
a nie lubicie ?
ostatnio kontakty z Interem i Roma nam sie troszke nadszarpnê³y, najwieksza kosa to oczywisice United dziwie sie ze do niczego nie doszlo podczas meczow w LM, ale wiem takze ze Wolfsburg nie jest nam przychylny, PORTO, o "** tez kobieta xD" Porto , napiete stosunki sa jeszcze z Milanem i Benfika , ale jak toi dalkej bedzie to nie moja sprawa, ja tu jestem trenrem a nie kibicem
a jak uwa¿asz kto zostanie mistrzem 1 ligi ? kto spadnie z niej ? akto awansuje z 2 ligi ?
1 liga dla City, najrowniejsza forma i to powinno zaowocowac natomiast do spadku typowalbym benfike i nas ale mam nadzieje ze sie rozczaruje, natomiast awans uzyskaja ubiegloroczni spadkowicze + werder w barazu. jesli my spadniemy to lcize na mecze ligowe wlasnie z united, wiec im nie zycze awansu
planujecie jakies powazniejsze wzmocnienia?
1 zawodnik jest juz zaklepany
dowiemy sie juz teraz kto to jest?
wielka gwiazda ale szczegolw nie zdradze
a szkoda, a moze chociaz pierwsza literke jego nazwiska nam podasz ?
dowiecie sie w swoim czasie
no podaj "** tez kobieta xD" t¹ literke;d
ni chuja
a szkoda;d
co planujesz w najblizszej przysz³osci ? LFC jest Twoim wymarzonym zespo³em? czy chcia³bys w swojej karierze poprowadzic jeszcze inne kluby ?
tak zdecydowanie tak, nie mam zamiaru, jestem czerwony az do konca zycia @
wasza gwiazda ?
Fernando Torres zdecydowanie kocham chlopaka
swoje osobiste sprawy zostaw na pozniej;d
najwiêkszy niewypa³ ?
hmmm, ciekzo powiedziec, raczej dokonujemy przemyslanych transferow choæ zaluje wypozczyenia Davida Santona do Werder, bowiem dzieki niemu odpadlismy w pó³finale LM :S
duzo narzeka³e na Skrzela, co o nim myslisz ?
Marcin Skrtel pomalu zegna sie z klubem, jest prae zaepsolw nim zainteresowanych
przeciez to leszcz xd
a najbardziej obiecujacy gracz w waszych szeregach ?
gwiazdy rezerw z Dalla Valel i Danim Pacheco na czele, a z 1 skladu bardzo zadwolony jestem wlasnie z Santona i De Cegle
De Ceglie to najlespzy transfer jakiego dokonalismy
zansnales ?;d
sory misiek sprzecior mi sie zjeba³, ale juz wszystko pod kontrola
De Ceglie to jeden z najszybszych obroñców na wiecie ile za niego zap³aciliscie?
niewiele – 13 mln le rozwinal sie znakomicie
nie mozliwe
teraz wart jest o wiele wiele wiecej, ale nie jest na sprzedaz
skad go pozyskaiscie ?
z Juventus, pierwszy treneejro nam go sprzedal
Pablo, aa pamietam goscia, niezbyt myslal przy transferach
Szczerze, sam nam go zaproponowal
dziwna sprawa, no ale nic
nos do interesu
moze na koniec dowiemy sie cos o Tobie bardziej zycia prywatnego
a czego oczekujesz ?;d
gdzie mieszkasz ? wiemy ze na sta³e w Liverpoolu, ale gdzie dokladniej ?
male lokum, niedaleko stadionu, w Merseyside oczywisice moge ci powiedziec ze zroilem sobie sotatnio tatuaz i chcailbym go wszystkim pokazac mozna to uczynic za posrednictwem was ;>
czemu nie, pochwal sie tym cackiem;d
podoba sie ?;d
"** tez kobieta xD", zjeba³o sie znowu
ty bylo wczoraj nie pic a nie dzis nie do zycia jestes
Kliknij aby zobaczyæ tatua¿ !
kozacki nie ?;d
o fuck, co Cie przekona³o, do zrobienia sobie takich tatua¿y ?
pewna kobieta ktorej imienia nie zdradze ale to osoba dla ktorej zrobie wszystko
ostatnio dosz³y mnie newsy ze Twoj bliski przyjaciel – Suri, pozna³ niejaka Anie, znasz ja ?
Ukasz nom, trafilo sie chlopakowi
gdzie ja pozna³ ? w Madrycie ?
to nowa tancerka klubowa Realu, tzn czilliderka xd
ona jest polka tak ?
i pewnie te niwatpliwie pociagajace ruchy ciala spodobaly sie Ukaszowi
tak
jak to klub pi³karski moze z³aczyc 2 osoby, ahh piekna historia
zdecydowanie polecam zatrudniac czilliderki
i to by by³o chyba na tyle, chcia³bys jeszcze moze cos powiedziec od siebie ?
nastepnym razem bo fajnie mi sie z toba gadalo a takto jak dis wszystko powiem to niewiadomo czy sie jeszcze spotkamy dodam tylko, ze jebac menago porto ktory mysli ze jest cwaniakiem propnuje mu obejrzec polski film chlopaki nie placza
i co w zwiazku z tym filmem ?
tam byl taki jeden cwaniak i marnie skocznyl jebac zydow skurwysynow
dzieki za wywiad, chcesz mo¿e ¿eby pod fotk¹ znalaz³o siê co szczególnego ?
For Alonso
moze daj juz ch³opakowi spokoj, moze cos innego ?
nie, niech wie, ze mna sie nie zadziera moze sie uspokoi to wpierdol nie dostanie
okej jeszcze raz dzieki za udzielenie wywiadu, zycze wielu wygranych w 2 czesci sezonu no i utrzymania
oby najbardziej chcialbym ojebac wolfsbuirg nawiasem bowiem valencie juz ogralem 5-1 czego chcialem od samego pcozatku ligi pozdrawiam klopoty najmana
okej dokleimy to jako PS. 3maj sie ziomek, elo
nara |
|
|
 |
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 12 piw(a): Pablo, abit, patryk212, Qarol, Strzelec, nakamura, Leo, Swistek, neumann21, Fanatyk, CyBuL, ^Mis.Pimboli |
 |
Mali.
VIP

Wiek: 20 Dołączył: 16 Wrz 2007 Posty: 1483 Otrzymał 146 piw(a) Skąd: Krzyż Wlkp. / Poznań
|
Wysłany: 23 Luty 2010, 12:43
|
|
|
Manager City tylko dla nas.
Redaktor: witaj Mali.
Mali: Witam witam.
R: zgadzasz sie na odpowiedz na kilka, a może kilkanaście pytań dla naszej elitarnej gazetki ? ;>
M: No słucham.
R: Cały świat futbolu i nie tylko zna Cie jako malinho, czemu kilka dni temu zdecydowałes się na zmianę, a raczej zdrobnienie swojego przezwiska ? Czy chodzi tu może o nastoletnie fanki ? (mali brzmi bardziej slodko - przyp. redaktor)
M: okazało się, że tak naprawdę nie jestem Brazylijczykiem (śmiech).
R: A mógłbyś nam przybliżyć kim naprawdę jesteś ?
M: Teraz jak już jestem znany odezwał się mój ojciec, który urwał ze mną kontakt, a jest on holendrem. Nie wiem, jak obnoszą się z tą zmianą fanki, nie mam z nimi żadnego kontaktu.
R: Zdecydowałeś się na odnowienie kontaktów z nim ? nie wydaje Ci się, że chodzi mu wyłącznie o pieniądze ? dobrze wiemy ile zarabia jeden z najbardziej utytułowanych managerów. Czyżbyś był innej orientacji ? ^^
M: Pieniądze pieniędzmi, jemu zawsze chodziło o medialność. Jest fizjoterapeutom i teraz chciałby pracować w City. Nie, ale sypiam tylko z nie-fankami, to jest bardziej podniecające (śmiech). I karze im się przebierać za pielęgniarki z białymi pończochami - taki fetysz.
R: Dobrze wiemy, że to Ty rozdajesz karty w City, zadam pytanie wprost, czy Twój ojciec dostanie tam posade ? Czy nie uważasz, że może to rzucić złe światło na Ciebie, ponieważ faworyzujesz innych
M: Mam wspaniałych lekarzy, a zatrudnienie ojca tylko dlatego, że jest ojcem mija się z celem. Stawiam na profesjonalizm.
R: Czyli ojciec nie ma co marzyc o posadzie ?
M: Nie w moim klubie.
R: Wracając do fetyszy, masz może jeszcze inne ? Albo jakieś chore obsesje ?
M: Tak, lubię to robić w sekretariacie i w szkole. Musi mieć nagie stopy i buty na wysokim korku.
R: Nie boisz się, że paparazzi mogą Cie przyłapać na gorącym uczynku ? Czyli jest w skarpetkach to nie ma szans ?
M: Ostatnio wylewałem kielich słodyczy z Panią paparazzi w klubowej łazience. To był dopiero gorący uczynek.
R: A jesli wykorzysta to przeciwko Tobie ?
M: Na pewno mnie nie zna.
R: Okej starczy tych pytań na temat życia erotycznego. W tym sezonie City jest już praktycznie pewne zwyciestwa w lidze. Jak się czujesz z tą myśla ?
M: Jeszcze nic nie jest pewne. Czekają nas dwa ciężkie mecze i tylko w razie kompletu punktów wywalczymy mistrzostwo. Ciąży na nas wielka presja, w sumie jak co roku i to sprawie, że z meczu na mecz jest coraz ciężej.
R: Zostały wam spotkania z Arsenalem i Juventusem
M: Zgadza się.
R: W pierwszej rundzie zdopbyłes komplet pkt z obydwoma zespołami i to grając na wyjeździe.
M: Mieliśmy trochę szczęścia. Gramy podobny football, nasze drużyny pod względem umiejętności są bardzo do siebie zbliżone i tylko odrobina szczęscia pozwala odnieść zwycięstwo. Pewnie dlatego w komentarzach pomeczowych jest tyle zażyłości.
R: Zatem stosunki na linii :
City - Arsenal
City - Juventus
są napięte ?
M: Nie, raczej nie.
R: Z kim City ma najbardziej na pienku ?
M: Ostatnio pogorszyły się stosunki z Leo. Poza tym jest raczej dobrze.
R: Ze wzgledu na transfery ? Co było przyczyna sporów ?
M: Tak, rozminęły się nasze wizje transferowe.
R: A z kimś z manager league najlepiej sie rozumiesz ?
M: Z Surim, Tomem, Maslanem i ostatnio z Pablem.
R: Tom - nie lubie gościa, no ale okej;d
M: To troche taki lovelas, traktuje kobiety jak trofea i nie ma zahamowań gdy pije.
Nadzwyczaj często popełnia 5 grzech główny, podobno 110 kg złamał
R: Szkoda słów na niego, szkoda klawiatury, tylko sciaraja sie klawisze (śmiech xd). Widze ze tomi zarumienił się, wiec musimy zmienic temat, nie bedziemy chłopaka dołować.
M: Wracając do pytania, kogo nie trawie w ML. Maćka, Goszczyka i Bartkaeuro.
R: Moglbys blizej nam o tym powiedziec ? jakie sa powody tej nienawisci ?
M: Bartekeuro - nieodpowiednia osoba na nieodpowiednim miejscu. Ten człowiek niech się zajmie zbieraniem znaczków, bo zawodnicy to nie przedmiot kolekcjonerski. Mam wrażenie, że zawodnicy są tam trzymani siłą.
R: Bartekeuro w swiecie futbolu to osoba, z ktora najciezej prowadzi sie negocjacje transferowe, zaobserwowałeś to ?
M: Maciek i Goszczyk - cwaniaki. Nie będę komentował, brak mi słów.
R: Co do Ligi Mistrzów, broniliście w tym roku tytułu, jednak w dramatycznych okolicznościach, poprzez bramki na wyjeździe odpadliście z Arsenalem, jak ocenisz postawe swoich zawodników w tym dwumeczu ? Co do LM ostatnie pytanie, zdobedziecie 3 msc ?
M: Pierwszy mecz był udany na tyle, że wygraliśmy 4:2. W drugim już nie było tak kolorowo. Zawodnicy byli zbyt pewni siebie. Szybko straciliśmy 2 bramki i to Arsenal był w lepszej sytuacji. Musieliśmy się odkryć no i zostaliśmy ugodzeni. Kanoute jest na razie pierwszym zawodnikiem, który za nadmierną pewność siebie stracił miejsce w wyjściowym składzie. Tak, zdobędziemy 3 miejsce.
R: A jak myślisz, komu nie wystarczy umiejętności w tym sezonie i spadnie do 2 ligi ? Komu przydzielibyś baraż ?
M: Chelsea i Bayern spadną. Wolfsburg baraże.
R: 1 liga ml jeszcze nigdy w historii nie była tak wyrównana, jak myslisz, czy werder brema w przyszlym sezonie właczy sie do walki o zwyciestwo ? bowiem jest juz pewne ze z 2 ligi to wlasnie werder wywalczy awans. cCzy bedzie on benjaminkiem na jeden sezon i z powrotem spadek?
M: Ostatnio sparowaliśmy z werderem i muszę powiedzieć, że bardzo mi zaimponował. Drużyna ułożona dobrze taktycznie, rozwiązania przemyślane i przede wszystkim trener, który football niemiecki zna bardzo dobrze. Nie spadnie na pewno. Przewiduję środek tabeli. .
R: A kto Cie w tym sezonie najbardziej zaskoczył, kto za to najbardziej zawiódł ?
M: Najbardziej zaskoczył mnie Juventurs, który włączył się do walki o mistrzostwo i sporo namieszał w czołówce będąc beniaminkiem. Mi też się to zdarzyło jeszcze gdy pracowałem w Evertonie i muszę się pochwalić zdobyłem mistrzostwo będąc beniaminkiem. Zawiodła mnie Benfica, zawodzni mnie od trzech sezonów. Gra się z nimi najciężej a mimo to nie dają rady podjąć walki na dłuższą mete, słabo przygotowani psychicznie.
R: Jesteś jednym z najbardziej utytułowanych managerów w historii ML, nie wywiera to na Ciebie zbyt dużej presji ? nie zdobywasz teraz tytułów zostawiając rywali daleko w lesie. czy może tytuły napedzaja Cie do dalszych zwyciestw i to Cie własnie nakreca ?
M: Staram się wykonywać swoją pracę najlepiej, w końcu za to mi płacą. Trenerka to jest to co w życiu chciałem robić, nigdy nie sądziłem, że zajdę tak daleko. Osiągnąłem już chyba wszystko.
R: Przez cały Twój staż w prasie mówiło się kilkukrotnie o zakończeniu przez Ciebie kariery. Mogłbys cos o tym powiedziec ?
M: To plotki. Przed zakończeniem kariery, zmienię jeszcze raz klub. Raz jeden, ostatni.
R: Będzie to w 2011 roku ?
M: Nie wiem.
R: Gdzie Ci sie lepiej pracowało ? Roma czy City ?
M: Zdecydowanie City. Roma była bezkonkurencyjna, poza zasięgiem rywali.
R: Nie wybierasz sie do Vancouver w najblizszym czasie ? ;> Czy sporty zimowe Cie nie interesuja ?
M: Nie interesuje mnie to w najmniejszym stopniu. No chyba, że na wakacje.
R: Masz już jakieś swoje plany na najbliższe okienko transferowe ?W prasie było głośno o zakupie Di Mari do Twojego klubu. Czy moglbys postawic oficjalne zdanie na ten temat ?
M: Tak, już doszliśmy do porozumienia w sprawie kilku zawodników. Mhm, argentyńczyk złożył już podpis pod kontraktem.
R: Moglbys uchylic rabka tajemnicy, kto wzmocni City ?
M: Doszło to porozumienia na lini Lyon - City. Pozyskaliśmy Pitroipę i Lassa wzamian za Teveza i De Jonga, to żadna tajemnica. NIe wiem czemu managerowie kryją się z informacjami o dokonanych transferach. Planuję pozbyć się Xaviego i Fabregas, ich czas minął.
R: To jedni z najlepszych w swoich fachu na pozycji pomocnika, nie żałujesz wystawienia ich na liste transferowa ? a co jesli nikt nie zlozy oferty ktora zaspokoi Twoj głód i zawodnicy zostana na dluzej w klubie ? Nie przyzluzy im sie to zapewne do dobrej gry i beda zniecheceni
M: Oferta zawsze się znajdzie. Jeżeli zostaną to będą grać z takim samym zaangażowaniem, już ja o to zadbam.
R: No to nie zostało mi nic jak podziekowac za poswiecenie cennego czasu i udzielenie wywiadu. Życze powodzenia w walce o tytuł w obecnym sezonie jak i w kolejnych.
M: Dzięki.
Tomaszek nie ma czasu do ja dodałem. |
|
_________________ Roma (ML 09) - Historia klubu
II sezon - 1 miejsce w 1 lidze.
III sezon - 1 miejsce w 1 lidze.
IV sezon - 3 miejsce w 1 lidze.
V sezon - 4 miejsce w 1 lidze.
VI sezon - 1 miejsce w 1 lidze.
VII sezon - 1 miejsce w 1 lidze.
Manchester City (ML 10) - Historia klubu.
I sezon - 1 miejsce w 1 lidze; 2 miejsce w CML.
II sezon - 4 miejsce w 1 lidze; 1/4 w CML.
III sezon - 2 miejsce w 1 lidze; 1 miejsce w CML.
IV sezon - 1 miejsce w 1 lidze; 3 miejsce w CML.
V sezon - 1 miejsce w 1 lidze; 1 miejsce w CML.
VI sezon - 6 miejsce w 1 lidze; 2 miejsce w CML.
Atletico Madryt (ML 11) - Historia klubu.
I sezon - 1 miejsce w 2 lidze; 1 miejsce w LE; 1 miejsce w Superpucharze.
II sezon - 1 miejsce w 1 lidze; (1) finał LM; (1) finał Superpuchar. |
| Ostatnio zmieniony przez Mali. 23 Marzec 2010, 19:18, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 12 piw(a): Qarol, simi, Barcarek, patryk212, Fanatyk, neumann21, abit, Leo, Tomaszek, CyBuL, Pablo, ^Mis.Pimboli |
 |
Tomaszek
VIP mes que un club

Zaproszone osoby: 5
Pomógł: 7 razy Wiek: 19 Dołączył: 30 Maj 2008 Posty: 8199 Otrzymał 1012 piw(a) Skąd: Barcelona
|
Wysłany: 4 Marzec 2010, 19:54
|
|
|
MIS_PIMBOLI - tylko dla nas !!
I'm King of Discooo !
Redaktor - witam Misiek , jak samopoczucie w ten piękny czwartkowy dzionek ?
Mis_Pimboli - W porządku, udało mi sie urwać z lekcji, pije sobie soczek, leże brzuchem do góry. Żyć nie umierać.
soczek - nam nie musisz wciskać kitów, każdy dobrze wie, że pijasz tylko soczki procentowe % no ale do rzeczy, czy mógłbyś udostępnić nam troche swojego jakże cennego wolnego czasu, na przeprowadzenie wywiadu dla społeczności Manager League ?
Spiesze sie na masaż, chetnie zaprosze pana do naszego Londynskiego zakładu odnowy
biologicznej i tam pogadamy.
no nie wiem, troche sie wstydze.. <zawstydzony>
Czego? owłosionych nóg or pach ?
będziemy tam prawie nago, nie obawiasz sie niczego ?
Prawda ze reczniki sa za krotkie i zakrywaja tylko do kolan i mi kawalek wystaje ale przyzwyczailem sie go tego. Naprawde nie ma sie czego bac. Dziewczyny już czekaja, idzie pan czy nie?
po szybkiej teleportacji znalazłem się wraz z Miskiem w zakladzie odnowy biologicznej, Misiek wybrał maseczke z ogórków zielonych, by zlikwidować zmarszczki i odswieżyć twarz, ja natomiast zdecydowałem się na erotyczny masaż czekoladowy wraz z piękną asystentką Pimpoliego (mam nadzieje, że się na mnie nie obrazi )
w tym sezonie zapewniałeś nas, że Arsenal ponownie wróci na sam szczyt ligi, a tymczasem Lyon ucieka, jak to skomentujesz ?
Lyon to bardzo mocna i zdyscyplinowana drużyna. W poprzednim sezonie pokonali nas 3 razy, grali wyjątkowo dobry futbol jednak ich gra w tym sezonie nie zachwyciła mojego oka. Uważam, że Lyon w 2 czesci sezonu zacznie tracic punkty. Licze na dobra postawe City w meczu z Olimpique i ze po rundzie jesiennej Lyon bedzie miał nad nami tylko 3pkt przewagi.
a więc cały czas potrzymujesz swoje zdanie, jakoby Arsenal stanął na najwyższym stopniu podium ?
Napewno sie nie poddamy. Do konca sezonu pozostało wiele meczy, wszystko sie moze zdarzyc. Wierze w moich chłopaków.
tymczasem nawiąże do Ligi Mistrzów, kibice jak i zarząd z Londynu nie
krył się swojego niezadowolenia podczas dwumeczu z Zenitem Sankt Petersburg. Jak to możliwe, że z zespołem o klase słabszym nie zdołaliście zdobyć nawet 1 pkt ? zarząd wówczas groził Tobie, że wiecznie nie będzie tolerował takich wpadek i może to się dla Ciebie źle skończyć, to prawda ?
Zenit jest o wiele lepszym zespołem od Milanu, Bayernu czy Liverpoolu. Dla mnie to oni zasługują na gre w 1 lidze. W tych meczach nie popisał sie broniący wówczas w naszej bramce Łukasz Fabiański. Fakt - zawaliliśmy ale jeszcze mamy szanse na wyjście z grupy, napewno większe niż MU który przegrał z nami w 1 meczu 4:1.
ale jak widać Zenit od lat nie może wywalczyć awansu do najwyższej klasy rozgrywkowej, więc o wiele lepszym zespołem po prostu być nie może.
Jesteś jednym z najbardziej utytułowanych managerów w historii ML10. Jaka jest Twoja recepta na wygrywanie meczy ? Skąd bierzesz tyle motywacji w drodze po kolejne trofea ? Z pewnością przeszedłeś już do historii klubu, jednak śmiem twierdzić, że apetyt na wygrywanie meczy jest jeszcze większy. Jak Ty to robisz ?
Przed kazdym meczem słuchamy Scherza Chopina, jemy wspólny obiad. Pozatym w naszym klubie panuje wspaniała atmosfera i rotacja w składzie. Każdy z zawodników rozegrał przynajmniej 1 mecz w tegorocznych rozgrywkach. Staram sie dobierac do składu graczy którzy są w formie.
postawiłeś już przed sobą kolejne cele transferowe ?
Tak, chce na Emirates sprowadzić Kake lub Essiena. Jako trudniejsze wyzwanie stawiam sobie zdobycie tego 2 gdyż menadzer Barcelony Bartolomeo Guardiola początkowo nie chciał go sprzedać, a później ubzdurał sobie za niego aż 3 moich najlepszych zawodników na czele z Walcottem i Youngiem. Dzisiejsze czasy napawają optymizmem, zawodnicy chetnie przechodza od klubu do klubu jedynie Barcelona psuje piękno tego przedsięwzięcia.
a co z Kaką ? wstępne rozmowy już sie odbyły ?
Tak, wierze ze jestesmy wstanie go pozyskac w obecnym oknie tramsferowym.
uchylisz rąbka tajemnicy ?
To bedzie niespodzianka. Jeżeli dojdzie do tego transferu dzieci w Indiach przestaną jeździć na rowerach, to pewne.
;d z kim Arsenal Londyn ma najgorsze stosunki w ML, z jakimi zespołami ? a z kim najlepsze ? kto wedlug Ciebie gra najpiekniejszą piłke ? a kto najgorszą ?
Jeżeli chodzi o nasze podwórko. Nasi kibicie mają kose z Chelsea, MU, Liverpoolem i City. Chodzi tu o prymat w Anglii i nie dziwie sie im. Osobiście uważam, że Far$areq, abit i Malinek robią wspaniałą robote w swoich klubach. Nie lubie tylko Świstyniusza menadzera MU. Na świecie ja i moi kibicie nie nawidzimy Barcy i Realu, 2 klubów z ktorych nie mozna wyciagnac zadnego zawodnika i ktore mimo swojej potegi ciułają się na dnie 2 ligi. Oczywiscie jest jeszcze Porto i Werder ktorych gry i polityki nie bede komentował. Uwielbiam pracować z Milanem i Lyonem, to 2 kluby ktore tak jak my pracuja rzetelnie w kazdym sezonie i radza sobie jak tylko moga.
Obecnie najpiekniejszy futbol gra druzyna Benficy Lizbona. Prezentuja swietna gre od obroncow do napastnikow i naprawde pieknie rozgrywaja. Brakuje im tylko wyników. Najgorsza gra identyfikuje sie Porto, ktore mimo wielu gwiazd w skladzie stawia tylko na 1 zawodnika - Arjena Robbena.
sporo meczy zagranych już w 1 lidze, utrzymujesz swoje zdanie co do spadków i baraży ?
(red. przypomina: 10. Liverpool
11. Bayern
12. MU)
Uważam, ze obecny czas ukazuje ze Bayern i MU poleca do 2 ligi. Co do Liverpoolu nie jestem pewny bo Milan i Werder zbytnio nie zachwycaja jednak potrzymuje moja prognoze przedsezonowa.
przez całą Twoją kadencje, nie raz przewijały się wiadomości, że to będzie Twój ostatni sezon na EmiratesStadium, jak to wygląda teraz ? myślisz o końcu kariery ?
Pare razy mialem odejść z klubu ze wzgledu na przewlekłą chorobe i brak czasu na bycie na meczach wraz z moja druzyna. Obecnie, nie tylko ja prowadze moj klub. Jestemy jedynym klubem w ktorym pracują Bracia i razem rozgrywaja swoje mecze. Z roznym skutkiem jak widac.
Grzegorz Rasiak to jedna z gwiazd która w najbliższym oknie transferowym dołączy do naszego świata piłkarskiego, Arsenal dysponuje sporymi funduszami, obecnie klub jest w świetniej kondycji finansowej, budżet prawie 500 mln, powoduje, że jesteście głównymi faworytami w walce o Drewno, będziesz próbował go sporawdzić do siebie ?
Rasialinho czy Drewno bo wiele przezwisk nosi ten zawodnik jest marzeniem każdego trenera. Bardzo chce go sprowadzic do swojego teamu, jeszcze nie wiem czy mi sie uda ale już szykuje spore pieniadze na nietuzinkowy talent z Polski.
mówi się, że jest on wart ponad 250 mln, jesteście wstanie tyle wydać na jednego zawodnika ?
Jezeli bedzie trzeba to tak.
fantastyczny masaż dobiegł końca, u Ciebie Pimpoli widze ogórki tez odegrały swietną robotę;d, teraz nie będe Cie już zatrzymywał bowiem wiem, jak napięty masz harmonogram, nie udało mi się zadać jeszcze kilku pytań z życia prywatnego ale mam nadzieję nadrobimy to kiedy indziej
dziękuje za poświęcony mi czas, życze powodzenia w walce o cele, które sobie wytyczyłeś na tym sezonie, no i oczywiście w pozyskaniu Grzesia
3maj się Misiek, pa;*;)
Tak, moja skora jest teraz gładka jak pupa niemowlaka, ani jednej grudki. Fałdki zniknęły. Jeżeli tylko bedzie mial Pan ochote, porozmawiamy jeszcze kiedyś. Dziekuje, spadam na obiad bo zonka ugotowała Paelle |
|
|
 |
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 13 piw(a): Strzelec, Swistek, ^Mis.Pimboli, Barcarek, Pablo, abit, `lOs!u, neumann21, Leo, patryk212, cygan, Qarol, nakamura |
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|